15 yasindaki kardesim 11/12 gundur suren ilk 9/10 gun sık sık kusma vardı şu an ara ara kusma oluyor ve bulantısı var dr gittik ama sifa bulamadık tekrar gidersek bize ne gibi tedavi uygularlar tahlillerimizde var 3/4 gun önceden ne gibi tahlil isterler ve hap antibiyotik verdiler fakat midesi onuda kabul etmedi iğne kullandi 3 gün oda sadece kurmasını hafifletti yarın tekrar gidicez ne gibi tedavi olur sizden sadece görüşlerinizi istiyorum doktor olmadığını biliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yatış olmaz degilmi kanında crp 16
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence doktora gitmelisiniz
Gidicez zaten 3 kez gittik yarın tekrar gideceğiz doktor ne tedavi uygular yatış olur mu onu merak ettim
Kardeşine 7 kere kalem suresi 51-52 okuyun
Sonrasın da 232 ya kebir okuyun o suyu içsin portakal yağı varsa midesine ve agrıyan yerlere sürün
Ise yararmı portakal yağı peki doktor ne gibi tedavi uygular sizce dua okuyoruz
Abla benim dedigim şekilde dua okudun mu aynı şekil annem de 15 gün doktorlar çare bulamadı bu şekilde geçti
Yok sizin dediginizi okumamıştım okuyum onuda bir annenizindemi mide bulantısı ve kusması vardı
Evet akşama kadar kusuyodu bide kafa agrısı vardı
Kafa ağrısı yokta kusma var bizimde okuyum o zaman peki biz yarın gideceğiz ama yinede ne gibi tedavi verirler sizce yatış felan olur mu acaba sizede geçmiş olsun bu arada
Bize yatış yapmadı çünkü hiçbir şey çıkmıyordu ama kusuyordu klasik metpamid falan mide koruyucu yazar antibiotik falaan
Aynısını verdiler ama fayda etmiyor
İşte. Anneme de etmiyordu bi gidin bakalım farklı bi test falan yaparlar belki
Yanı tekrar doktora gitmek boşmu
Ya yokki bi crp değeri 36dan 18 e kendi kendi kendine düştü ama hala duzelemedi ki farklı yapılacak test kalmadı
Dua iyilestirdimi annenizi anneniz şu an iyimi
Annem şu an iyi suya okuyun içirin hatta mesela suyu alın başka odaya koyun hud suresini açın telefondan bitsin onu da içirin inş şifa olur geömiş olsun
Tamamdır teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Peki biz yarın boşuna mı hastaneye gideriz yol parası verecegiz
Bilmiyorum ama gidin yani sağlık sonucta gitmek iyidir
Ya ama crp sizce yuksekmi 16
Çözüm bulmamız gerekiyor artık
İnşllah bulunur
Kuzum salgın var bende 5 6 gündür öyleyim mide bulantı ağrı vs, midesine ağır gelecek yiyecekler yedirmeyin bakalım
Yese bile çıkarıyor ya iğne verildi geçirmedi antibiyotikleride geri çıkarıyor siz iyilestinizmi peki
Heyyy
Ben yediklerime dikkat etmeye başlayınca kusmamaya başladım fakat ara ara mide bulantılarım oluyor
Leblebi, haşlanmış patates, yoğurt yedirin
Haşlanmış patates ve yoğurt yedi ama onuda çıkardı