Sağlık Gıda zehirlenmesine ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sürekli midem bulanıyor geçen gün kustum hastaneye gittim serum taktım o bile işe yaramadı evde gıda zehirlenmesine iyi gelen ne var? Soda limon bolca tüketiyorm. Güncellemeler+1 yıl Cilt bakımı nedir şaka mısınız KS. Gıda zehirlenmesine ne iyi gelir? Cevapla İş Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
666öfke666 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Taktıkları serum zaten su. Suyla ıyılestırmen lazım vucudunu bolca ıc ve bı sekılde cıkar tum yedıklerını 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bı iki defa çıkarttım bolca su içiyorum Yorumla 666öfke666 +1 yıl Tamam artık kusma o da zararlı. Sımdı saglıklı beslenıp dınlenmeye bak. Uyku da su kadar lazım Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bol bol yoğurt yemeni öneririm.. Ayrıca bir diş sarımsağı, bir bardak kaynar suyun içine ezerek koyup iç.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim mutlaka denerim.. Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doktora gitmek iyi gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gittim fayda olmadı yarın tekrar gidicem Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Tamam knk Yorumla
Pandalist Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Soda limon ayran ve tuz dene birde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini denedim Yorumla
celalettinckr Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Bol bol yoğurt ye 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Onuda fazla yiyorum Yorumla celalettinckr +1 yıl Geçmiyormu Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla celalettinckr +1 yıl Ozaman acile tekrar git kana karşmış muhtemelen Yorumla celalettinckr +1 yıl Neyden zehirlendinz Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum gerçekten yağlı falan hiç tüketimiyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Abur cuburda az tüketiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Taktıkları serum zaten su. Suyla ıyılestırmen lazım vucudunu bolca ıc ve bı sekılde cıkar tum yedıklerını
Bı iki defa çıkarttım bolca su içiyorum
Tamam artık kusma o da zararlı. Sımdı saglıklı beslenıp dınlenmeye bak. Uyku da su kadar lazım
Bol bol yoğurt yemeni öneririm.. Ayrıca bir diş sarımsağı, bir bardak kaynar suyun içine ezerek koyup iç..
Teşekkür ederim mutlaka denerim..
Doktora gitmek iyi gelir
Gittim fayda olmadı yarın tekrar gidicem
Tamam knk
Soda limon ayran ve tuz dene birde
Hepsini denedim
ne yedinde zehirlendinki?
Acile git gecmıs olsun
Bol bol yoğurt ye
Onuda fazla yiyorum
Geçmiyormu
Hayır