Bacağımda kalınlaşmış bı damar şiddetli ağrı yapıyor?

Bacağımda gözle görünen bı damar yolu var sert gibi görünüyor cilt altında belirgin bı şekilde ve o damar yolunun olduğu kısımdaki kaslarım yanıyor iğne batırır gibi ayağımın alt kısmından başlıyor belime kadar bacak aramdan da geçiyor mesanenin olduğu kısımda idrarımı tam bosaltamiyorum idrara bazen sık sık cikiyorum kesik kesik geliyor büyük tuvaletim de aynı şekilde oluyor bunla alakalı mi bilmiyorum geceleri uyuyamıyorum şiddetli ağrılardan sancilardan kalcamin üzerine oturamiyorum oturduğum gibi ağrı şiddetleniyor ayakta durunca uzun süre baldirimda o damar galiba böyle hareket eder gibi oluyor ağrılar artıyor ve damar tepreniyor kivriliyor arkadaslar bana bı sene önce varış tanısı kondu ameliyat onerilmedi genç yaşta olduğum için şimdi durum böyle daha da ilerledi mi ya da bu farklı bı şey ne ne olur aydınlatır mısınız hiç umudum kalmadı evden çıkmıyorum günlerce ağlıyorum annem üzülüyor halime ders de çalışamıyorum sınava gircem bu sene yks sınavına sagligim bozuldu lütfen yardımcı olun insanlık için Allah aşkına beni aydınlatın bu ağrının sebebi nedir günlerce uyutmayan ders çalıştırmayan sol bacağı kaybetmek istemiyorum yalvarıyorum umitlendirin beni bu yaşadıklarım ne kaç defa oldu para kazanmak için girdiğim işlerden bu yüzden çıktım para da kazanamıyorum ayak işleri yapamiyorum ailemi uyandırmak istemiyorum yalvarırım yardımcı olun kafayı yemek üzereyim gitmedigim doktor kalmadı bı özele gitmedigim kaldı ona da vericek param yok arkadaşlar 😔
Bacağımda kalınlaşmış bı damar şiddetli ağrı yapıyor?