Dün diyete başladım bugün eve bisküvi alınmış diye yeme atağı geçirdim 2500 kalori almışım kilo vermem lazım en az haftada 4 gün yeme atağı yaşıyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne kadar süredir diyettesin
Adam akıllı diyet yapalı bir gün oldu işte sürekli atak geçirip yarın başlayacağım diyorum yine aynısı oluyor
Diyetteyken kendini çok mu kısıtlıyorsun?
Bilmiyorum zaten ben önceden anoreksiyayla mücadele etmiştim. Ama çoğu atağım sabah kendime çokstediğim bir şeyi yemeye izin vermeyince oluyor. Mesela bugün çikolata ikram edildi ama almadım. şu an evdeki çikolataların yarısını yemişimdir
Ya bak bende de oluyor bu ben kilo verme aşamasındayım şöyle söyliyim bir kek var mesela onu yememek için sağlıklı tatlı ihtiyacımı gidericek seyler hazırlıyorum muz tarçın vs ama ben bunu yedikten sonra kek içimde kalıyor ve en sonunda o keki de yiyip daha fazla kalori almış oluyorum. Senin böyle canının cektigi bir şey olursa kendini kısıtlamadan abartıya kacmayacak sekilde yiyebilirsin böylece daha sağlıklı olur senin için
Evdeki abur cuburları çok gozune görünmeyecek dolaplara koyabilirler bide böyle şeyleri ne kadar az yemeye başlarsan canın da cekmemeye başlıyor o yönden güzel bir şey
Evet bana da aynısı oluyor ama 1 dilim kek yesem yine iyi atak grçirince yarısını+bir sürü abur cubur yiyorum çok yoruldum ya
O zaman karnını biraz doldur tatlı yemeden önce şey yap mesela çok su ic birazcık bekle öyle yemeye basla. Miden dolu hissedersen daha az yersin. Tatlı yersen de daha sağlıklı şeyler tercih edebilirsin ama illa canın o tarz şeyler istiyorsa da evde kendin yapman en iyisi olur. Bidee fatsecret kullanabilirsin ben de orada takılıyorum günlük kalori hesabı yapıyorum orada da ona göre porsiyonlarımı ayarlıyorum
Moralini bozmaa yavas yavas kendini alıstırabilirsin bunaa
Evet kullanıyorum o uygulamayı. Son bir soru olarak şimdi çok fazla spor yapsam 1000 kalori falan yaksam sizce yağ olarak depolanır mı yani doğru mu olur yaptığım
İstedigin zaman konuşabiliriz ekleyebilirsin. Kendini aşırı sporla zorlama bi anda çok ağır spor yapmana gerek yok böyle olursa hevesin de cabuk kaçar bende öyle olmuştu daha önceki denemelerimde. Growwithjoe 30 min Dance workout var. Bide chloe ting 2 weeks challange var. Ben ilk o dance workout ı yapıyordum hep sonradan spora alışınca 2 weeks challange a geçtim acıkcası zorlandım evet ama kilo vermeme cok etkili oldu. Yani yağ olarak da depolanmaz bu arada beslenmeni sağlıklı şeylerle değiştirebilirsen kaçamakları azaltırsan bide sporunu yaparsan cok güzel yag yakarsın zamanla
Ayy teşekkür ederim normalde 1 yıldır ağzıma çikolata sürmezdim ama son 2 aydır yeme bozukluğundan iyileşmeye çalışıyorum her gün 3 ten fazla çikolata yemeye başladım ve 5 kilo aldım. Çok umutsuzum artık aldığım kaloriyi gördükçe moralim bozuluyor yine de aç olmasam da hala yemek yemek istiyorum. 1 aydır ataklardan her gece karın ağrısıyla yatıyorum zaten
Bazen aç kalıp hiçbir şeyi ağzıma sürmesem her şey daha iyi olacak gibi geliyor yine de eski halime dönmek istemiyorum çok aradayım yani
Ya şey zamanın oluyorsa eğer hazırladığın öğünlere özenmeye calıs dengeli güzel gorunen tabak hazırla yani kendine böyle o moda girmene yardımcı olur bide sade kahve içebilirsin ille tatlı yiyecegin zamanlar kahvenin yanına kucuk bir tabak hazırlarsın güzel olur. Bide şey ben mesela canım sıkılınca mutfaga dolaba bakarken buluyorum kendimi sonra durduruyorum sorguluyorum kendimi yani şu an gerçekten aç değilsin sıkılıyorsun sadece diye. Sonra da meşgul olabilecegim sıkıntımı giderecek şeyler yapıyorum yani yeme istegi oldugu zaman bunu yemek yemeden hislerimi anlayıp ona başka çözüm bulmaya odaklanıyorum
İş okul vs varsa evden yemek götür akşamdan güzel şeyler hazırla bunlar motive ediyor insanı
Çok teşekkür ederim günün yorgunluğu yüzünden spor yapamadım ama daha dengeli beslenip duygusal olarak yememeye çalışacağım.
Ne demekk iyi geceler 💞💞
İyi gecelerr💗💗