16 yaşındaki oğlum aids?

Oğlum tipik bir ergen o küçüken biz babası ile ayırdık oda babası ile büyüdü ama çok serbest büyüdü gece gündüz geziyordu aradığimda ordayım burdayım diyordu yıllar arından beraber yaşamaya başladık aramız çok iyiydi geçen çok büyük bir kavga yaşandı kardeşi ile kavga etti bizle arasına mesafe açtı sürekli ora bura gidiyordu yavaş yavaş çökmeye başladı hasta oldu ateşi 40 derece kadar çıktı korkmaya başladım hastaneye gittik kan testi verdik doktor şüphelendi çünkü hiç iyi gözükmüyordu doktor testler yaptı sonuç olarak AIDS çıktı o gün evde kıyamet koptu baya büyük kavga ettik çok sinirlendi bağırdı herşeyi anlattı 14 yaşından beri 40 50 yaşındaki adamlar ile haşıneşirmiş o adamlardan birinden hastalık kapmış bunu duyduktan sonra konuşmayı kestik o biz ile ben onun ile geçen telefon ile konuşuyordu hastalık umrumda değil bu evden kaçıp gidicem ya da canıma kıyıcam dedi konuşmasak bile korkuyorum kapıları her gece kilitliyorum ne yapicam bilmiyorum ikimizde çok yıprandık korkuyorum intihar eder evden kaçar diye takâtım kalmadı uyuyamıyorum sürekli kontrol ediyorum oda çok ağlıyor yapmak istemiyor ama sanırım sadece bize ceza vermeye çalışıyor başarıyorda oda bunu hiç yapmak istemiyor bana çok düşkün bana bir şey olcak diye çok korkar ama bunu neden kendine yapıyor anlamıyorum o gün dediğine göre bu ilk kaptığı hastalık da değil o kendini öldürmeden AIDS oldurucek diye korkuyorum daha 16 yaşında birey bile değil daha çocuk çok genç sizce ne yapmalıyım kafam çok bulanık kelime hatası veya yanlış biryer yazdıysam kusura bakmayın

16 yaşındaki oğlum aids?