Ateşim çıktı sistit olmuşum neyse dedim o da uyandı eşim ben duşa gircem dedi tamam dedi bekledi sonra yattık uyuduk sabah da mecbur iş olduğu için erken kalktım kapıdan geçirdiği oluyordu ben gidiyorum dedim gerçekten uyuyor muydu bilmiyorum bir şey demedi kalkmadı yataktan bende çıktım gittim sinir olmam normal mi bilmiyorum 😞
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ya erkekler öyle İlk başta çok iyiler değer verirler sonra elde edince Bir havaları girerler boş ver takma kafana
Normal değil ama kafaya takınca inansın sinirleri bozuluyor
😞
sistitsen sıcak suya otur, geçer. eşine dicek lafım yok. hdük demekki🤷♂️
Evet sicak iyi geliyor 😊
kesinlikle. ciddyim. iyi gelir.. hdük kocanıda takma kafana😀
Soğudum ondan da 5 aylik evliyiz yaptığı hareketlere bak artık samimi gelmiyor
yani bir kadının gönlünü kırmak onu kendinden soğutmak birçok şeyi geri getirmez. çünkü kadınlar erkek gibi değil kadının hissettiklerinin neredeyse tamamı doğrudur samimi gelmiyorsa samimi değildir yani. üzüldüm şahsen daha çok yeni evlisiniz ama geri dönüşü olmayan bir yoldaysan daha da üzülürüm ama kendini kurtarabilecek bir pozisyondaysan yolu yakınken kurtar derim
daha yolun başındasın , böyle olduğu halde seni kimse değersizleştiremez sana değersizmişsin gibi davranamaz.
Bakalım hayırlısı dediğin gibi kadınlar hisseder umarım benim için iyi olur her şey
Ama ben hiç soğumam diyerek evlenmistim
işte tahminlere dayalı öngörülü davranarak evlenmemek lazım işler evlenince 180 derece değişiyor.
Tahmine bağlı evlenmedim ki değişiyorlar iste
tahmin dediğim kafanda bir profil oluşturursun geleceğinle evliliğinle alakalı işte orada yanılmışsın onu demek istedim esas senin için çok büyük bir sorun olabilecek bir durum varsa o da hamile kalman çocuk doğurman o zaman işte yandın
5 yıl gezip tozarsın sevgili olursun evlenince aynı evde yaşamaya başlarsın ilk bir hafta iyi gider 8 gün işler bir anda tersine döner
yani 5 yılda tanıyamadığın insan 8 gün evlenince değişir
Bence bu devirde evlenmemek gerekirmiş benim hatam o oldu
hata demeyelim ona da evlilik %50 şansa dayalı bir eylem sen olumsuz tarafına denk gelmişsin. ama dediğim gibi ileride senin için çok daha ızdırap verecek bir hal alacak ve çok üzüleceğini düşünüyorsan daha yolun başındayken bir hal çaresine bakman şart
Evet bilmiyorum nolcak yazarsada yazmicam çok sinirime gitti
neyse , yani sonuçta kişiliğinden asla taviz verme 🤷♂️ sana değer verene değer ver kendini ezdirme kimseye kendini değersizleştirme. 🤷♂️ sonuçta dünyanın sonu değil.
evliliğe kendini bilmeden hazır hissetmeyen daha çocukluktan çıkamamış ya da o sorumluluğu alabilecek kapasitede olmayan biriyle evlenirsen olacağı bu 🤷♂️
Üzülmüyorum sadece umarım ayrılık olursa da kolay olur umarım
şu aşamada kolay olur hayat senin hayatın zaten hayat kısa kendine zorla hayatı neden zehir edersin belli ki akıllı kızsın mutlaka bir yol bulursun
Sağol inşallah
💐 hayırlısı olsun👋
Buraya yazacak kdr bişe goremedim. ben fazla takiliyosun
genelde böyle ilgisiz mi
Eskiden iyidi evlenince 😞
Evlenince bir cimrilesti
Cimri erkek de çekilmez. İlgisiz erkek de çekilmez. Ne kadarlık evlisin
Daha yeni evliyim 5 ay oldu
Vay be insan 5 ayda nasıl değişir yaa. Peki işe normalde nasıl uğurlar seni
Zorla yataktan bi kalkiyodu işte bekliyodu görüşürüz diyodu kapıda bir kere bi demiştim niye kalkmıyon diye uyumadım nobetten görmüyon mu demisti
Bu sefer böyle bi durum yoktu dimi
Yok görüşürüz bile demedi öyle yatiyodu
Evliyim. Yani baya hödüklük yapmış sana. Sen soğursun ki böyle hareketlerden ona karşı. Ne kadarlık sevgililik döneminiz oldu ve yaşlarınız kaç
2 sene sevgiliydik yaşlarda 25 soğuyorum zaten yavaştan
Peki sadece sabahları mı ilgisiz? İşten geldiğinde salonda şöyle ayakları uzatıp sana ilgi göstermesi durumları filan da yok sanırım. Soğumaya başlamışsan
O yok ama o da olur yakında cimrilesti diyim borcum var dedi 3,4 aay evi ben gecindirdim
Ohooo bi yere çıkıp dolaşmıyonuz da o zaman
3 4 aydır dolasmadik öyle arabamız yoktu altınları sattim araba aldım
Baya ev geçindiriyosun sen yaa
Üzüldüm adına. Arzuluyo mu seni. Onu hissediyo musun
Öyle işte
Gayet normal. Görüşürüz deseydi bari.
Evet 😞
Konuştun mu neden böyle yapıyorsun diye?
Kendi derdi baslarda birbirimizi ugurlayak vs tarzında ama baksana ne güzel uğurladı bugün konuşsam iyice havalanir artık
Konuşmak ister misin?
Tamam
Profilim açık
Gonderilmiyor
Takip edebilirsin
Onun varya agzina s*c man lazim
Annem de diyor sessiz kal sonra barışınca takma diyor simariri diyor niye böyle yaptın dersen
Ozaman bir sure verme kudursun
Takılma böyle şeylere ya ezik misin?
Evet ama insan bir görüşürüz der
Yarın der takılma
Yarın da demesini s.. ktrp gitsin bence
Sttirip gitmesi konusunda bir şey diyemem. Keyfin bilir.
Niye takıldın ki
İnsan sinir oluyor
Eeee sonra ne oldu?