Güncellemeler
+1 yıl
Adet miyimdir neden dolayıdır. Doktora gitsem ne gibi testler yaparlar genital bölgeden muayene mi yaparlar yoksa sadece kan idrar testi falan mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adetim hemen hemen 1 2 hafta gecikti sonrasndn kanama başladı 2 haftaya yakın devam ediyor 3 hafta olck nerdesey zaten doktora gidicem de her neyse 3 haftaya yakın oldu. Pedin hepsi tam dolmuyo arada kasık ağrısı oluyo bide galiba iştahım azaldı yemek yiyince bazen midem bulanıyo Neden böyle oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Havalardan olabilir, birseye sinirlenip sknti ettiysen olabilir, sin zamanlarda bisey seni korkutmus urkutmus olabilir. Hicbiriyse evet doktor mantikli ve korkma orada korktugunu dile de getirebilirsin insansin yani.
Bu aralar stres yapıyorum sevgilim saolsn bütün dengemi bozuyo sıkıntı çıkartarak. Ya genital den kontrol olursa diye çekiniyorm
Valla stres yapacak birsey bir durum veya sahis varsa sal gerekirse ben yeni bitirdim stres sknti oluyor oluyorum iki tarafta oluyor diye. Belli ki stresten kaynaklaniyor daha once streslenmedigin zamanlarda nasildi onu da dusun. Ve evet genitalden kontrol cok ikilemde kalinip veya emin olamadiklari zaman detay olarak bakiliyor. Ki cekinmende gayet normal.
Doktor a gitmeni tavsiye ederim normal bi durum değil
Korkuyorum doktordan
Günde kim bilir kaç hasta gidiyor normal bi durum çekinmene gerek yok öyle zaten hemen soyun demiyor 😅 kan idrar testi ile ilerliyorlar bi dengesizlik varsa değerlerinde ona göre hareket eder
Ay bende dengesizlik net vardır. Hormon bozukluğu var zaten bnde
😅😅 git git sen ilaç verir hormonlar için ilerisinde farklı rahatsızlıklar yaşamana neden olabilir erken tedbir iyidir
doktora gitsen daha net cevap alırsın