Benim sorunum evli olmamama rağmen hamile kalmaktan korkuyorum. Bunun bi ilişki sonucu değil tuvaletin klozet olması ve aynı yere oturmak ya da koltukta otururken bi şekilde olması veya banyoda genital bölgemi yikamadan önce ellerimi sabunlamamamis olmak gibi. Ben bugün bi misafirliğe geldim evdeki tuvalet klozet oturmadan yapayım dedim üstüme geldi sonra belimden aşağıyı banyoda yıkadım ama terlik yoktu sonrasında ıslak ayak ile orada çamaşırımı giydim şimdi banyoda veya klozette sperm varsa ve ayaklarıma geldiyse sonrasında çamaşırıma deydiyse ki çamaşırımi ayaklarım biraz nemlendirdi bu şekilde hamile kalır mıyım? Çok korkuyorum. Eve pazar günü döneceğim ve adam akıllı rahat edeceğim duşu pazar günü alabilirim. Bu düşüncem mümkün mü yardımcı olun rica ediyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben uzun süre tedavi gördüm OKB için. Ama çokta düzelme olmadı. Ilac ta kullandım. Ama zor bı hastalık. Ben çok zorlaniyordum. Sadece biraz torpulendi. Bide terapiyi deneyecegim. Allah şifa versin.
Bende 5 senedir görüyorum ama bırakmıştım uzun süredir kullanmıyorum ama şu olaydan sonra tekrar gidip ilaca başlamam gerek yoksa dayanamacagim bu sorduğum soru mümkün mü peki
Ben 17 yaşından beri görüyorum. Zaman zaman tedaviyi geçmiyor diye bıraktığım da oldu ama en iyisi devam etmek.
İşte sorunun bende yarattığı etkiyi biliyorsundur mümkün mü bu düşüncem şu an inanılmaz korkuyorum
Ben terapi ilaç ve kitap takviyesi aldım bunun çaresi sadece zihni meşgul etmek zamanla o takıntılar ve düşünceler akla gelmeyecek
Geliyor ya aklım meşgulken de rahatsız olacağım bi durum tüm anımı mahvediyor
Ben oldugumda 2 3 gün sonra hemen tedaviye başlandı belki ondan kurtardım
Bu hastalığı ilk nasıl farkettiniz merak ettiğim için soruyorum.
Sizin sorduğunuz sorunun cevabı ise hayır tabi ki hamile kalamazsın, mümkün değil
Öncelikle lavaboya girerken ellerimi çok fazla yıkamaya başladım sonrasında evde bile otururken eve evden olmayan bi erkek geldiğinde onun oturduğu yere günlerce oturmadım rahatsız hissettim çamaşır sepetine kirliler atıldığı için temiz çamaşırlari çıkartamadım sonrasında evden bile çıkamadım yolda birisi koluma sürtünse işimi halletmeden eve gittim duş aldım kendi ellerimle bile elimde sperm vardır düşüncesi ile eşofman veya pantolonumun üst kısımlarına elleyememeye başladım ve sonucunda 7 ay odamda tek başıma yaşadım ailemle oturamadım bile çünkü odam en temiz yerdi sonrasında psikiyatriye gittim ilaç kullandım 4 sene ama bu sene bıraktım ama tekrar tetiklendim ve özellikle şu an ağlayacak durumdayım
Çok geçmiş olsun bu hastalığı yenmen birazda senin elinde kendi çabanla gayretinle yenebilirsin doktorunu çok iyi seç ve araştır.
4 sene tedavi gördüm ama bırakmıştım çünkü ilaç artık bi sey fark ettirmedi sonuç olarak az önce başıma gelen şeyle hamile kalmam mümkün değil değil mi evde 3 tane erkek var düşüncem su şekilde ya mastürbasyon yaptılarsa ve etrafta bi seyler kaldıysa
Bende hiv felan olmaktan korkuyordum eskiden lise hocamız bu hastalığı söylemişti bende korkmuştum benim yaramdan ya kan geçerse gibi
Ya bunu bende düşünüyorum yaram kanadığında iyice kanatıyorum birinin hastalıklı kanı içime girip beni hasta eder diye her düşünceden topladım kendime dayanılmaz durumdayım
Benim yani 1 yıl sürdü unutmam merak etme zamanla saçma birsey olduğunu anlayacaksın birde hamile fl demissin o vendede vardı önceden ve imkansız öyle bisey geçse bile hicbisey olmaz çünkü suda ölüyor
Allah yardımcın oldun çok sıkıntılı sanrılar ya
Peki bu mümkün mü korkum yani şu an çok rahatsız hissediyorum regl olana kadar muhtemelen rahat edemeyeceğim hamile miyim diye beynim beni yiyecek
olaya mantıklı bir bakış açısıyla baksan imkansız olduğunu anlayacaksın ama bakamıyorsun anladığın kasarıyla. ben söyleyim hayır değilsin
Mantıklı nasıl bakacağım beynim kendini ikna edemiyor ki
o yüzden "hastalık" seviyesindesin zaten.