Kendini öldürürsün inş uçurumdan biyerden atlasanda kurtulsak dedi
Bişey yazmak istemiyorum çevremdekiler bile annenle muhattap olma diyor annem yüzünden psikiyatriye gidiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini öldürürsün inş uçurumdan biyerden atlasanda kurtulsak dedi
Bişey yazmak istemiyorum çevremdekiler bile annenle muhattap olma diyor annem yüzünden psikiyatriye gidiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benimkide simirlenince neler söylüyor bi bilsen takma kafana
Annen normal bir insan değil he he aynen de dalga gec kudursun. Bu canı sen verdin ya aynen ölmeme bile sen karar verirsin de.
Küçükken benim dayimda kendini at bir yerden demişti , annemde keşke doğmaz olaydın demisti , büyüdüm artık umrumda değil, sana diyeceğim kimseyi umursama
sebebi ne durduk yere mi dedi kadın sana?
Bu tavırlarından dolayı aramıza mesafe koydum çevremdekilerin dedi gibi sürat asıyorum ona sinirlenmiştir ama biliyomusunuz umrumda değil
Kim bilir Anneni bu durma nasıl soktun
Ben kendimi bildim bileli böyle bebekliğimde bile böyleymiş
O zaman istenmeyen bebeksin , orayı bi araştır
Size bişi soyliyim mi bana hep keşke doğurmasaydım seni hastalık bulda Çok yaşa veya bu cümle çok koymuştu (herkesin intihar etti biyer var ) ordan atta kendini sende kurtul bizde yaşasan bişi farketmiyor ztn dedi şu durumdan çok utanıyorum herkese evlenmeyin evlenmek pişmanlik çocuk hiç yapmayın şimdiki aklım olsa yapmam diyor okadar kırıcı söylüyor ki bunlari keşke çocuk yapmasaydim diyor hikayesinde evlenmeyin çocuk atmayın diye video atmiş ben gerçekten çok utanıyorum artık sürekli annemin hasta olduğunu söylemeleri ve birilerinin bana açılmasından nefret ediyorum artik gerçekten keşke doğmasaydim kendime zarar verdim onunla yaşadiğiniz bı kavga yüzünden Bia na sinirle cama vurdum elim yara oldu noldu diye sordu okulda oyun oynadık dedim (kanlı para) okuldan alırım seni diyor kaç kere intihar etmeyi denedim yengem farkedip yardım etti ben bıktım artık ben zorbalık görürken bana yardım etmedi beni zorbalayan kızı haklı buldu şu an ağir depresyon kaygı ve sosyal anksiyete geçiriyorum bu olay yüzünden ben hakkımı helal etmiyorum artık sürekli uyuyorum hayatsız gibi yaşıyorum bana hakaret ediyo sürekli uyuyorsun bıktım senden bitek sen depresyon geçirmiyosun diyor ben çok bunaldım artık birde beni isteyerek doğurnuş neyin kini bu anlamiyorum
Çok yaşa değil çabuk g*ber
Anneni hiç umursama bence , ne derse desin. Kocasına mı kızdı kime kızdıysa o depresyon hastası olmuş.
Babamla çok mutlu babam olmasa bana bile s*ktiri çeker ama cidden yaşadıklarım çok ağır aynı evin içinde artık sürekli aynı şey olduğu için ben bunları yaşamam rağmen hiçbisey olmamış gibi konuşmaya çalisiyorum senin yüzünü görmek istemiyorum git başımdan diyor cidden bunaldım artjk
Napacaz peki
Hiç
Yanlış bişey yapma sakın, yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
" Bi gece düşürüp hepsini yedik " ;)
Ve neden?
Bu tavırlarından dolayı aramıza mesafe koydum çevremdekilerin dedi gibi sürat asıyorum ona sinirlenmiştir ama biliyomusunuz umrumda değil
Bana her gün diyorlar takma
Çevren doğru diyor.