Güncellemeler
+1 yıl
Başına gelenler varsa hemen korkmasın diye yazıyorum Zatüreymişim. İnternette yazan o belritielrin karşılığı olarak korkunç hastalıklar da gerçeklerle uyuşmuyor bizzat doktorun önerisi boşuna bakıp da panik yapmayın.
3 gündür ateşim çıktı grip oldum ama kendime gelemedim. Sigara içen biryim içemedim hiç. Acile gittim 3 serum verdiler antibiyotik cipro yazdılar enfeksiyon dediler. Burnum kanıyordu basınçtan dedi doktor. Ama bugünden beri ciğerimden gelen balgamda turuncumsu bir renk görüyorum genizden değil ciğerden geliyor ve artık o renk kırmızısı bir hal aldı yani tam kan olduğu belli artık. Böyle olup da kötü bir şey çıkmayan oldu mu? Korkuyorum lütfen başına gelen yazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sakin ol, cok oksurduysen belki bogazinda tahris olmustur. 3 gunde kötü hastalik olmamistir. Tekrar acile gidersin, ilac degisirler, bir sseyler verirler artik ne lazimsa. Zayif biri misin ya da bunyen mi zayif?
Bünyem çok güçlüdür hatta hiç hasta olmam ama kızım okula başladığından beri boyuna taşıyor bize. Sırayla olduk ama ben bu sefer başka biryerden enfeksiyon kaptım. Ayın 22 sinde röntgen de çekildim ciddi bieşy olsa orada çıkmaz mıydı? Bana da tahriş gibi gelitor kan biraz kırmızıya dönünce korktum ama durmadan balgam çıkartmaya çalıştım sırf o turunculuğu anlamak için
kusura bakma yeni gordum cevabi. Daha iyi misin? Cocugu olan herkes kiriliyor hastaliktan zaten
20sinde kontrolüm var kan duralı 2 gün oldu sanırım zatürem geçti. İlacım da bitti kendimi iyi hissediyorum halsizlik falan yok. Teşekkür ederim ilgin için.
Sevindim, gecmis gitmis olsun iyi korku atlattin :) Zaten kuvvetli yiyp, iyi dinlenirsen, bir de soguk ve sigara dumanindan falan korunursan oyle bir sey bir daha olmaz
Aynen 😃 sigara içiyorum maalesef o yüzden uzun sürdü zaten hastalığı m
onu da birakmana vesile olur belki 😊 Tekrarini yasatmasin Rabbim
Amin sağol un
rica ederim
Verem gibiymiş kral ilaçlarını düzenli kullan daha kötü olursan hemen hastaneye git akciğer röntgenine baksınlar belki yatırırlar seni
Randevu aldım yarına
İyi yapmışsın kral ölmeden git aq
Yanş ayın 22 sinde röntgen çekmişlerdi ciddi bişey olsa çıkmaz mıydı? Baan aşırı öksürmekten yıpranmış gibi geldi
Olabilir
Ben olsam acilin kapında yatarım bu ne rahatlık çiğköfteye limon sıkar gibi anlatıyon
Randevu aldım zaten yarına
Bence şimdi git 😭😭😭
Ama Bi kaç gün önce zaten röntgen çekmişlerdi bir şey yoktu çok öksürdüm kendimi zorladım yara da olabilir