Arkadaşlar cok kotu haldeyim bu hissi yaşayan falan var mı hastanenin önune kadar gittim bugun kapalıymış kimseye bişey anlatamıyorum lütfen yardımcı olun lütfen
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu hissi çok iyi biliyorum bir tür psikolojik nöbet diyebiliriz bazi nedenlerden olabiliyor ve saatler de günler de sürebiliyor en kotusu de o anlarda asla geçmeyecek gibi geliyor hatta ölecek gibi hissettiğin bile oluyor (en azından bende öyle) eğer ihtiyacın varsa az çok deneyimlerimden yola çıkarak tavsiyelerde bulunabilirim şu an , canını sıkma bu durum geçiyor eninde sonunda ☺️
Bende alkol kullanımından sonra oldu bana ne oluyor falan diye araştırdım sonra bu hastalıgı falan gordum acaba oylemiyim hissine kapıldım sonra oyle hissetmeye başladım sanırım bu konularda takıntılı biriyim bide sende ne kadar sürdü tecrubelerinle tavsiye verirsen cok sevinirim
Bende sık oluyor can sıkıcı bir durum ama engel olamıyorum maalesef genelde birkaç saat içinde geçiyor ama en sonuncu 2 3 gün arası sürmüştü panik bozukluğum da var ve aşırı stres ve korku sonucu oluyor bende genelde atak sonlarinda basliyor tabi yorgunluk uykusuzluk açlık da tetikliyor belli bir psikolojik rahatsızlığınız varsa yoksa bunlar etkilemez alkol kullanımı hakkında bir ilgisi var mı varsa açıklaması ne bilmiyorum doğrusu
Tavsiye olarak şöyle söyleyeyim o anlarda kendine zarar verme eğilimin oluyor mu ya da neler yaşıyorsun sorun olmazsa biraz yazarsan yardımcı olmak isterim
Bu asla geçmicek hissi falan oluyor korkuyorum geçmicek diye bide 18 yaşındayım daha hep boylemi olucak korkusu geliyo annemin babamın haberi yok olursa onlarda kötü olucgi icin hep icimde tutuyorum 2 yıl yaşayan falan varmış diye okuyunca daha kötü oluyorum kız arkadaşımdan ayrıldım bide hepsi ust uste geldi bide bu his zamanla geçiyomu abla
Seni çok iyi anlıyorum inan bana yaşadığım için anladigimi söylüyorum evet o anlarda hiç gecmicek gibi geliyor korkudan ne yapacağını bilemiyorsun ne yapsan işe yaramıyor falan ama birazdan taktik verixem belki iy gelir ki umuyorum iyi gelir... anne babana söylememe durumunu anladım ve bende öyleyim söyleyemiyorum kimseye ben ben demek istemiyorum şu an konu ben değilim ama ifade etmeye çalışıyorum kendimden yola çıkarak kusurum olursa affola eğer paylaşman gerekirse o an çok kötü olursan bayılacagim öleceğim diye korkarsan kendini kasma susucam belli etmicrm diye birine söylemeye çalış öğretmenin varsa o daha iyi olur 18 im dedin 12. sinif olman lazım sanirim bir aksilik yoksa rehber öğretmeninle aramızda kalsın diye ricada bulunarak yardım da alabilirsin istersen ilk yaşadığım zamanlar internetten baktığımda yıllar surebildigi yazıyordu saatler günler haftalar hatta yıllar yazıyordu
ciddi ciddi çok korkmuştum ama eğer çok düşünmezsen yine olucak mı diye takıntıya suruklenmezse iş sık sık olmuyor o kadar da tabi sağlık durumunu bilmiyorum ama çok zor durumda kalırsan yardım alman iyi olabilir bende gizledim annem babamdan öncelikle ve herkesten işler zorlaşıyor hala kimseye birsey diyemiyorum öleceğimi bilsem diyemem herhalde kız arkadaşından ayrılmanda strese sebep olup durumu tetiklemis olabilir daha fazla uzatmadan tavsiyelerde bulunacağım sonda sorduğun soruya da cevaben evet geçiyor ablacım illaki geçiyor yeterki o süreçte kendini zorlama uykusuz aç bırakma biraz daha dikkat et geçene kadar ve kötü şeyler kurma kafanda bu biraz zor ama nasıl desem mümkünse iyi şeyler düşün umudunu yitirme kendi içinde şimdi şöyle yapabilirsin hatta geçmedi büyük ihtimalle o yüzden deneyebilirsin şimdi biraz yürü ortam müsaitse odanda veya neredeysen daha sonra otur yatağına veya sandalyede normal otur ama biraz öne eğil daha sonra yavaş yavaş nefes al ama nefes alırken karnın değil göğsüne hava dolsun ona dikkat et daha sonra nefesini vermeden biraz daha doğrul tam dik olduğun da nefesini sakince ver bunu vakit buldukça birkaç kez ara ara yap bu birincisi ikinci bir tavsiyem yazi yaz bu biraz saçma gelebilir ama cidden iyi gelecek bir kağıt al önüne ve içinden ne geliyorsa yaz yazana kadar bırakma ağla iyi gelecekse ama kafanı topla ve biraz. olsn birseyler yaz o kağıda biri okur diye korkmadan yaz sonra yırtıp atarsın istersen uyku saatlerine dikkat et ve telefon
TV gibi şeylerden uzak durmaya çalış onlarda başını döndürüp daha da kötü hissettirebiliyor ve mümkünse vaktin varsa yürüyüş yap saatlerce yorulana kadar yürü hatta koş istersen o daha iyi olur dikkat et kendine ama çok kötü olursan otur dinlen biraz, ama evde tutma kendini biliyorum çok zor gelebiliyor ama dışarı çıkıp bu yürüyüşü dene sakin bir yerde olur çok kalabalık ses içine girme istersen çok uzattım biliyorum ama bunları dene ablacım ise yararsa ne mutlu ama gecicek bunu unutma bir yerde bitecek bu durum zorlayacak üzecek bunalticak ama gicicek inan bana, sevgiyle kal iyi olman dileğiyle
Çok teşekkür ederim bu kadar detay verdiginiz için bende oylemi değilmiyim cözemedim hastalik arastırırken bunu buldum korkmaya basladim sizde bu durum gectimi abla
Rica ederim ne demek ben tanı koyamam tabi ama anlattığına göre benzer bir durum yaşıyorsun yinede net bir ifadede bulunamam oylesin veya değilsin diyr bende hala ara ara oluyor ama sende de devam edecegi anlamına gelmiyor ilk ve son da olabilir bu yaşadığın devam edecek de olabilir ama iyi düşünelim olmaz umarım ki bir daha olursada geçeceğini asla unutma lütfen kendine surekli gececegini hatirlat ve korkma kasma knedini o surecte dikkat et kendine gecicek elbette vakti gelince🌸
Çok teşekkür ederim abla çok saol arada geldikleri zaman bu hisler size yazsam olur mu burdan rahatsızlık vermezsem
Rica ederim ablacım kötü olursan o anlarda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Abla araştırdıkca oyle gibi hissetmeye başlıyorum bunu aşamıyorum dunyanin en kötü hissi ve daha 18 yasındayım neler yapabilirim ya
Senden ricam lütfen araştırma şu aşamada istersen bu durumu atlatınca arastirabilirsin ama şu süreçte nolur yapma canını sıkar iyi de gelmez biraz daha dayan sabret çok uzun sürmez umarım ama biraz araştıricam detaylı neler yapabilirsin diye
Abla sende ilk nasıl başlamıştı ne kadar süre sonra gecti icimde kotu his vardi benim
İlk olarak yaklasik bir buçuk yıl önce başladı ve panik atak sonrası başladı ne olduğunu anlamamıştım atmaktan dolayı sanmıştım ama değildi değilmiş yani ve stresin çok olduğu dönemlerde uzun sürebiliyor bir yakınımı kaybettiğimde 5 gün sürdü ve (yanlış bilmiyorsam) sinir sistemi guclendirici ve sakinleştirici ignelerle yaşıyordum o günleri bir keresinde de yine 3 4 gün sürdüğü bir dönemde artık fiziksel acı bile hissedemez olmuştum o süreçte ailemden saklayamadim doktor söylemişti ve haberim olmadan uyku ilaci vermişlerdi uykuda tutmak için bunu çok sonra öğrendim tabi çünkü o zamanlar sık yaşıyordum ve kısa zamanda 23 kilo kaybedip hastalanmistim falan her neyse uzun lafın kısası ablacım çok değişiyor şu an içini bilmiyorum ne kadar streslisin kafanda neler geçiyor bunu elbette bilmiyorum ama bir haftadan uzun suremyecegine inanıyorum çok kötüysen dayanamam diye dusunuyorsan yardım alsan iyi olur böyle birdey mümkün mü yardım alsan o durumda isteğin olmuyordur ama kendini aç uykusuz bırakmamaya çalış alkol kafein falan almamaya çalış bunu söylemek tavsiye etmek istemiyordum aslında ama çok kötü olursan sakinleştirici igne yaptırabilirsin ama bunu çözüm olarak düşünme bir kerelik olsun olucaksada kendini alıştırma
Abla ben kız arkadaşımdan ayrılmıştım sonra kullandım bişeyler kalbimde carpma oldu dedim bana ne oluyor nerdeyim sonra biraz kendime gelip eve gittim kalbim gene fırlıcak gibi atiyodu dusa girdim dua okuyarak uyudum sabah kalktim bana ne oldu dun gece diye korktum bunun oncesinde zaten kaygılı bi donemdeydim ayrıldık yeni oldugu icin ustune bide bu oldu daha cok korktum arastirmaya basladim birsuru hastalik baktim en korktugum buydu bunu gordukten sonra kotu oldum bikaç kisiyle konustum kaygıdan dolayı dediler Şu an nasilsin abla eskisi gibi oluyomu hala
Ahh ablacım ne kullandın kullandım birseyler dediğin neler? anladım durumunu çözüm bulmaya çalışıyorum ama başka bjrsey gelmiyor aklıma evet kaygıdan diyenler de yanlış dememiş şu an evet oluyor hâlâ bende de son olarak kalbimde çarpma oluyor dediğin baktin mi kaçtı nabzın bunun da bi sebebi vardır aklıma birşeyler geliyor ama cevabından sonra duruma göre yazarim
Kötü şeyler abla ama ondan sonra bidaha carpmadı o kadar kalbim sen iyimisin abla peki son gunlerde
Nolursun bir daha kötü şeyler kullanma ablacım lütfen... onlarda etkilemiştir belki, ben iyiyim çok şükür sadece ilaçlarımı bıraktım bir anda bir süre önce sersemletiyordu ilaçlar icmek istemiyordum daha fazla ama birakinca bir anda haliyle çok sık atak geçiriyorum o biraz yoruyor ama alışkınım sorun değil benim için sadece üzen bir nokta var titremeye sebep oluyor ellerim titremeden durmuyor ve kalp atisim çok yüksek hep o biraz yoruyor ve üzüyor da idare ediyorum
Asla abla kullanmam teşekkür ederim tavsiyelerin için sizi gormesemde yanımda hissettim sosyal hayatiniz olsun iş hayatiniz olsun etkileniyormu hala sizede cok gecmis olsun bu arada
Sevindim kullanmak yok anlaştık o halde, rica ederim ne demek ne mutlu o halde , etkileniyor ister istemez tabi ama elimden birsey gelmiyor ki, çok teşekkür ederim ablacım
Ben oylemiyim degilmiyim hep sorgulama icindeyim abla kalp carpintim yok ama uzgun hissetme hali var ben anlamadım
Bilmiyorum ki ablacım isterdim ki bilsem ama doktor da psikolog da değilim sadece kendi yaşadıklarım hissettiklerimden ve az biraz psikoloji araştırma ve okumalarimdan yola çıkarak yardımcı olmaya çalışıyorum ama eğer bu üzgün hissetme hali uzun zamandır varsa ya da yoğun oluyorsa bi sekilde bi psikoloğa danışman senin için yararlı olabilir😊yinede başka sorun ya da sıkıntı bir durum olursa paylaşabilirsin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Durumun nasil ablacım?
Kadin falanda görüyor musun peki rüya olmayan rüyada
Abooo 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Başına gelince korku başlayınca anliyo insan dalga gecmeye devam et sen
Benim başıma neler gelmiş kardeşim o ne?
Seninkinin yanında ne kalır aq