Basur var fakat hiç bu kadar ağrım olmamıştı ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum krem sürdüm ağrı kesici içtim bir faydası olmadı
Özele gitmeyi düşünüyorum içten kontrol yapmalarından korkuyorum var mı öneriniz
Özele gitmeyi düşünüyorum içten kontrol yapmalarından korkuyorum var mı öneriniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sıcak suya otur ya da evdeki peteklere otur ya da dayan sıcak kısa sürede ağrısını azaltacaktır
Su torbası koydum ama yine fayda etmiyor
su torbası işe yaramaz zaten ikisinden birini dene.
kendini fazla zorlama baharatlı şeyler, acı, kabızlık yapacak şeyler tüketme. lifli gıdalar tüketmeye çalış bol bol su iç meyva tüket
kullandığın krem hangisi bilmiyorum ama proctolog kısa sürede etkisini gösteriyor
Kullandım ama ağrısını almadı
Tahminimce ilk defa bu kadar şiddetli ağrısını çekiyorsun. İlk ise bu ağrı iki üç gün kadar sürecektir maalesef.
Ama dediğim gibi en iyi ilacı sıcak. Sık sık sıcak suya otur ya da peteklere dayan iyi gelecektir
Ever normalde bu kadar zorlamıyordu en hiç bu kadar ağrıdığı olmadı
Canım hastaneye gitmek için daha nasıl bir işaret lazım sana?
Kanka ağrı kesici naapsın oraya
Basur için iltihapı atması için kullanılıyor
Kanka ağrı kesici iltihap mı atar. Antibiyotik olmasın sakın o
Bilmiyorum ya 500 mg hap tam bilgim yok tek bildiğim basur hapı
Anladım geçmiş olsun. Zor olsa gerek
Daha önce hemoroid muayenesi olmadın mı?
Fitil ve krem verdiler fakat fitili 1 kere kullandım onda da bayıldım daha da kullanmadım
Keşke sormasaydım eski günlerimi resmen yaşattın içim yaralandı
Nasıl geçti peki
Aslında gecmedi ama artık eskisi gibi değil. Mümkün olduğunca kabız olmaya sebep olacak yiyeceklerden kaçırıyorum.
Şiddetli ağrın oldu mu krem sürdüm ama bir işe yaramıyorum gün içerisinde çok zorluyor ağrı
Evet zaman zaman oluyor tabiki. Genelde ameliyat ediyorlar ama öyle ağrılı değil. Boğma dedikleri bir yöntem var o şekilde kısa sürede hallediyorlar. Vaktinde araştırdım öğrendim bu şekilde dediler ama ben kabul etmedim
Doktora gidicem arkadan iç kontorl yapmalarından korkuyorum ağrıyı geçirirler mi
Hayır nasıl geçirsin ağrıyı en fazla tıbbi tedavi uygular. Ayrıca eğer amacın fantesi değilse bunu konuşabiliriz. Yoksa başkasına sır şakaya alınacak bir konu değil
Ne fantezisi ya ben uyuyamıyorum geceleri ağrıdan yürümem bile zorlaşıyor bu şekilde devam mı edecek o zaman
Buna doktor karar verir ben ne diyebilirim. Zaten dediğin gibiyse orayı almak için gereken işlemi yaparlar
Senin başından geçtiği için sordum
Tamam da ben uzman değilim. Başımdan geçeni söyledim. Muayene ile ağrın geçmez
Kantaron yağı varsa sürr
İyi geliyor mu
Ağrısını alır bence dene hem memesi varsa iyice sürr
Evet var normalde o kadar şiş olmuyordu o zorluyor demekki
Bir tanıdığım da olmuştu böyle onun daha kötüydü hatta bir hafta içinde ameliyatsız iyileşti
İyi geliyorsa denerim umarım yan etkisi olmaz
Gerçekten kötüysen ve tedavi arıyorsan kötü niyetli dalga amaçlı demediysen 😞
Özele gitmen lazım kesinlikle
Kontrol amaçlı gidicem fakat benim dışta var içe bakmak için cihaz kullanırlar ve ben kabul etmem anca bayıltmaları lazım o şekilde olur mu
İçe bakmaları için parmakla 1-2 saniyelik bişey
Herhangi bir cihaz ile işlem uygulamıyorlar mı
Uyguluyorlar ama korkulcak bişey değil
Ne yaparsan yap o dötü parmaklatacaksın :D
Yaşın büyük abdest yaparken sorun oluyomu
Öneri cok