Güncellemeler
+1 yıl
Rekor derken kaç gün kabızlık yaşadınız onu soruyorum arkdşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Her gün yapmanın ya da 2 günde bir yapmanın sağlıklı olduğunu biliyorum..
Rekor kıracaksam farklı bir dalda kırmayı tercih ederim :D
Afferim😂😂
ahaha :D sende rekor hakkını farklı bir yerde kullan lütfen :D
3 gün yapmadım. 4. gün evime döndüğüm zaman yaptım.
4 gün tutmak normal zaten
Tutmak sağlıklı olan bir durum değil. Fakat ben biraz hassasım =)
Evet tutmak sağlıklı değil ama kabız olan var iki hafta kabızlık yaşayan var
Kabızlık zaten bir sağlık sorunu onlar da isteyerek tutmuyorlar tabi ki. Çıkarabilse fırlatıp atacak içindeki kötülükleri de atamıyor işte insan kabız olunca =)
Kktc askere gitmiştim 1 hafta sıçmamiştim tolette bekliyodum gelmiyodu valla
Bir kere iki gün tutmak zorunda kaldım, altıma yapacaktım neredeyse 🙈🙈
İki gün normal kız 2 hafta tutan var 😂😂
Mümkün değil. Her gün sıçmam lazım benim 🙈🙈🙈
Bende öyleyim takıntılıyım her gün yapmak için zeytinyağ içerim
Aynen 😌 her gün yapmak lazım 😌
öyle bir denemem olmadı
Kabız olanlar olabiliyor onu sormak istedim
Bunu neden tutuyoruz? :D
Kabız olan insanlar olabilir
Kabızlık bir hastalık halidir onlarınki mecburiyet, rekor denemekte neyin nesi? :D
Rekor derken onu belirtmek istedim zaten
Bunu belirtmezsen bir nereden bilebiliriz müneccim boku yemedik ya :D
Askere gittigimde 8 gun yapamamistim
Helal olsun 😂😂Hava değişiminden dolayı normal tabi sekiz günden sonra kendiliğinden mi geldi tuvaletin? İlaç falan içtin mi veya yemek bolca yiyor muydun içinde tuttuğuna göre az mı yiyordun
Dogal oldu
Normaldir hava değişimi
Rekor kırdın ve ossuydun 😁😁 ölürüz
Merak etme bir hafta yapmazsan bişey olmaz kanka😂😂En fazla lavman yaparsın
Yok yok bn günlük çıkıyorum
Bende bir gün çıkmayınca zeytinyağı içiyorum ama bidaha içmem ayıptır söylemesi ishal etti çok pis karnım agriyor ve midem bulanıyor her sabah içiyordum
Lavman yapsaydın
Ama bir gün çıkmayınca lavman yapılmaz doktora da gidilmez üç güne kadar normaldir
tamam şu kaka muhabbetni kapatalım
Bencede midem bulanıyor zaten
Napyosun bklm
Hiç denemedim sen denedin mi
Denemek değil kabız olanları soruyorum kabız olup iki hafta tutan var
Bağırsak insanın ikinci beynidir eğer orada sorun yaşarsan insan bedeni mahvolur
Tabikide ama kabız olmak normal bişey yedi güne kadar normal aslında kabızlık. Lavman yapıp rahatlayabiliyorlar.
Yani şöyle normal ama doktor takibinde olunmalı sonuçta normal olmayan sonuçlar doğurur
Tabikide bağırsakta sorun olduğu belli olur zaten.
O değilde sen bu soruyu neden sordun 😜
Merak ettim benim takıntılığım var çünkü biraz kafamı dağıtmaya çalışıyorum bir insan kaç gün tuvaletini tutabilir merak ediyorum çünkü ben bir gün yapmayınca zeytinyağı içiyorum ve her gün içiyorum arttik midem bulanıyor ve ağrıyor daha içmem ama bu takıntımdan kurtulmam lazım
Ama hayır ya sen napıyosun öyle
Bu takıntımdan nasıl kurtulucaamm😭😭
Sen ruhen takıntılı bir karaktersin
Evet nasıl kurtulucam 😭😭
Tedavi olman lazım ya güzel bir sevgili ya da psikolog desteği
Psikolog desteği alıyorum zaten antidepresan kullanıyorum
Ne zamandır
Bir kac haftadır
Daha çok yeni etkisi biraz alır ama senin ilaçlık durumun olmayabilirdi psikiyatri yerine psikolog sana lazımdı bence
Dimi 😭😭gidicem tekrar kontrole bunları anlaticam doktora
Psikiyatri doktorları kendilerine gelen hastaları boş çevirmezler eğer bir ilaç vermezse hasta derki bu beni anlamadı der sen bana danışsan yeterdi aslında😜
Özelden yazar mısın belki söylediklerin iyi gelir bana dertleşmek istiyorum 😂😂
Peki
Askerde 1 hafta gelmedi
Sonra naptın? Hava değişiminden dolayı olabilir normal ama sonra nasıl yaptın ilaç falan içtin mi doktora falan gitmedin mi
Kendiliğinden mi geldi sonra
Sonra oldu kendiliğinden bende çok şaşırmıştım
Normal işte hava değişimden dolayı olmuş. fazla bişey de yemiyordun galiba. Bende bir gün yapmayınca zeytinyağı içiyorum ama daha içmem ya çok pis midemi bulandırdı ayıptır söylemesi ishal etti her sabah aç karnına içtiğim için ya takıntı haline geldi ama iki hafta yapmayanlar var bidaha içmicem kendiliğinden gelsin tuvaletim.
Doktora gitmediniz mi ciddi Bi sorun olabilir
Yok ben kabız değilim aslında ben takıntılıyim sadece her gün tuvaletimi yapmak istiyorum ama bu takıntımdan vazgeçmem lazım ya bir insan her gün zeytinyağ içer mi aç karnına
O moddan çıkman lazım acaba bugün başıma agriyacakmi diye düşünürsen basin ağrır seninkine o hesap
Evet cidden aynısı. Her gün düşünüyorum acaba yarın yapabilir miyim yapmazsam zeytinyağı mi içsem falan diyorum kendi kendime ga
Nereden takıldın bu durumlara sen ya
Gerçekten bilmiyorum ama çok kötüyüm
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim😟😟
1 ay a
Falan galiba 😂😂
15 günü bulur
bir arkadasım 56 saat tutmustu 😂😂
Azmış😂😂
ama bu kabiz degildi 😃😃
neden tutayım ki?
Kabız falan olan insanlar oluyor ya hani kanka onları soruyorum
kabızlık ayrı yani 2 gün olmuştur heralde
kabız mısın?
Yok kabız değilim her sabah zeytinyağ içiyorum midem bulandı arttik ayıptır söylemesi ishal etti çok pis midem bulanıyor daha içmem bir süre ya iki üç gün yapmazsam içerim
yani günde bir kez yapabiliyorsan normal
Zeytinyağ içerek yapıyordum ama daha içmem midem ağrıyor
yani sürekli bu sorunu yaşıyorsan doktora gitmeni öneririm
Yok benimki takıntılık. Her gün yapmak istiyorum takıntılıyim yani
anladım ama bundan kurtulmalısın bence
Evet ya nasıl kurtulucam başka şeylerle oyalanmam gerekiyor tuvaletim geldiğii zaman yapmam gerekiyor
yani kesinlikle doğru tutmak veya beklemek takıntı olur konuşmak istersen buralardayım
Özelden yazar mısın bu takıntımdan kurtulmak istiyorum 😭😭
tamam yazayım
özel kapalı
Takip isteği attım yazabilirsin
yazdım
Hergun yapiyorum sorun yok
Keşke bende zeytinyağı içmeden yapabilsem çok pis midem ağrıyor zeytinyağ içtiğim için
uzun sure tutulamaz
Kabız olabilir insanlar iki hafta tutan var 😂😂
kabiz olmak ile buyuk tuvaletini tutmak ayni sey degil
Bu nasıl bir soru ln
Kabız olabilir insanlar normal değil mi iki hafta tutan var?
Bunu ilk defa senden duyuyorum hiç merak etmedim böyle saçma sapan şeyleri kabız isen fitil kullan burada ilanı hacete gerek yok
Can sıkıntısı kanka kabız falan değilim rekorları merak ettim
👍
Yaşın senin rekor kaç
Nasıl yani
Sen kaç gün tuttun büyük abdest
Bilmiyorum ki ben bir gün gelmeyince zeytinyağı içiyorum sabah aç karnına öyle yapıyorum tuvaletimi ama daha içmem çok pis midem bulanıyor ve midem ağrıyor
Öyle Yaşın kaç
Yaşın kaç günde kaç defa yapiyon
Günde kaç defa buyukabdest yapiyon
Bir kere
Yaşın kaç
1 Ay kanka
Bir ay tutsaydın emin ol bunu yazamazdın😂😂
Acemi birliğinde 1 ay gelmedi kanka ciddiyim ki öncesinde günde bir yapardım hatta bazen günde 2 kere ama orada gelmiyordu, gitmeden önce en çok bundan çekinirdim nasıl yapıcam diye hem istediğin zaman da gitme imkanı olmayabilir hem de ben ev dışında bir yerde yapamıyorum. Ama bunların hiç birine gerek kalmadı.
Vay anasını yemek yemiyormuydun sen bir ay boyunca insan içinde tutamaz hala inanamıyorum yani? Biraz yapabiliyor muydun yoksa yemek falan mı yemiyordun sen? Bir ay dışkı içerde kurur lan nasıl yaptın sonra
Yemek az yiyordum, normalde doymayacağım kadar az yiyordum, bir kaç kaşık alınca kesiyordu beni, yapmak için zorluyordum ama çok bir şey gelmiyordu, belki çok çok az yapmışımdır ama kayda değer değildi. VE ben bu 30 günde 30 kilo verdim. Eve gelince normal bir şekilde yapmaya devam ettim.
otuz kilo mu. Oha bende kilo vermim lan. Her gün yemek yiyorum baya ama sabahları zeytinyağı içiyorum tuvaletimi yapabilmek için sunan çok pis midem bulanıyor ve karnım ağrıyor zeytinyağ yüzünden
Kanka doktora git istersen
Ya ama doktorluk bir şeyim yok benim kafadan sorunum var yani psikojim bozukk
Anlıyorum, aslında herkesin psikolojisi bozuk ama çoğunluk ya farkında olmuyor ya da kabullenmiyor. Bizim gibi kabullenenlere de deli diyorlar :) Ama sıkıntı değil ben kendimi seviyorum kendimle mutluyum :)
Ben bazen dayanamıyorum bu kadar psikojimin bozuk olmasına ya
Anlatmak istersen dinleyebilirim bazen sadece konuşmak bile iyi geliyor insana
Teşekkür ederim özelden yazabilir misin ya anlatırım dertleşmek iyi gelir
Takibe aldım mesajlar kapalı
Gizliden çıkar misin
Neden? Yazdım ya sana
?
hello
Tamam anladım şimdi 😂😂
1 hafta
Sonra nasıl geldi kabız mı olmuştun? Kendiliğinden mi geldi yoksa bir şeyler içtin mi veya doktora mı gittin? çok yemek yiyor muydun
Yo hiçbir şey olmadı sadece baya tutmuştum
Helal olsun o kadar yemeği nasıl tuttun içinde😂😂ben bir gün yapmayınca zeytinyağı içiyorum
Bünye meselesi
Evet
2 gün em fazla