AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
7 gün diye biliyorum ama tabiki o son haddi. ben şahsen 2 den sonra çok rahatsız olurum.
7 gün yapmayıp bekleyen insanlar sağlığını düşünmüyordur bence😂😂ben iki üç gün olunca direk doktora gidiyorum lavman yapıyorum veya ilaç içiyorum
ben dedemden biliyorum ondan dedim. dr demişti 7 güne kadar zarar vermez diye. tabiki normal şartlarda 7 gün olmaz. hastalık bu sonuçta. ben günde 7 kere giderim nerdeyse nerde kaldı 7 gün beklemek
Günde 7 kere gitmek ne o kadar büyük tuvaletini yapmıyorsundur herhalde küçüğü geliyor ama büyüğü yedi kere gelmez.
Mesela dedim canım ya
Bencede 😂
Farkettim sende bir durum var bugün o konuda bayağı muzdaripsin anladığım kadarıyla
3 gün sonrası sıkıntı demektir. Bol su ve lifli besinler tüketmeli. Bağırsak florası korumak önemli. İleri kabızlıkta büyük sorunlar çıkıyor çünkü
Evet. Ben bu yüzden üç gün olunca doktora gider lavman alırım veya ilaç içerim yani üç gün beklerim en fazla. Ama her gün yapmaya çalışıyorum kendimi sıkıyorum zaten sıktığım için basur oldum😂😂 Hemoroid yani.
Sürekli lavman iyi olmaz ki. Tembelliğe alışır bağırsaklar. Özellikle aşırı sıkmayı hiç tavsiye etmem terse döner
2 günden sonra sıkıntı
Normalde 3 gün doktorlar diyor
Acı biber ye eziyet etme bağırsaklara yaziktir
2 gün geçtimi ben rahatsız hiss ederim
Bende öyleyim ya bazı insanlar 1 hafta yapmıyor 2 hafta yapmıyor nasıl dayanıyorlar anlamıyorum ben her gün yapmak için kendimi sıkıyorum tuvalette azda olsa yapmaya çalışıyorum yani her gün yapmak istiyorum
Düzenli su tüketmen gerekiyor hergün yapmak sağlıklı olanı
Evet sağlıklı olan o. Ben zeytinyağ içiyorum her gün iki veya beş kaşık
Oda iyi ama ben içemem suda bı gün ceviz ve ya hurma bekletib yersende iyi oluyor
Dubhalac diye bir ilaç var o çok iyi hemen ishal ediyor
Benimde içtiğim bı ilaç var adet dönemi kullanıyorum bide kilo takıntım var psikolojim bozuluyor tartı b. okdan ötürü artı kilo gösterince 😄
Keşke bende kilolu çıksam tartıda 😂😂48 olmak istiyorum ama yemek yemeye korkuyorum kabız olurum diye
Kaç kilosun şu an? yemekten güzel bişeymi var
Bı şekilde çıkıyor merak etme orada kalmaz😅
Yemekten güzel bişey yok tabikide herşeyi yemek isterim ama korkuyorum hemoroid var bende kabız olmaktan korkuyorum.43 kilo falanım 48 olmak istiyorum
Az az yemeğe özen göster düzenli bı şekilde oturtursan sorun olmaz diye düşünüyorum
4 gün knk
Doğru
Sen kabızsın knk maalesef çözüm ister misin
2-3 gün
Doğru
3 gün
Doğru
Maalesef öyle
3 gun
Evet. Doktorlar diyor
Kac gun oldu senin
Ben dün yaptım ilaç içtim
Yaptiysan sorun yok probiyotik seyler ye mesela ev yapimi yogurt
Yeşillik yemeye çalışıyorum salata gibi şeyler bide çorba falan içiyorum yanında katı yemekler de yiyorum tavuk pilav gibi ama onun yanında salata ve çorba içiyorum kabız olmamak için. Bide her gün zeytinyağ falan içiyorum
Onlara ilave muhakkak yogurt tüketmelisin birde d vitaminin eksikse kabiz olma ihtimalin yükselir
3 gün ve üzeri
Doğru
Bağırsak tembelliği vardır bu genetik faktörlerede bağlı ve çok ıkınma hemoroid anal fissürü de ortaya çıkarabilir
Oldum zaten hemoroid 😂😂
Sağlıkçıyım ben o yüzden dedim peki tedaviye gittinmi
Hayır gitmedim. Kremini alıp sürücem. Zaten iç basur benimki kanama olmuyor acı da yok sadece ıkınınca dışarı çıkıyor o kadar
Takip et yakından daha kötü olmasın neleri geliyordu bize
Yazarmısın özelden