Sağlık Eşiniz benim gibi kilolu olsa sorun eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 böyle birini ister miydiniz Güncellemeler+1 yıl erkeklerin yarısı böyle seviyor yarısı sevmiyor :D Eşiniz benim gibi kilolu olsa sorun eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşin sorun etmiyorsa buradakilere neden soruyorsun buradakiler uçan kaçan her şeye olur der 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hahahahhaha Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Ben eşimin kilosuna bakmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl helall
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben kendime dikkat ediyosam karşımdaki kişinin de dikkat etmesini isterim dogal olarak. Yani evet sorun ederim 1 0 Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Eğer ki bir sağlık sorunundan ötürü kilo almıyorsa ve beni rahatsız ediyorsa kırmadan hatta kendim de buna uyarak rejim yapmayı teklif ederim 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bunu sadece eşiniz bilebilir. Bu sorular çok öznel ve doğruluğu yok. 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Ne kadar peki evlimisinn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla 34fnry +1 yıl Anladim guzell fiziginiz nasil Yorumla Soran +1 yıl var mı önemı Yorumla 34fnry +1 yıl Sordum merak ettimm yani Yorumla Soran +1 yıl bence ıyı Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok kilolu sevmiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hmmmmm Yorumla BayKastamonu +1 yıl istekli olduklarını duydum ama nedense hoşuma gitmiyor Yorumla Soran +1 yıl hmm tmmm Yorumla BayKastamonu +1 yıl 👍🏻 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 446 cevap paylaştı. Evet isterim, çok da hoşuma gider 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nıye meesela Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Öyle seviyorum, gerçekten Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Balık etli olsun sorun olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl vauyyyyyyyyyyyy Yorumla u KasiKesh +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl helall Yorumla u KasiKesh +1 yıl Balık etli dedim yalnız Yorumla Soran +1 yıl tamam:d Yorumla u KasiKesh +1 yıl :))) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 100 kilo musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok :dd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçç Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kaç kilo? Daha doğrusu boy kilo? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşırı fazla değilse iyi o zaman öyle diyim Yorumla Soran +1 yıl var braz ısyeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısıtlamıyorsa kilosu severim güzel olur Yorumla Soran +1 yıl neyi kısıtlamıyorsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatak olayında Yorumla Soran +1 yıl yok yok :dd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta iyi olacağını düşünüyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evliyim ve eet Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Hayir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl helal olsn Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Helallik ne var ki Yorumla Soran +1 yıl herkes oyle degıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eşin sorun etmiyorsa buradakilere neden soruyorsun buradakiler uçan kaçan her şeye olur der
hahahahhaha
😂
Ben eşimin kilosuna bakmam
helall
Ben kendime dikkat ediyosam karşımdaki kişinin de dikkat etmesini isterim dogal olarak. Yani evet sorun ederim
Eğer ki bir sağlık sorunundan ötürü kilo almıyorsa ve beni rahatsız ediyorsa kırmadan hatta kendim de buna uyarak rejim yapmayı teklif ederim
Bunu sadece eşiniz bilebilir. Bu sorular çok öznel ve doğruluğu yok.
Senin nasil oldugunu mu biliyoz da cevap verek...
Ne kadar peki evlimisinn
evett
Anladim guzell fiziginiz nasil
var mı önemı
Sordum merak ettimm yani
bence ıyı
Çok kilolu sevmiyorum
hmmmmm
istekli olduklarını duydum ama nedense hoşuma gitmiyor
hmm tmmm
👍🏻
Evet isterim, çok da hoşuma gider