İçtiğim suyu 5 dakika sonra direk idrara çıkıyorum. Boğaz kuruluğu da başladı sizce neden oluyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Suyu oturarak mı, içiyorsun ayakta mı? Maydanoz, çay, zencefil, tarçın, tuz ve kahve tüketimin nasıl?
Çaydan ziyade daha çok tuz tüketiyorum. Suyu oturak içiyorum.
Tuzun vücutta su tutma özelliği vardır. İdrar rengin nedir?
İdrarim yaparken idaririm da köpürmeler meydana geliyor
Kahve
İdrar yaparken yanma ağrı vs. var mı?
Pardon kahve dedim sarı işiyorum. Çok Hafif yanma var.
Kahve ise vücudunun hala suya ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Diğer yazanlar gibi doktora görürsen iyi olur. Böbreklerde veya başka bir yerde problem olabilir
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir doktora git dostum geçmiş olsun
Senelerdir böyle yani. Bugün sadece aklıma takıldı yani.
O zaman doktora git kesinlikle
Hangisine gideyim
Dahiliye bakar galiba emin değilim ya
Doktora görün bence
Hangi bölüme gideyim
Stres
Ne alaka? Biraz açarmısın? Suy içmediğimde börek tarafında hafif bir ağrı var
Bobrek tasi olabilir
Vallahi knk işerken böyle köpürme meydana geliyor. Bide sarıya yakın işiyorum
Acil doktora git kanka
Neden askerdeyken de böyleydim.
Bobrek tasi ya da bobrek yetmezligine gidiyo seninki
Ondan mı stres mi dedin direk
İlk basta agriyi soylemedin bende tip ogrencisiyim o yuzden diyorum kendini yarim anlatma oldugu gibi anlat sonradan aciklarsan herkesin yorumu yanlis olur
Bak şimdi tibbi geçmişimi anlatayım sana. 2016 yılında kasıktan fıtık ameliyatı geçirdim daha sonrasında 2021 yılında sol kasıktan ameliyat oldum. Bu süre zarfında 2.5 sene ilaçlı ansiyete tedavisi gördüm. şu an sağ kasık bölgesinde ve böbrek tarafında hafif ağrım var. Sonra gece yatarken ağzım açık kalıyor KBB gittiğimde uyku apnesi olabilir dediler. Uyku testine baktım baya para tutuyor şu an Kaportacı da çalışıyorum. Sabah beslenme tarzısım genel olarak bisküvi yiyorum. Bide sağ kolumda ağrı var bide şunu demek istiyorum. Yazın omuz çevresinde yanma oldu ama o yanmanın acısı hissetmedim. Onun yanında sol ayağım da güçsüzlük var gece yatarken sol kulak çınlaması yaşıyorum üstüne bazen kalbim tekliyor. Yürürken zor yürüyorum sanki topuklarımda fazlalık hissi var gardaş. Nereye gideceğim hepsi için net söyleyin ben bıktım doktorların bir şeyin yok demesinden ya.
Bide cinsel organımda bazen uyuşmalar hissediyorum
Sana sunu soyliyim devlette ben bi hocamin ogrencisiydim medipole gectim cunku devlet hastanesi bakmiyo ozele gitmen lazim ben Şu an ozelde ogrenciyim ve inan bana herkes dibine kadar baktiriyo ve bence senin kalp kapakciginda ya da kalbinde sorun var bu isleri aksatma derim bi 5 saniyede goturur adami kalp kredi falan bi sekilde hallet ozele gorun incelesinler senin kalbini ayni sekilde bi ogrenci arkadasimda dedi dersin hani bilmiyo deyip parayi almaya calismasinlar direk
İste bunlarin hepsine kalp ve kanser sebep olabilir bu ikisinden birinden sorun cikcak sende eminim
Kafana bisey takiyosan takma ama Şu an hic bisey takma bu durumda kafana
Senelerdir ölümü isteyen birine ölümle korkutmazsın knk ya. 28 yaşındayım kansersem ağrılarım için morfin verirler galiba. Ölürsün dedin ya öyle bir moralim düzeldi ki? Biz aç insanlar yaşıyormuyuz ki? Fakir bile değiliz bu ülkenin şartlarında. Bir şey alırken 10 bin kere düşünüyoruz. Tek şey alım gücü değil insanların beklentilerini hep boşa çıkardım. O beni maf ediyor.
Aileni dusun ve sana dicegim penisin agriyosa mastürbasyon falanda cekmeyi birak oda bobreklere etki eder hic bi sekilde doktora cikmadan iliskiye girme ve hemen iyi bi ozel hastaneye git
Peniste bazen uyuşmalar hissediyorum. Ağrı değil yani. Ailemi güldürme ya Aile dediğin şey nedir ki? Akşam geliyorum TV ekranında dizilerini izliyorlar eve giriyorum. İt gibi yemeğimi yiyip odama kapanıyorum. Biri de demiyor işte oğlum günün nasıl geçti. Süründemeyecekse bırak kardeş ölümem daha iyi. Babam da kalpten gitmişti inşallah bende kalpten giderim. Yaşamanın bir anlamı yok yani. Bir çok sevdiğim arkadaşım var o evlenecek beni beş ay götürürsün yeter. Eğer ölürsem dünya ya çok faydam olacak diye düşünüyorum.
Oyle deme kardesim ve bu is 5 ayin surcegi garantisini vermiyo
Yapacak bir şey yok o zaman. Ölürsem de artık düğünü bensiz yapar yani. Fazlayız bu dünya da. Ölüm bile belki beni kaybetmeyecek. Neyse bide şu an hissettim ensemim arkasına bir hafif bir ağrı saplandı onu geçtim bide şu var biontech aşıları da bunları yapar mı djdkk en az 4 doz oldum dndjdj
Tamam iste agrinin nedeni belli oldu butun yakinlarimda bu var bosuna hastaneye gitme
O asiyi yaptirmicaktin herkes yaptirdi ama sumu yaptirdi yoksa asimi 😉
Beyin cerrahisi mi yoksa kardoloji mi dmdkdk
Hepsi kanka asi direk milletin tum organlarina zarar verdi parasi olan kurtulcak diyim yani sana
Şeker olsa ayaklarımda noropati gelişirdi bide baş parmağım da şişme meydana gelirdi. Uyuşmalar güçsüzlükler ense de ağrı bana beyin cerrahisi gibi geldi.
Sana bisey diyimmi hepsinin sebebi asi o yuzden seni belli bi bolume yonlendiremiyom
Yaw işi gırgırına vuruyorsun. Cidden şöule gideceğim.
Sana bisey diyimmi hic bi saglikci demez ama cok ciddiyim asi konusunda
İlk bi kardolojiye gorun
Ve cok uzme kendini
Bilmiyorum onu nasıl yapacağım. Alkol aldığımda rahatlıyorum ama amete düşerim yani. Bağımlılığa yatkınlığım var ciddiyim.
Alkolu hemen birak
Zaten en son yılbaşında zır zurna içtim.
Tamam iste doktorda ayni seyi dicek sana ama su asiyi niye vurdurdun be usta
Doktora git