Doktorunuz yanlışlıkla size kanser teşhisi koysa ne yapardınız? Bana 3 ay önce konulan teşhissin yanlış olduğu ortaya çıktı. Sağlık personeline saldırılıyor diyorlar ama bence hak etmiyor da değiller.

Doktorunuz yanlışlıkla size kanser teşhisi koysa ne yapardınız? Bana 3 ay önce konulan teşhissin yanlış olduğu ortaya çıktı. Sağlık personeline saldırılıyor diyorlar ama bence hak etmiyor da değiller.

benim annem ölümcül bir kaza geçirmişti kemikleri kırılmış özellikle bel kemiği sigara izmariti gibi ezilmişti omiriliğe milim kala kurtulmuştu eğer kıpratsak ayağı kaldırsak belki şu an felçti ancak biz hasteneye götürene kadar bu kadar dikkat ederken ameliyata gelen doktor alkollüydü yani dediğiniz gibi bazen hakedenler oluyor ama şunu anlamamız gerek haberler yanlış lanse eder dikkat çekmek için belki doktor haksızdır ama sırf dikkat çekmek için doktoru dövdüler diye manşet atarlar
Cevap
3Cevap
Ben doğrusunu bulana kadar vaz geçmem zaten.. başka doktorlara da giderim.. tek doktor riskli olur böyle bir durumda
Bir arkadaşımın covid ilaçları yüzünden midesinde ağir hasar oluşmuştu. Acıdan hastaneye kaldirildiği an "sen kanser olabilirsin" diyip kemoterapi vermek istemişlerdi. Doktorlarin dini imanı para.
Ne denilir bilemem fakat mesleğini düzgün yapmayan doktorlar da var inşallah tez vakitte doğru teşhisi bulurlar.
dava ettin mi? bu büyük bir risk, yanlış tedaviyle ölebilirdin ya da kalıcı hasar kalabilirdi
Bu ülkede açılan bir davayı muhtemelen torunlarım kazanırdı :))) Adalet olan bir ülkede dediğin mantılklı bir davranış olurdu.
ülkede adalet yok ama yaptığı yanında kalmamalı. birisi sevdiğini öldürse nasılsa adalet yok şikayetçi olmicam mı diceksin? bir sonuca varamasa bile o doktorun siciline işler bu, başka hastalara da aynı hayatı yapmasın
hatayı*
Bu yüzden kanser gibi bir teşhis aldığımızda başka bir doktora görünmek gerekiyor.
doktorun türkçe biliyormuydu iranlı ıraklı baş hekimler geldi :d
dava aç maddi manevi tazminat
Adalet olan bir ülkede dediğin çok mantıklı bir davranış olurdu
ben inanmak icin 3 4 farkli doktora giderim
Başka doktora da giderdim teyit için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?