Sağlık En son ne zaman hastaneye gittiniz? Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Kbb Nöroloji Fizik tedavi Dahiliye Üroloji Çocuk hastalıkları Kardiyoloji Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler @Nursenakarakılıç Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar herkese gecmis olsun her ne icin gittiyseniz allah acil şifalar versin herkese... En son ne zaman hastaneye gittiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Maşallah düşündüm de hatırlamadim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Kbb bölümü için bir kaç ay önce 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Nöroloji için rapor çıkartıyordum onun için gitmiştim 1 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl bugün gittim düzenli olarak her ay kontrolüm oluyor nefrolojide.. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Bir hafta önce gittim. İnfluenza çıktı. Çok kötü olmadıkça gitmem hastaneye. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Tam hastane denemez de kanal tedavisi için özel bir dişçiye gittim 2 hafta önce 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 540 cevap paylaştı. 3 ay falan oldu. Sonradan randevu aldım ama gitmedim 3 kez iptal ettim 🤦 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. En son ellerim çok kuruyor diye Cildiyeye gittim. 1 2 hafta oldu heralde 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangi ay olduğunu söylemeyeyim, aylar oluyor. Nöroloji. 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Arkadaşın kolu kırılmıştı acile gitniştim 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. hemen hemen her hafta ya da ayda 1 2 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. geçen hafta nöroloji 1 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Bende nöroloji Yorumla
burberryyherr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sen dün gece gitmişsindir 1 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Cuma Bu sabah Ve bu aksam uzeri yine gidicem Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı. 4-5 gün oldu. 0 2 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Yoğun bakımdaydım Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Ama hasta olarak değil çalışan olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Maşallah düşündüm de hatırlamadim
Kbb bölümü için bir kaç ay önce
Nöroloji için rapor çıkartıyordum onun için gitmiştim
bugün gittim düzenli olarak her ay kontrolüm oluyor nefrolojide..
Bir hafta önce gittim. İnfluenza çıktı. Çok kötü olmadıkça gitmem hastaneye.
Tam hastane denemez de kanal tedavisi için özel bir dişçiye gittim 2 hafta önce
3 ay falan oldu. Sonradan randevu aldım ama gitmedim 3 kez iptal ettim 🤦
En son ellerim çok kuruyor diye Cildiyeye gittim. 1 2 hafta oldu heralde
Hangi ay olduğunu söylemeyeyim, aylar oluyor. Nöroloji.
Her gün hastanedeyim 😬
Geçen hafta Pazartesi, psikiyatri.
Arkadaşın kolu kırılmıştı acile gitniştim
Pazartesi günü
Dün öğlen gittim hastaneye
hemen hemen her hafta ya da ayda 1 2
Dün gittim acile eklememişsin
geçen hafta nöroloji
Bende nöroloji
Sen dün gece gitmişsindir
Cuma
Bu sabah