Son 5-6 aydır tırnak batması yaşıyorum. Genelde kendi kendine geçer veya ben tedavi ederdim.
Son zamanlarda yine yaşıyorum. Doktora gitmekte pek istemiyorum
Bildiğiniz bir tedavi yolu var mı
Veya doktora gitmelimiyim?
Son 5-6 aydır tırnak batması yaşıyorum. Genelde kendi kendine geçer veya ben tedavi ederdim.
Son zamanlarda yine yaşıyorum. Doktora gitmekte pek istemiyorum
Bildiğiniz bir tedavi yolu var mı
Veya doktora gitmelimiyim?
Güzel bir manikür seti alıp o bölgeyi güzelce keseceksin. Kocamda çok yalıyordu resmen her tırnak kesmesinde kan revan okuyordu her yer. Manikür seti aldım tırnaklarına pedikür yaptım, artık ne kanaması var ne batması çok rahat. Akşama kadar ayaları botun içinde mahvoluyordu. Sanada tavsiye ederim. Ayrıca yanlış tırnak kesiyor olabilirsin
Bu durumu 34 yıl yaşadım. Ve bir turnagimda oluşan mantarı tedavi ederken batan diğer tirnagima da o tedaviyi uygulayınca batma olayı tamamen geçti. Uzun süre batan tırnak özelliğini yitirip kalinlasiyor. Sanırım mantar oluşumu olsa gerek. Ama seninkisi yeni işe öyle bir durum olmayabilir. Bununla ilgili YouTube ta çok video bulabilirsin. Buradan yazmak uzun sürer.
Kaynar suya parmağını belli aralıklarla sok ve çıkar. Geçmezse diğerisi gün de yap geçer.
Cevap
6Cevap
Tırnakları uzun tutacaksın temiz bırakacaksın. batan kkısıma peöete koy altına kaldır o yara geçmesi lazım yoksa hep baatar durur
Tırnak kökünü lazerle yakıyorlar. Bir daha olmuyor. Mutlaka git kurtul
bended evardı lazerle batanyerı yaktı doktor daha batmadı daha once 3kere tırnak cekdırdım gınede battı
Doktora git kötü olur falan
Mantara çevirmesin bence doktor tercih etmelisin
doktor çözüm
Bildiğim bi konu diil geçmiş olsun
Doktora git
Doktora gitmelisin
Doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?