Göz doktoruna gittim gözlük cam değiştirmek için 1-2 yil önce başka doktor değişmeli dediydi ama gözlük fiyatları yüksek şimdilik idare et dedi
Neyse geçen hafta göz doktoruna gittim
Gözlük camları için baktı gözlüğe baktı aynısı dedi değiştirmeye eğerek yok yükselmemiş düşmemiş numaralar dedi
Ama gözlük camları çizik
2 camda çizikler. Var
Yeni camlar 8.500₺
Bu para ben çalışmıyorum çok yüksek rakam Şu an için 8.500₺ yüksek rakam
Siz olsanız ne edersiniz 8.500₺ ye camdaki çizikler gidecek gibi düşünürsek bence değmez
Neyse geçen hafta göz doktoruna gittim
Gözlük camları için baktı gözlüğe baktı aynısı dedi değiştirmeye eğerek yok yükselmemiş düşmemiş numaralar dedi
Ama gözlük camları çizik
2 camda çizikler. Var
Yeni camlar 8.500₺
Bu para ben çalışmıyorum çok yüksek rakam Şu an için 8.500₺ yüksek rakam
Siz olsanız ne edersiniz 8.500₺ ye camdaki çizikler gidecek gibi düşünürsek bence değmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atladığınız bir nokta var, camdaki cizikler görsel olarak çirkin dyrduğu için değiştirilmiyor camlar. Camlar çizildikçe fatdasını kaybettiği için değiştiriliyor. Yani "değmez" diye bir şey yok. Sizin görüş kalitenizi etkiliyor o çizikler.
Ve neden o kadar pahalı? 8.500 TL. Numarası mı çok yüksek? İl, il araştırın fiyat alın.
Görmemi az engelliyorlar çok değil ama bazı yerlere bakınca 2 camda görmemi engelliyor ama yine gözlüğün üst tarafından bakıyorum çiziksiz yerlerinden idare etmeye çalışıyorum
2. Si numarası değişmemiş
Camlar 3 yildir kullanıyorum numaraları değişmemiş
Ama söyle bir şey var
Doktor eskiden tek gözüme kapatır okuturdu karşıdaki yazılara
Bu sefer 2 göz açıkken bir makime koydu onla okuttu 2 göz ile bakarken yazılara camlar biri 3 diğeri 2 gözlük numarası
Dedi cam numaraları aynı değişmesin dedi
İşte yeni camlar sordum 8.500 iyisi dedi
Bir de
Gözlük bakarken görme alanım küçük gözlük üzerinde dedi ki gözlükçü iyi cam aşırsan görme alan acısı daha yüksek geniş açı dedi ama ucuzda ar 3 bine ama görme acın dar olur defi ben görme acısı yüksek olsun istiyorum
Değerli arkadaşım, birden fazla gözlükçüye gidin. Hatta farklı illerden bilgi alın. Bizim kastamonu merkezde 1.500 TL olan camlarım, inebolu ilçesinde (aynı camlar) 700 TL ye yaptırdı ( çerçeve dahil) kira yüksekliği, personel maaşları vs derken ilden ile, hatta ilçeden ilçeye değişiyor fiyatlar buna emin olun. Gözlük reçetenizi yollayın farklı illere gerekirse fiyat alın.
Şimdi nasıl desem ne az 3 gözlükçü dolaşacağım
Gözlükte alacam şey şu görüş açısı geniş bir gözlük
Adama dedim geyşın dedi gözlük cam markası şimdi her markanın da marka marka şeyi var saysan 48-50 farklı marka fiyat çıkarırım dedi
Greyşın marka camlar iyidir 12 binden kampanya var 8.500₺ ye düşüyor dedi
Ben görüş acısı yüksek bir cam arıyorum ama şuna alamuacsm Mayıs Haziran gibi alacam
2. İse mayısta yine ölçtürecek gözlerime belki 3 yildir aynı yükselir düşer cam numaraları yine ölçtüreceğim Mayıs aylarında alırım aradığım şey görüş açısı geniş olacak bir gözlük cam markası
Organik camlar çizilir dikkat etmezsen zaten. İdare et bence.
Hacı idare edecez de bilmiyorum
Ama söyle bir şey var
Gözlük viye gittim 3 binden başlıyor gözlük görme acısı büyüdükçe orası artar dedi benim shabkiler görme acısı küçük ben daha geniş görme acısı istiyorum kaliteli cam gözlükçü kandırıoyr mu beni orada d ssğphe duydum görme acıdı iyi olsun istiyorum