Ben geçen hafta psikoloğa gittim aha rahat konuşmak için istersen ilaç falan ayarlayalım dedi duygularını içinde çok bastırıyorsun gibisinden yani istersen psikiyatriste gittiydi de bir önerisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erenköy. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi var birde Bakırköy devlet hastanesi bunlar bunları tavsiye ederim sana
Belli isim olarak bakırköy'deki de izin verme şansınız var mı yani iyidir gibisinden çünkü zaten psikoloğu bana bir hoca ayarladı Hani bahsetmiş benden böyle böyle benim bir öğrencim var durumunu iyi görmüyorum gibisin den benim de biraz bağlama problemim var bunlara birazcık çözüm bulmam lazım Bir de işte Duygu bastırma çok varmış kadına fark etti zaten beden dili diye bir şey var anladı bence isim olarak bakırköy'deki hastanede önerebileceğiniz doktor varsa çok güzel olur direkt o isme randevu alırım İstanbul 'a döndüğüm zaman
Doktorlar devamlı değişir araştırma hastanesi bunlar sen gitmek istiyorsan erenköy den randevu al iyi bir hastane tavsiye ederim sende duygu durum bozukluğu var sanırım geçmiş olsun
Onu bilmiyorum yani insanlar biraz bağlanıyorum O da yani ben genel olarak insanları seven bir insanda değilim hani yanlışlıkla mı seçiyorum neyine bağlanıyorsam bu kadar yani direkt sadece insanlara bağlanma yönünden gidelim dedim kadına da bugün biraz da şeyden bahsettim Hani bahsetmek olarak değil konuşmanın arasında böyle karşı tarafı Nasıl istersin ilişki yaşamak istediğini falan deyince ben direkt uyurken çorap giysin dedim bir de su temasını falan sevmiyorum ama yani bunun galiba teması biraz anladığı gibi çünkü dedi böyle bir şey yaşadın mı küçükken
Medicine hastanesi iyi tavsiye ediyorum
Önerebileceğiniz biri var mı peki isim olarak
Şuanki kadroyu bilmiyorum ama amaç ilaç kullanmak ise gitmeni tavsiye etmem kardeşim gitti memnun kaldı
İlaç kullanmak çünkü zaten psikolog edi ilaç için istersen git çünkü hani bir de bazen ben de şey düşünceler oluyor böyle kötüyü çok düşünüyorum ama yani düşünülmesi de gerekiyor kadının yanına gideceğim zaman mesela asansöre binmeyi tercih etmedim kalırım diye O da bilmiyorum duygu bastırman var dedi hatta ya bence fark etti zaten Duygu dışarıya yansıtamıyorum
Anksiyete bozukluğu var galiba
Ya bilmiyorum a kendisi bu su işte benim neyim var bir de annemi istemişti geçen halamla gittim annemi istedi neyse annemi aldı sonra hani çıkışta söyle söyle diye şey yaptım sana anneme bir ilişkimiz yoktur bizim genel olarak gitmiş her şeye bağırıyor demiş diyor her şeye bağırmıyorum ya bir insana sinirlendirirseniz bağırır ya ben orada ben namaz kılmayı falan bilmiyorum Hani yeni yeni böyle şey iki rekat namaz kılmayı öğrendim O da zaten kağıda yazıp bakıyorum ne 2 rekatı kıldıktan sonra dua edeceğim bari Hani iki rekat namaz öğrenmişim diyorum öğrenmem çünkü sana iki kere falan yaptım dün yapıyorum ha sen gelip yani o geçmiş telefonla biriyle görüntülü konuşuyor ya ben zaten küçüğü şeyde dikkatim dağılıyor konuşuyorlar konuşuyorlar tamam anne bunu söylediğimi biliyorum sonra bir tane sure vardı hani Furkan suresi ile bilmiyorum faziletleri diye bir yazı görmüştüm işte seven sevdiğin Emine kavuşma öyle bir şey varmış ya da işte dua kabulü falan Ben de hani duam kabul olsun diye dinlerken dua ediyordum gelmiş odaya ne yapıyorsun falan niye dinliyorsun sonra ağlamaya başladım ama yani duam bozuldu diye çoğunlukla zaten özlemişim arkadaşımla aram düzelsin istiyorum bunlar daha çok bozuyor bence benim arkadaşlık ilişkilerime zaten minnak bir çevrem vardı
Gün içinde duygu değişimlerin nasıl
Yani aslında önceye bakaraktan duygularımı anlayamıyorum bir insana karşı olarak da öyle hani mesela o insanla tekrar aram düzelsin istiyorum ama onu sevme derecemi bilmiyorum yokluğuna alıştığım için olabilir Ama gelse birazcık eskisi gibi olsa bence bir şeyler değişebilir ama duygu değişimi arada oluyor yani ben bile gülerken ağlarım öyle bir sorun var ağlasam bir insan Gül dese gülmeye başlarım ne bileyim gülerken ağla Bir de dese gene ağlarım ya da değer verdiğim biri bana ağlarsa ben çok kötü ağlıyorum hayır bir de çirkin de aglıyorum Güzel ağlarsak gene iyi
İstanbulun neresindesin
Niye sordun ki?
Ona göre doktorlar var
Şimdi sizin önerdiğiniz hastanesi sizce ilaç kullanmak için kötü mü
İlaç en son çare diyorum bağımlılık yapıyor
Ama kadın ilaç dedi bilmiyorum ki yani sınıfta da birkaç kullanan arkadaş var biliyorum kullandıklarına da hatta bana öneren hoca da kullanıyor diye biliyorum da böyle bağımlılık derecesi değil de her gün mü kullandırırlar yani bilmiyorum ama kullan dedi ya şükür belki kullanırsam rahatlarım zaten psikolog biraz şey demiş işte bana da dedi 5-6 Ay veya daha fazla seninle görüşeceğiz dedi Bir de bu annem şey söylemiş ailem çalışıyor mantıken lise sondayım ve iki tane kardeşim var bir tanesi daha 8 yaşında falan onlara da baktığım için ve evin tüm işini bana yükledikleri için şöyle bir sorun var Ben istemiyorum Ben zaten öyle mutfakta takılmayı da sevmem bir tatlı yapmayı seviyorum onu da yemek için ben şey dedim yani ben sinirlenince şey ediyorum yakarım evi kurtuluruz işten belki de bundan kaynaklı da biraz uzun sürecek seanslar ya da benim biraz çok kaygım var kaygı var yani bilmiyorum Bir sürü şey düşünüyorum kullansak hiç mi faydası olmaz yani gideceğimiz psikiyatriste dersek çok sıklıkla kullanmak istemiyorum gidiş desek daha aza indirsek Bak sen şimdi böyle dedin ben kafamın içinde çalışıyorum Bir sürü
Çok fazla düşünüyorsun çok detaya takılıyorsun bunu ilaç çözmez kafanı dinlendirmeden çıkamazsın bunun içinden
Yani kafa zamanla dinlenir de yani arada dinleniyor da bazı şeyleri takıntı haline getiriyorum ne bileyim kolumun bir tanesini bir yere çarptığım zaman bile isteğe gidip diğerini de çarparım çünkü çarpmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum Bir de böyle takıntılar için falan belki de söyledi ya da bağlılık için insanları bile çok sinirleniyorum Ben bazen bir şey oluyor bu bir şeye sinirlendiğim zaman ya çok sinirlendiğim zaman ya da biri bana vardı zaman sinirleniyorum üzülüyorum da aynı zamanda bazen böyle vücudum titriyor elim falan ama psikolog ilaç dedi yüksek ihtimalle O şeylerden ötürü dedi çünkü bizim hocamız da dediğim gibi kullanıyor yani bana kendisi biraz bahsetti
Rahatlama metodları denemen gerekiyor öncelikle tam kesin bir tedavi sonucun varıncaya kadar böyle darlandığın zaman uygulaman için
Rahatlama metodu ne ya
Zihin oyunları işe yarıyor uzman psikologlar öneriyor
Zaten bazen psikoloğa gidesim gelmiyor daha yeni gitmeye başlayacağım Ama önceden bir akraba bana kocasına çirkin dedim diye bir rapor yazdı da aklıma geldikçe böyle soğuyorum psikologlardan galiba
Önceden meslek olarak psikolog ile olmak isterdim tamam birazcık Hani bu milletin değer verdiğim insanın derdini çok takarım da insanları dinlemeyi falan çok severdim o rapordan sonra bana bir savunma gelmiş bu meslekten zaten soğuktan bir meslek o rapordan sonra bana bir soğuma gelmiş bu meslekten kendim bile ne olsam diye düşünüyorum Bir tane bölüm buldum en kötü onunla gideceğim ama yani bir psikologlardan hala iğreniyorum
Nerelisin
Yani babam Samsunlu annem Ankaralı mı ne öyle bir şey bilmiyorum aslında ben zaten Samsun'da olduğumu da çok geç öğrendim geç öğrendim dediğimde 2 sene önce falan
Şimdi nasıl hissediyorsun mesela
Yani normal insan gibi hissediyorum
Aynı sorunlara benzer yaşadım psikoloğa götürmemişti ailem kendi kendime yendim mücadele ettim youtube da videolar izleyerek aştık
Beni de ailem götürmedi zaten yani ben çok onlarla iletişim kurmuyorum aslında ben hani bir ara benim biraz arkadaş çevrem vardı çok olmasa da O dedi Hani senin bu bağlılığa çözüm bul çünkü çok kötü bağlanıyorsun gidince de çok boşlukta hissediyorum yani boşluğu bırakmıyor zaten tamam yokluğuna alıştım ben sana az önce aklıma geldi şimdi bir ağlayasım gelmedi de değil ben 3 gün art arda dedim ki ben psikoloğa gitmek istiyorum hani aile ya belki üzülür götürür dedik de götürmediler Ankara 'ya gittik sonra hani bu herhalde yengeme söylemiş annem bundan sonra diğer yengem vardı dedi ki neden gitmek istiyorsun sonra bana bir ağlama geldi zaten her şeyi ağlayabilme potansiyelindeyim benim saçımı teli kopsa ağlarım ama o ailemden biri ölse çok ağlayacağımı sanmıyorum bizim benim de yani son senem olduğu için bir hocamız vardı bizim Hani yeni bize girmeye başladık onu da dikkatini çekmişim herhalde şöyle sınıftakilerle konuşmuyorum Ben zamanında bilmiyorum da dalga geçme gibi bir şey oldu ben de hani açıkça 9 sınıftaydı ve Hani o zaman karantinaya denk geliyordu insanlardan bir soğuklaştım o yüzden iletişim kurmamaya gayret gösterdim genel olarak da ben zaten insanlara ilk adımı mesela sana şu an çok rahat yazarım ama karşımda olsan konuşamayabilirim biraz ilk adımı senden beklerim yani sen bana bir şey de ki ben seninle konuşayım birazcık da çok konuşurum bundan biraz rahatsız olurlar ama sınıftakiler değil yani bana dedi psikoloğa ihtiyacım var sana ayarlayalım falan onun da aklına Ben gelmişim oraya çay içmeye gitmiş orada bir tane kadın var onun arkadaşıymış işte benden bahsetmiş
Böyle böyle bir öğrencim var neyse ondan sonra aklıma sen geldin falan yaptı böyle sen bir git istersen yaptı yani parasında sıkıntı etme Sen yeter ki git yaptı böyle ben daha istemedim sonra zaman geçti bir düşünmedim de değilim dedim belki dedim buna çözüm bulabilirim çünkü bulunması gerekiyor öyle bir kabul eder gibi oldum ettim yani geçen hafta kabul etmiştim zaten O da o hafta içinde ayarladı hafta sonuna gittik de yani bilmiyorum gidesim de yok gibi
Senin derdinin çözümü çok basit aslında kafanın içindeki kuruntu yapmayı önce bırakman gerekiyor bir şeyi çok düşündüğümde bende senin gibi oluyorum bir konu hakkında az düşünüyorum mesela kimseye güvenmiyorum mesela
Güven şöyle yani her insana bir kere güveniliyor ondan sonra güvenilmemesi gerekiyor zaten Ama ben böyle her insana da bağlanıyorum hadi her insana bağlansam tamam birkaç tanesine bağlanıyorum onlara da çok bağlanırım ben sana mesela en son arkadaşlığımızı bitiren bir biri vardı sadece onunla aram düzelsin diğer insanlarla düzelmese de olur diye düşünüyorum şu an sadece onunla barışmak istiyorum tamam Bir tane de kız arkadaşım daha vardı bir şey oldu en son sana geri dönüş yapacağım dedi story falan attım Bir sürü ama daha yapmadı 2 aydır Ama onun storylerini görüyorum hatta bir tane video atmıştı yazana yazarım gibisinden genel olarak atmıştı Ben de onu beğendim anlasın diye de adımı atmadı bende işte bekliyorum belki doğum günümde yazar çok sanmıyorum ama bu diğer arkadaşa özellikle istiyorum bilmiyorum ya şimdi şöyle ben biraz fazla konuşuyorum ne bileyim ben o insana yemek yerken bile konuşabiliyorum yani ama biraz saçma sorular soruyorum hasta birazdan fazla saçma ya onlara saçma göre tamam mı Hani birazcık saçma olabilir de bilmiyorum çoktan katlandı Aslında belki de bundan kaynak ona bir daha çok böyle bir değerim şey olmuş
Hoşlandığın birimi var
Ayol Sevgi karın doyurmuyor otopsi yardımcısı olup para yemek daha güzel ama yani hoşlanıyor muyum sanmıyorum yanlışlıkla beğenmiş olabilirim hay Allah belamı verseydi de beğenmeseydim işte benim enayilik seviyem çok muazzam biliyorsun hayır bir de yani beğensem yaşıtın birini tamam bir de böyle salağa neyini beğendiysem hayır böyle tamam arkadaşlık da yani çok çok yakışıklı bir hatta hiç değildi birazcık çirkin ama erkeğin çirkini makbul bilmiyorum ilk defa bir insan için dua ediyorum galiba birazcık daha sinirimi bozan bu
Sende biraz anlatım bozukluğu da var
Bak hayır Yok ya ben mesela psikologla konuşurken bana istersen böyle bir aşçılık olarak yani yemek yapıyorsun diye biliyorum dedim ya da bir dil kursuna falan git Hani sosyalleş biraz yaptı böyle dedim değil benim zaten Türkçem yok dedim Türkçem var ama şey kelimeler bazen birbirine giriyor bir de ben konudan konuya çok atlıyorum anlatım bozukluğu yok aslında biraz düşünüp konuştuğum zaman düzgün konuşuyorum ama bazen böyle heyecan yapıyorum galiba ama arkadaşlarım söyler de konudan konuya atlıyorsun bir şeye bastırırken bir şey aklıma özellikle ses atarken de öyle oluyor hatta biraz hızlı ile konuşurum o yüzden kelimeleri bazen yutarım
Dm atarmısım
Niye
boş ver ya ben pizza sipariş edicem acıktım baya
İyi afiyet olsun zaten ben de sen cevap veriyorsun diye duruyordum çıkıyorum ben de birazdan acıkırım kalkayım yemek yapayım
Afiyet şifa olsun ben sipariş verdim 30 dakika sonra anca gelir
Neyi
Ne istersen