Ya kas yapmıyorumki ben ne alaka full sağlıklı beslenmek zorunda değilim çünkü Öyle ciddi bi kilom yok. Hafif göbek var sadece bi de bacaklar genetik kalın 61 kiloyum.
İşte şekeri tamamen kesecek değilim. Yapamayacağımı biliyorum. Bi kere kestim tekrar dönünce daha çok kilo aldım. Ben sadece abur cubur çikolata vb şeyleri kestim en fazla. Yapay şeker illaki kullanılıyor bi şekilde
Ben sadece soruna yanıt verdim :) hedefin neyse o yönde ilerleyebilirsin. İster tamamen kes, ister az kez, o senin kararın. Ketçap şekerli bir yiyecektir. Bu da kilo verme sürecine etki eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ketçap içeriğinde yüksek oranda şeker barındıran bir besin. Sence sorun olur mu?
Acılısı da mı
Spor yapan biriyim
Acılısı da tabiki. Yapı olarak şekerli bir madde.
Az önce alışverişte aldım ne yazıkki kardeşime uyup
Ketçabı bıraksam makarnayı bırakamıyorum
Fişini atmadıysan iade et
Spor yapan birinin bunlarla ne işi olur ya
Ya kas yapmıyorumki ben ne alaka full sağlıklı beslenmek zorunda değilim çünkü Öyle ciddi bi kilom yok. Hafif göbek var sadece bi de bacaklar genetik kalın 61 kiloyum.
Kas yapıyorsun demedim ki.
Şekerli besini kesmek kas yapmaz zaten.
Yağ oluşumunu engellemiş olursun şekersiz beslenirsen.
İşte şekeri tamamen kesecek değilim. Yapamayacağımı biliyorum. Bi kere kestim tekrar dönünce daha çok kilo aldım. Ben sadece abur cubur çikolata vb şeyleri kestim en fazla. Yapay şeker illaki kullanılıyor bi şekilde
Bana ketçabın zararını görmedim. Bana bu kiloları aldıran şey bir ay önce yediğim çikolatalar cipsler
Ben sadece soruna yanıt verdim :) hedefin neyse o yönde ilerleyebilirsin. İster tamamen kes, ister az kez, o senin kararın.
Ketçap şekerli bir yiyecektir. Bu da kilo verme sürecine etki eder.
bi hedef koyduysan tam anlamıyla yerine getir, bir şeylerden vazgeçmelisin
Sen sağlıklı besleniyı musun tam anlamıyla
hayır. çünkü öyle bi hedefim yok
Kaç kilosun peki
50