Doktor yazmadıysa o ilacı içmeyin kullanmayın. Beyinde ki hormonlar ile denetimli kullanılan bir ilaç. Bilinçsizce kullanılmaz. Doktora gidin durumlarınızı şikayetlerinizi danışmanız için.
Psikoz geçirmiş biri olarak şu an birebire anlamsam da sabır ve sevgi ile iyileştirerek düzelmeler yaşanıyor şu an umutsuz depresif olabilirsiniz ama sonsuza kadar değil. Beyinin oyunları hiç bitmeyecek gibi geliyor..
nasıl devam ederse hayatın öyle gider değiştirmek istersin ama engeller çıkar buda Bi nevi öyle hiç bise degismicek mutlu olduğumu bile çok nadir hatırlarım gerçek anlamda mutlu olduğumu soyleyemem
Klasik aile sorunları yavru karakterim de ve ruhumda özgürlük var ve ben kisitlanmaktan nefret ediyorum onlarda dışarı konusunda kısıtlıyor giyimime felan karişmazlar ama söz konusu benim gezmemse deccaller yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güne yaymanız lazım, doktorunuza danışın atladıysanız alımı.
Doktor kullanımı ile içmiyorum ben ama sdece iyi değilim bu aralar ve elime geçti Bi yerden
Doktor yazmadıysa o ilacı içmeyin kullanmayın. Beyinde ki hormonlar ile denetimli kullanılan bir ilaç. Bilinçsizce kullanılmaz. Doktora gidin durumlarınızı şikayetlerinizi danışmanız için.
Doktorun benim beyni direk sokmesi falan lazım beni kurtarması için
Psikoz geçirmiş biri olarak şu an birebire anlamsam da sabır ve sevgi ile iyileştirerek düzelmeler yaşanıyor şu an umutsuz depresif olabilirsiniz ama sonsuza kadar değil. Beyinin oyunları hiç bitmeyecek gibi geliyor..
nasıl devam ederse hayatın öyle gider değiştirmek istersin ama engeller çıkar buda Bi nevi öyle hiç bise degismicek mutlu olduğumu bile çok nadir hatırlarım gerçek anlamda mutlu olduğumu soyleyemem
İyi olmaz. Nörolojik sıkıntılar olabilir
Ne gibi nörolojik
Asıl soru neden öyle bir şey yapasın
Dusuncelerden kaçamıyorum belki bu sekil rahat ederim diye
Kesinlikle çözüm değil. Onun yerine doktoruna başvurman daha doğru olur. Eğer anlatmak istersen dinlerim seni
2 tane icmek bile fazla 1 tane ic yeter iste
Normalde kullanan biri değilim
Doktor onayi almadan bi tane bile icme hele 4 tane hic icme
Neden
Sdece çok düşünmek istemiyorum artık belki dusunmemi azaltır diye içmek istiyorum uyku hali yaptığını söylüyorlar
Yok o tek kullanimda iyilestircek bisi degil duzenli ilac tedavisi alman lazim agri kesici gibi bi kere icince etki etmio
4 tane içersem etki eder heralde😂
Off aman iciyosan ic bana ne ama oyle bisi degil bi halt degismicek hayatinda
Daha önce kullandın mi
Evet
Arkadaşımda hemen kullanımda etki göstermez dedi ama içmek istiyorsan iç dedi
Nalları dikersin
😂😂
😂😂😂😂😂😂😂
Ağlancak halimde bile beni güldürdün ya
Kız inşallah hep gülersin sakın öyle bişi yapma öbür dünyada sorusunu cevapladım helal etmiyorum hakkımı derim bak
sende inşallah hep gülersin balım 🥰😂😂
Nerden yazayım kuzy
Kuzu
Klasik aile sorunları yavru karakterim de ve ruhumda özgürlük var ve ben kisitlanmaktan nefret ediyorum onlarda dışarı konusunda kısıtlıyor giyimime felan karişmazlar ama söz konusu benim gezmemse deccaller yani
Benim seviye sana mesaj göndermek için az
İçme bence