Sağlık Gece baya ağladım da denemeye girecem yarım saat sonra falan gözlerim ağrıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Güncel Gece baya ağladım da denemeye girecem yarım saat sonra falan gözlerim ağrıyor ne yapmalıyım? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Buz tut biraz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok yanimda Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Gözünü kapat göz kapaklarina masaj yap Yorumla Soran +1 yıl Deniyeyeim sağ olun Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gözlerini kapat öyle sınava gir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boş insan Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ne kadar boş mesela.. Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neden ağladın? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sorunlar diyeyim Yorumla guzelseverim34 +1 yıl anlat bana? Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neyi denicen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Deneme sınav varya hani Cevap sahibi +1 yıl Anladm tyt mi Soran +1 yıl Evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buz tut biraz
Yok yanimda
Gözünü kapat göz kapaklarina masaj yap
Deniyeyeim sağ olun
Gözlerini kapat öyle sınava gir.
Boş insan
Ne kadar boş mesela..
Neden ağladın?
Sorunlar diyeyim