Keten tohumunu da chia tohumunu da bir şeylerle karıştırıp yiyemiyorum kaşıkla ağzıma atıp üzerine su içsem hap gibi yutsak olur mu zaten midede şişip tokluk hissi veriyor galiba lütfen BİLEN BİRİLERİ CEVAPLASIN
Not: keten tohumunu çekemiyorum maalesef tüm halde var bende
Not: keten tohumunu çekemiyorum maalesef tüm halde var bende
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keten B içerir, chia kalsiyum, tansiyon düşürebilir. Neden kullanıyorsun bunları bir sıkıntı mı var
Zayıflamak için
Zengin kocayı bul hedefine ulaş, birilerinin güzel diyerek sana değer biçmesi bitince diyeti bırak uzun vadede anksiyete dönüşür. Kilo vermek sistemle gerçekleşen komplike yöntemdir. Bu besinlerin zararı yok ama buna odaklanman problem. Hafızayı koru sevgiler
Kardeşim zengin kocayla falan ne alakası var uzun ilişkim var gayet mutluyum uyku düzeni falan derken geceleri yiye yiye baya kilo aldım eski kıyafetlerim bile olmuyor o yüzden zayıflamak istiyorum iştahım çok açık
Sence peki bu ikisini yutman metobolizmanı ne kadar hızlandıracak?
Kahve iç zaten günde 2 kupa maksimum
Bunun yöntemi standart biliyorsun spor 16 dan sonra yemek yememek. Gece kesinlikle yememek. Yüzmek, terlemek
Tüm diyetlerin başında bu ikisi geliyor yulaf keten ve chia tohumu günde iki tatlı kaşığı kadar tüketimin faydası varmış ama tadını sevmiyorum direkt yutmak olur mu diye bu sorum
Olur sorun olmaz
Şu gece yemek yememe işi beni bitiriyor ya ben gündüz uyuyup gece takılıyorum bünyem gece olduğunu nerden biliyor 🙄
Geceyi uzak atalarımız milyonlarca yıl önce uyuyarak kullandığı için bir alışkanlık olmuş. Çünkü adamlar ateş yakarak önlerini görüyorlardır. Ormanda gölde gece net göremedikleri için dinlendiler ve bize kadar süreç bu alışkanlıkla ilerlerdi. Onlar gece hareket edip sabah dursalardı sabah yiyip kilo alırdık
Günümüzde işyerlerinde yanlış bir algı var 12 yemek molası gibi. vücut metobolizma saatine göre 12 ara sıcak 16-17 sağlam yemek yenir. Gece akşam bir şey yenmez. Çok çaresizsen elma yersin olması gereken bu
Ben eski kickboksu olduğumdan değil ama senin gece yememe işi bitiriyor yazman zaten bünyenin yeterince zarar gördüğünü anlatıyor. Yani senin bir beslenme alışkanlığın olmamış. Sana göre pizza yemek kar, nasıl olsa fitness gider yakarsın gibi ama yanlış. Yemek yemek hayat tarzı. Senin süreç uzun nereden başlamam lazım dersen 16-17 son yemeği ye ve yemeği ertesi gün kahvaltıya kadar unut başka şeylere dikkatini ver. Güzel olmaya çalışma güzelliğin değerini belirlemez böyle sığ değerleme yapanlar da anasında yapsın değerlendirmeyi
Tabi haklısın kimsenin dediğine bakılmaz zaten görsen iyisin dersin eminim 1.73 boyum 62 kiloyum göbek yüz ve kol bölgesinden kilo alıyorum hep pantolonlarıma giremiyorum moralimi bozuyor haliyle
Maalesef yani istikrarlı insanlara çok özeniyorum şu an bile pizza dedin canım çekti cmfmfmfndndmsmdm
Kalkar kalkmaz 20 squat hemen zaten. Tereddütsüz. Bacağın aç ger o gün çok yürürsen kalori yakarsın. Birde şu an pizza kendini öldürmek olur. şu an bir şey olmaz ama 30'a gelince pert. Cilt gitmiş, kalp gitmiş. Sıkıntı. Gece yemeyi unut
bence öğüt oyle ye çünkü ogulltulunce dağa çok faydası var