Sağlık HHava ile kan temas edince pıhtı oluşur mu sağlıkcılar cevaplasın lütfen ve bir hava damarı tıkar mı genişletirmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Pıhtı oluşur Pıhtı oluşmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç HHava ile kan temas edince pıhtı oluşur mu sağlıkcılar cevaplasın lütfen ve bir hava damarı tıkar mı genişletirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl damarı tıkar 0 58 Yorumla Soran +1 yıl Sağlıkcılar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl akrabam doktor Yorumla Soran +1 yıl Ordan mi biliyon benim sorduğum doktor tıkamaz dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ordan biliyom benim akrabam prof. dr. Yorumla Soran +1 yıl Lütfen bilmeden yorum yapmayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki Yorumla Soran +1 yıl Zaten şu an internetten baktım hava ile temas edince pıhtı oluşmuyomuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demiştim Yorumla Soran +1 yıl Sen damarı tıkar demişsin internet pıhtı oluşmaz diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dediğim doğru işte Yorumla Soran +1 yıl Pıhtı oluşmadığı için damarı tıkamıyor sen tıkar dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam doğru işte Yorumla Soran +1 yıl Niye damarı tıkar yazdın knk Yorumla Soran +1 yıl O zmn oylamayı düzelt :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam :D Yorumla Soran +1 yıl Doktor akraban dedi demi tıkamaz pıhtı oluşmaz diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen Yorumla Soran +1 yıl Yeni mi sordun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arayıp sordum senin için :D Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ciddi şöyle :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahah yok şakasına dedim onu da daha önce sormuştum Yorumla Soran +1 yıl Güzel yanlış hatırlayıp öyle tıkar dedin dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen b12 kusura bakma bayan Yorumla Soran +1 yıl Yok önemli değil canın sağolsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağolun hanfendi sizin de canınız sağolsun Yorumla Soran +1 yıl Cok pardon o prof akrabanız sadece pıhtı ve damar sertleşmesimi tıkar dedi çok önemli benim için bugün yüklü miktarda hava girdi kolumsça hemşire hatasından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl durun arayıp sorayım o kadar detaylı hatırlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Tabiki çok önemli iyi olur tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica edrim bayan Yorumla Soran +1 yıl Sordunuz mu Yorumla Soran +1 yıl Sordunuz mu şu an başım dönüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece pıhtı ve damar sertleşmesi tıkarmıs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol kardeşim iyi günler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi günler Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim kusura bakma sorularım daha bitmedi :D Yorumla Soran +1 yıl Hava neden tikamiyormus ogrenebildinmi bazı sitelerde tıkar yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyur estağfurullah Yorumla Soran +1 yıl Hava neden tikamazmis bunuda ogrenebilirmisin bazı sitelerde tıkar diyor kime inancagimizi sasirdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Sordum mu güzel kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Knk sordunmu çok acil cevap ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hava tıkamamasının sebebi iç basınç Yorumla Soran +1 yıl Prof akraban bu işin uzmanı dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet 63 yaşında doktor herif Yorumla Soran +1 yıl Peki knk kaç ml hava ölümcül olur bunuda sorarmısın o güzel akrabana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorayımn Yorumla Soran +1 yıl Ve hava embolisi neye sebep olur buda son sorum güzel kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hava embolisi kollapsa neden olmaktaymış 75 cm3 ile 200–300 cm3 arasında hacme sahip hava ölümcül olabilirmiş Yorumla Soran +1 yıl Yani iç basınç derken damarın havayla birlikte genişlemesi dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Eyv kollaps derken kalp kollapsı dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet kalp kollapsı ne demek rica ederim o kadar cevap verdim insan bir takip atar Yorumla Soran +1 yıl Tabiki kesinlikle takip edeceğim knk iç basınç derken damarın havayla genişlemesi dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl damarın havayla genişlemesidir zaten iç basınç bir de akciğer var Yorumla Soran +1 yıl Akciğer derken? Yorumla Soran +1 yıl Knk niye engelledin Yorumla Soran +1 yıl Niye engelledın ya yapma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
damarı tıkar
Sağlıkcılar mısın
akrabam doktor
Ordan mi biliyon benim sorduğum doktor tıkamaz dedi
evet ordan biliyom benim akrabam prof. dr.
Lütfen bilmeden yorum yapmayalım
peki
Zaten şu an internetten baktım hava ile temas edince pıhtı oluşmuyomuş
demiştim
Sen damarı tıkar demişsin internet pıhtı oluşmaz diyor
dediğim doğru işte
Pıhtı oluşmadığı için damarı tıkamıyor sen tıkar dedin
tamam doğru işte
Niye damarı tıkar yazdın knk
O zmn oylamayı düzelt :D
tamam :D
Doktor akraban dedi demi tıkamaz pıhtı oluşmaz diye
aynen
Yeni mi sordun :D
arayıp sordum senin için :D
Gerçekten mi? Ciddi şöyle :D
hahah yok şakasına dedim onu da daha önce sormuştum
Güzel yanlış hatırlayıp öyle tıkar dedin dimi
aynen b12 kusura bakma bayan
Yok önemli değil canın sağolsun
sağolun hanfendi sizin de canınız sağolsun
Cok pardon o prof akrabanız sadece pıhtı ve damar sertleşmesimi tıkar dedi çok önemli benim için bugün yüklü miktarda hava girdi kolumsça hemşire hatasından
durun arayıp sorayım o kadar detaylı hatırlamıyorum
Tabiki çok önemli iyi olur tesekkurler
rica edrim bayan
Sordunuz mu
Sordunuz mu şu an başım dönüyor
Sadece pıhtı ve damar sertleşmesi tıkarmıs
Sordum
Çok sağol kardeşim iyi günler
iyi günler
Kardeşim kusura bakma sorularım daha bitmedi :D
Hava neden tikamiyormus ogrenebildinmi bazı sitelerde tıkar yazıyor
Buyur estağfurullah
Hava neden tikamazmis bunuda ogrenebilirmisin bazı sitelerde tıkar diyor kime inancagimizi sasirdik
Tamam
Sordum mu güzel kardeşim
Knk sordunmu çok acil cevap ver
hava tıkamamasının sebebi iç basınç
Prof akraban bu işin uzmanı dimi
evet 63 yaşında doktor herif
Peki knk kaç ml hava ölümcül olur bunuda sorarmısın o güzel akrabana
sorayımn
Ve hava embolisi neye sebep olur buda son sorum güzel kardeşim
hava embolisi kollapsa neden olmaktaymış
75 cm3 ile 200–300 cm3 arasında hacme sahip hava ölümcül olabilirmiş
Yani iç basınç derken damarın havayla birlikte genişlemesi dimi
evet
Eyv kollaps derken kalp kollapsı dimi
evet kalp kollapsı ne demek rica ederim o kadar cevap verdim insan bir takip atar
Tabiki kesinlikle takip edeceğim knk iç basınç derken damarın havayla genişlemesi dimi
damarın havayla genişlemesidir zaten iç basınç bir de akciğer var
Akciğer derken?
Knk niye engelledin
Niye engelledın ya yapma