Sağlık Yüksek sesle müzik dinlemenin zararı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Lan daha yazamiyorum Yüksek sesle müzik dinlemenin zararı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
endsim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kulak zarına zarar verebilir? Uzun süreli tekrarı basit kulak enfeksiyonlarından daha başka bir çok şeye sebep olabilir 0 0 Yorumla
malignadam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kulaklıkla dinlersen otit olur. Biri kulak zarını patlatır demiş hsnsnnsns. Zarı direkt hoparlöre kulağını koymazsan patlatmaz da yavaş yavaş duymada azalma yapar diye biliyorum 0 0 Yorumla
eceisteaskom Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kulak zarına zarar verir diye biliyorum zaten rahatsız edici 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşitme kaybına neden olur. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Kulak zarını patlatır 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Sağlık konusunda 899 cevap paylaştı. Kulagina zarar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kulak zarına zarar verebilir? Uzun süreli tekrarı basit kulak enfeksiyonlarından daha başka bir çok şeye sebep olabilir
Kulaklıkla dinlersen otit olur. Biri kulak zarını patlatır demiş hsnsnnsns. Zarı direkt hoparlöre kulağını koymazsan patlatmaz da yavaş yavaş duymada azalma yapar diye biliyorum
Kulak zarına zarar verir diye biliyorum zaten rahatsız edici
İşitme kaybına neden olur.
Zararını bilmem de çok zevki oluyor
Kulak zarını patlatır
Zararı yok
İnsana keyif verir
Kulagina zarar