20lik dişimi çekmezler mi?

Ben hayatımda ikinci kez diş hekimine gideceğim yarın. 6 ay once gitmiştim ilk kez. 20lik dişlerim için. Film çekildi ve bana yesil alan açtı ağız ve çene cerrahisi için. O zaman bir dişim biraz çıkmıştı. O dişim baya bir çıktı. Şimdi sol alt 20lik bir iki aydır çıkmaya çalışıyor ucu görünüyor diş etim de kalkıyor ama çıkamıyor. Normaldi ama rontgende. Yarina randevum var ve iki gündür ağrı yapıyor ve biraz diş etim şişti dokununca da batıyor acıyor. Ayni hastaneye gidiyorum ama baska doktora. Dış çekimi yine yapmazlar mi ya ya da ne yaparlar? Ağrı olduğunu acıdıgını falan söylesem antibiyotik verirler mi çünkü daha once enfeksiyon yapmıştı diğer dişim ve antibiyotikle geçmişti. Ya da cekmezlerse ne bileyim kalkan diş etimi aldırma şansım olur mu dis cikabilsin diye? Devlet hastanesi bu arada.

Diyelim ki yapmadılar cekmediler. Kesin röntgen isteyecek yine. Dişime bir müdahale yapmazlarsa ben o rontgeni alıp herhangi bir dış muayenesine gitsem çekim vs yaptırma sansım olur dimi? Ve bir diş icin ne kadar ödeme yaparım tahmini oma göre haftaya izinliyken çektireyim agriyandan kurtulayim.

20lik dişimi çekmezler mi?