Ben hayatımda ikinci kez diş hekimine gideceğim yarın. 6 ay once gitmiştim ilk kez. 20lik dişlerim için. Film çekildi ve bana yesil alan açtı ağız ve çene cerrahisi için. O zaman bir dişim biraz çıkmıştı. O dişim baya bir çıktı. Şimdi sol alt 20lik bir iki aydır çıkmaya çalışıyor ucu görünüyor diş etim de kalkıyor ama çıkamıyor. Normaldi ama rontgende. Yarina randevum var ve iki gündür ağrı yapıyor ve biraz diş etim şişti dokununca da batıyor acıyor. Ayni hastaneye gidiyorum ama baska doktora. Dış çekimi yine yapmazlar mi ya ya da ne yaparlar? Ağrı olduğunu acıdıgını falan söylesem antibiyotik verirler mi çünkü daha once enfeksiyon yapmıştı diğer dişim ve antibiyotikle geçmişti. Ya da cekmezlerse ne bileyim kalkan diş etimi aldırma şansım olur mu dis cikabilsin diye? Devlet hastanesi bu arada.
Diyelim ki yapmadılar cekmediler. Kesin röntgen isteyecek yine. Dişime bir müdahale yapmazlarsa ben o rontgeni alıp herhangi bir dış muayenesine gitsem çekim vs yaptırma sansım olur dimi? Ve bir diş icin ne kadar ödeme yaparım tahmini oma göre haftaya izinliyken çektireyim agriyandan kurtulayim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Randevu Diş hekiminemi çene cerrahisinemi
Diş hekimine genel diş yazıyor
6 ay once yine diş hekimliği olarak randevu almıştım röntgen cektirip cerrahi icin yesil alan açmıştı falan randevu bulamadım gidemedim. Ama o zaman dişlerim normal çıkıyordu böyle ağrım falan yoktu hiç.
Diş etinde şişlik varsa antibiyotik yazıp çene cerrahisine sevkeder, onlarda çekim için gğn verirler, muhtemelen senin dişi çeker apse oluşmaya başlamış
İşte yeşil alan açtım sen randevu al diyor doktor. İkisi ayrı bölüm olduğu için ayrı randevu alınıyor. Ve cerrahiye yeşil alan açılmadan gidilmiyor. Ama randevu bulmak da zor ben bir ay boyunca aradim bulamadım. Özel kliniklere gideyim diyorum daha once sadece bir kez diş hekimine gittiğim için korkuyorum biraz yani ya yanlış işlem yapilirsa diye.
Yanlış işlem yapılmazda randevu çok geç veriyorlarsa özel kliniğe git apse yapmş muhtemelen tehlikeli olabiliyor
Randevu hiç verilmiyor :(bakalım teşekkür ederim direkt evimin karşısında klinik var küçük bir yer ama arkadaşım gecen gitmiş dolgu falan yaptırmış. Bana kalsa direkt yarin çektiririm gideceğim doktor bir şey yapmazsa ama haftaya bir hafta izinliyim artık o zaman çektiririm iyileşirim izin bitene kadar
Teşekkür ederim.
Rica ederim geçmiş olsn
Teşekkürler inşallah geçecek Amin.
Geçer geçerde diş ağrısı işte günlerini rezil eder ☺
Sabaha kadar uyumadım. Sabah gecmisti ağrım. Ve şansıma bir diş hastanesinde cerrah randevusu buldum evime yakin hem de oraya gittim randevu alıp. Hekim bana bu agriyan dişimi cekmek için bekleyelim dedi ama cogu çıkan diğer dişi çekelim dedi. E o sağlam ama ağrı yok dedim olsun çekelim sorun yasama ilerde dedi. Tek gitmiştim çok korktum tam uyuşturucu yapacaktı vazgecsem olur mu dedim tabi ki sen bilirsin dedi. Şimdi kendim evde ağrı kesici iciyorum çoğunlukla geçti ağrım. Ama korktugumu öğrendim yani kaldi öyle. Ne yapacağım bakalım.
Yaş kaçç