Hba1c testi kan verildiğinde nasil düşük gosterilir lütfen yardım edin sizlere güveniyorum nasil düşük gosterilir kanda sizden başka yardım. Edecek kimsem yokk lütfen yalvarıyorum?
Hba1c testi kan. verildiğinde nasil düşük gosterilir?
Bu sadece kandaki şeker oranı ölçümü için yapılır zaten yüksek olursa hemen hastaneye almaz ilaç tedavisine başlanır hastaneye almadi için günlük kan şekerini 500 ün uzerinde olması lazım öyle olsa buraya yazi yazaman
İnsan gibi yorum yaptım karşılığı bu yani öylemi O zaman inşaallah seni hastaneye yatırırlar da testlere dewam ederler yediğin tüm naneler cikar ortaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun düşük gösterilme ihtimali yok 3 aylık ortalama olduğundan dolayı
Hiç mi yok
Su içmek falan olmazmi
İmkansız düşük göstermek için sağlıklı birinin kanının verilmesi lazım
Dediğim gibi bir günlük kan ile ölçülen şeker değil o canım kanın içerisine kimyasal ürünler konulup ölçülüyor
Ama. Napicam
Yardım et muhtacım
Kankani götür yanında senin yerine o kan versin
Hem neden korkuyon anlamadım
Hastaneye. alir. Diye
Azcık arastirsan lütfen
Kızım malmisin sen
Lütfen lütfen lütfen
Bu sadece kandaki şeker oranı ölçümü için yapılır zaten yüksek olursa hemen hastaneye almaz ilaç tedavisine başlanır hastaneye almadi için günlük kan şekerini 500 ün uzerinde olması lazım öyle olsa buraya yazi yazaman
Olsun ama düşük göstermek istiyorum
Araştır lutfennnn
Gösteremez sin
Birilerine sor
Lan ben şeker hastasıyım neyi arastiracam
Olsun benim için arastir
Yuru git akıl yok sende
Oky sende var zaten
İnsan gibi yorum yaptım karşılığı bu yani öylemi O zaman inşaallah seni hastaneye yatırırlar da testlere dewam ederler yediğin tüm naneler cikar ortaya
tamam teşekkür ederim yorum yaptığın için ama böyle demen hoş değil çünkü hamile olduğum için yatmak istemiyorum
Ondan yardım istedim
Biliyorum tahmin ettim zaten o yüzden dedim yediğin nabelerden ailenin haberi yok hepsi ortaya çıkacak diye
Lütfen destek ver yapamam ben yalvarıyorum
Suanki şekerin kaç ölç
273
Napabilirim 1 hafta boyunca şekerimi dusuriyimm
Kan vermeden önce 4 küp şeker ye 1 saat önce idrar tahliline de 1 yemek kaşığı kadar su ekle
Su falan. İçeyim bol bol
Şekerini dusurursen daha yüksek çıkar
İdrar tahlili değil ki kan
İdrar da isticek
İster mi
tamam
Başka bir çözüm daha yaz
Lutfenn
Yazdığımı uygula
1 defa sağlam sevis