Hastalıklardan sonra vücudum mahvoldu. Göbek kısmına liposuction dışında çözüm varm?

İyi geceler. Troit hastasıyım ve bir dönemden sonra bulimia nevroza binge eating gibi psikolojik yeme bozukluklukları yaşadım. Bunun sonucunda toplam 40 kilo aldım ve aldıgım bu 40 kilomun çoğu göbeğimden oldu. şu an 98 kiloyum. Evet kilo vermeyi sporla beraber istiyorum ama göbek ve bacak bölgem çok orantısız. Göbeğim yüzünden 46 beden pantolon bile giyemiyorum. Örn 44 beden bacaklarımsa 50 beden karnıma zor oluyor. Sıkıyor. Bu yüzden liposuction dışında ( yağ dalgalanması göçükler gibi daha çirkin görüntüler oluşabiliyor) ne gibi kısa ve kesin çözümler vardır? Kesip alasım var o kadar sinirlerimi bozuyor yeni görüntüme asla alışamadım ve çok mutsuzum bu durumdan. Yani komple alabilirseler keşke. Kocaman bir yağ kütlesi resmen ( görselde ki kilolu fenomen kadının göbeği gibi şu an :😞) bu arada zatıfkende göbek problemim vardı. Genetik olarak maalesef böyle
Hastalıklardan sonra vücudum mahvoldu. Göbek kısmına liposuction dışında çözüm varm?