yumurta sperm tarafindan ne zaman döllenir. Ben 31 aralikda sevgilimin parmagi vajina girisime geldi döl olabiliedi icinde ama regl oldum. Ayin 15inde regl olmustum dokunmali iliski 31 aralikta olduydu. Simdi ayin 9u 10 gun gecti regl oldum 2 gun once. Stres yapmıştım reglnin erken gelmesi normal di mi?
Güncellemeler
+1 yıl
@Hullanza
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Regl olduğun için hamile değilsin gadası
Yani cok zaman gecmedi ama zaten 8 gunde o yumurta çoktan döllenirdi ve atılmazdı rahme tutulurdu di mi?
Aynen öyle bir daha ki sefere dikkatli olmalısınız
Regl olduğuna emin misin, yerleşme kanı da olabilir çok az geldiyse.
3 4 gundur devam ediyor. Bir pedi dolduruyor gunlerdir. Ben zaten erken regl olunca 21 gunde falan cok kanamiyor. Pıhtı vardi icinde koyu kirmiziydi
Ve regl kani kokusu vardi buram buram
Yani 30+ gunde 1 regl olunca daha yogun geliyor ama su an o yogunluk yok ama pihti var koyu kirmizi
Normal gebelik değil bu
Derken dış gebelik falan mi?
Hayır hayır normal stres adeti ara kanama sadece
Ben simdi ayin 15inde yine adet olmam di mi?
Normalde olmamalısın
Tamam. Reglnin erken gelmesi normal di mi asiri stres yapmıştım
Evet o nedenle olmuştur
Ya zaten cocuk hamile birakabilecek hicbir sey yapmadi
Bi 5sn dudaklarinin icini acmadan, vajinaya dokundurdu. Bir de eliyle vajinanin dudaklariyla oynadi. Elinde döl varsa riskli ama taa oradan gelecek dölleyecekte çok zor
Ohooo
Regl olabilir ilk birkaç ay
Regl olamaz diyor doktorlar , yerlesme kanamasi olabilir diyorlar. Yumurta döllendiyse nasıl
Atılıcak ki? Regl=dollenememis yumurtanin atilmasi
Canım ben biyoloji biliyorum osmxow ama ilk 1/2 ay olabilir kanama yerleşme kanaması da olabilir bu regl gibi de gelebilir herkesin vücut yapısı farklı 8. aydaki regl demiyorum ben
Ya zaten cocuk hamile birakabilecek hicbir sey yapmadi
Bi 5sn dudaklarinin icini acmadan, vajinaya dokundurdu. Bir de eliyle vajinanin dudaklariyla oynadi. Elinde döl varsa riskli ama taa oradan gelecek dölleyecekte çok zor
Gerçek biyolojiyi merak ediyorsanız anlatayım erkeğin uzvu kadının rahmine kadar girmesi gerekir yoksa hamile kalamazsınız nedeni de kadının yapısı gereği orasının asitli olması asit ne yapıyor geliyor mikropları öldürüyor yani direkt giriş olmadıysa olamazsınız
parmakta döl nasıl oluyo anlamadım.
İslanmis miydin
Evet
Ben niye islanamiyorum ya
Karsindakini istemiyor musun?