Arkadaslar 18 yasindayim ve kizim boyumu uzatmak istiyorum nasil uzarim evet lutfen bu yastan sonra uzamazsin tarzinda seyler diyecekseniz demeyin gercekten az da olsa ise yarayan yontemler bileniniz varsa spor hareketleri olur o spor hareketlerinden menun kaldiginiz kanallar olur ya da bir doktora gitsem doktor birsey yapabilir mi ve bu duruma hangi doktor bolum bakar ne yer icersem boyum uzar ve nekadar yersem beni bilgilendirir misiniz boyum 1.67 ama ben 1.75-80 arasi olmak istiyorum bunun bir yolu olmali neyse o yolu yaparim yani boy uzatma ameliyatini biliyorum ama onu dusunuyorum ve tehlikeli de yani sizlerin onerisi nedir
Bide sunu soylemek istiyorum kilo vucut olculerimi o mukemmel Victoria Secret modellerinin olculeri gibi olsun istiyorum nasil beslenmeli hangi sporlari yapalim ve hangi spor kanallarinsan faydalanmaliyim ya da hangi spor malsemelerini almaliyim ya da spor salonuna gitmek sart mi ve bu kizlarin beslenme duzenleri icin nereleri takip etmeli bakmaliyim Ben arastiriyorum ama burdan Bana verdiginiz fikirler de onemli benim icin simdidem yardimci olanlara cok tesekkur ederim bu benim icin cok onemli :))
Bide sunu soylemek istiyorum kilo vucut olculerimi o mukemmel Victoria Secret modellerinin olculeri gibi olsun istiyorum nasil beslenmeli hangi sporlari yapalim ve hangi spor kanallarinsan faydalanmaliyim ya da hangi spor malsemelerini almaliyim ya da spor salonuna gitmek sart mi ve bu kizlarin beslenme duzenleri icin nereleri takip etmeli bakmaliyim Ben arastiriyorum ama burdan Bana verdiginiz fikirler de onemli benim icin simdidem yardimci olanlara cok tesekkur ederim bu benim icin cok onemli :))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1.97 cm boy var nasil uzadim bu kadar hic anlam veremiyorum
pardon da * sene uğraşsan da 167den 175 e çıkamazsın 2-3 cm uzatabilirsin anca
Peki nasil yani iki uc cm de uzasam yeter
Boyun gayet iyi neden uzamasini istiyorsun
Ilerde model olmak istiyorum ama en azindan 1.70 uzerine ciksam yetrr
Boyun iyi niye uzatasın ki
Kafamda birkac plan var o yuzden uzatmak istiyorum
Ne gibi planlar
Yani o planlar icin bu boy yetmiyor
Yani o bana kalsa
Model falan olmak mı
Merak ettim ya söyle gizlisin zaten
Yani evet ilerde model olmak var aklimda ama bunun icin biraz daha uzamaliyim birkac santim de olsa yeter 1.70 ve ustu olsam kurtarir gibi
Yani bence yine olabilirsin çok kısa değilsin bana kalırsa kadınlarda ideal boy hemen hemen
Ya aslinda ideal de gunumuz modelllerine baktigimizda 1.80 alti bilindik az model var digerleri hep 1.80 ve ustu bende en az 1.75 olsam daha iyi olurdu :(
Bence 175 üstü kadınların fizikleri yamuluyor yani çok hoş durmuyor
Ama onlar kabul ediliyor maalesef :(
sen de edilirsin güzel olman fiziğin düzgün olması yeter modellik sadece podyumda yürümek değil sonuçta
Bu yorum beni mutlu etti ve iyi hissettirdi umarim birgun olurum bu yil sadecw bunun icin ugrasacagim ve bu yorum aklimda kalicak hep :))
Ya tanıdığım var 163 model oldu ama çok güzel kızdı yani merak etme
Yaa oyle mi umarim bende olurum yaaa ve mesela sey aklima takiliyor ilerde podyuma cikar yurur muyum ben mesela boyumu uzatmak icin ona gore beslenmeye ve spor yapmaya baslayacagim uzar mi bilmiyorum zaten guzel oldugumu dusunuyorum fizigimi korumak icin de duzgun besleniyorum ve spora baslayacagim bakalim neler olacak bir tikta kabul edilememe endisesi var ama umarim yenerim ve bende olurumm
Yani bazıları fotomodellik yapıyor dergi veya tekstil firmaları için o da gayet iyi daha iyi bile kazanırsın
Yani görmeden bilemem ama güzelindir illa böyle düşünüyorsan
Evet oda var aslinda ve cok iyi ama ben podyum modeli olmak istiyorum gercekten istiyorum umarim olurum
Yaparsın ajanslara başvur bence
Esnemeye dayalı spor yapmalısın
Peki 2-3 cm de olsa uzar miyim ve bu sporlari her gun yapsam fayda eder mi
ya da mesela doktora gitsem birsey yapabilir mi
Mesaj atabilir misin bana
Atilmiyor maalesef ya seviyem yetrrli degilmis
Uazatabilirim