NASIL BOYUMU UZATABILIRIM?

Arkadaslar 18 yasindayim ve kizim boyumu uzatmak istiyorum nasil uzarim evet lutfen bu yastan sonra uzamazsin tarzinda seyler diyecekseniz demeyin gercekten az da olsa ise yarayan yontemler bileniniz varsa spor hareketleri olur o spor hareketlerinden menun kaldiginiz kanallar olur ya da bir doktora gitsem doktor birsey yapabilir mi ve bu duruma hangi doktor bolum bakar ne yer icersem boyum uzar ve nekadar yersem beni bilgilendirir misiniz boyum 1.67 ama ben 1.75-80 arasi olmak istiyorum bunun bir yolu olmali neyse o yolu yaparim yani boy uzatma ameliyatini biliyorum ama onu dusunuyorum ve tehlikeli de yani sizlerin onerisi nedir
Bide sunu soylemek istiyorum kilo vucut olculerimi o mukemmel Victoria Secret modellerinin olculeri gibi olsun istiyorum nasil beslenmeli hangi sporlari yapalim ve hangi spor kanallarinsan faydalanmaliyim ya da hangi spor malsemelerini almaliyim ya da spor salonuna gitmek sart mi ve bu kizlarin beslenme duzenleri icin nereleri takip etmeli bakmaliyim Ben arastiriyorum ama burdan Bana verdiginiz fikirler de onemli benim icin simdidem yardimci olanlara cok tesekkur ederim bu benim icin cok onemli :))
NASIL BOYUMU UZATABILIRIM?