Fotoğrafı kendim çekemediğim için ablama çektirdim Hülya Avşar filtresiyle çekmiş çok güldük kakfkskcks Dün akşam üzeri yüksekten parmak ucuma düştüm ses geldi ve aşırı canım acıdı başta parmağım inanılmaz ağrıyordu ama ben acı eşiği çok yüksek biriyim hemen alıştım sonra akşam morarma oldu ablam acile gidelim dedi önemsemedim yarına geçer dedim uyudum uyandım ama ağrı geçmedi ve saat geçtikçe parmağım şişmeye ve fazla morarmaya başladı önce sadece altı mordu sonra üstü de morarmaya başladı ama ben hâlâ gitmedim sizce yarın morluk artarsa gitmeli miyim? Fotoğraftakinden daha mor ve üstten bakılınca da çok şiş ama önden atmicam sapık erkekler beni çok yoruyor Bu arada kırık olsa duramazsın diyenler için küçük kırıklarda ağrı hissedilmeyebiliyor burnum kırılınca da anlamamıştım
Sizce ayağım kırık ya da çatlak mı, doktora gitmeli miyim?
gitmezsen parmağını keserler haberin olsun ṣakada yapmıyorum bu arada, kardeṣimin ayağı kırıldığında doktor demiṣti iyi ki hemen getirmiṣsiniz diye 1 ay iğne vurundu
Oynat :) Oynuyorsa çatlak oynamıyorum kırık:) Hem mor hem sis ise gecmis olsun Buz koy Bol bol On dk tut 1 saat dinlendir 10 dk tut 1 saat dinlendir gerçi is isten geçmişte acini alir
Şişme ve morluk varsa, üstüne bastığında ağrı yapıyorsa kesin çatlak vardır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bastığımda ağrıtmıyor çünkü parmağımın o kısmı havada kalıyo ama elimle burkunca ağrıyo bir de yürürken hangi ayağı öne atarsak diğer ayak geride kalıyor ya o sıra parmak haliyle burkuluyor o zaman acıyor
Kirik olsa agrisindan duramazsin sadece doku zedelenmis sert biseye mi bastin?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır ablam kucağına aldı sonra geri bıraktı ben de ayak tabanıma değil de parmak ucuma düştüm 57 kilo incecik bi kemik üstüne düşünce muhtemelen kaldırmadı bu arada sorunun sonunu okumanı tavsiye ederim
Simdi okudum kirik ta olabilir parmaginla kemigi tutunca bile hissedersin kirik olup olmadigini oraya buz kompleksi yap ama yarin bi ortopediye git rontgen cekilince anlasilir onden resmi yok mu oyle de belli olur kirik olup olmadigi?
Parmak kırık olsa bile yanındaki parmakla birlikte bir sargı bezine saracak. İstersen sende öyle yap dur 10 gün. Ama istersen git.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben önemsemiyorum hatta şu an bile kırıksa da kendi kendine kaynar geçer diyorum içimden ama fikir almak istiyorum gitmeli miyim diye bi yandan korkuyorum çünkü parmağım kırıksa ve yanlış kaynarsa yürüdüğümde sorun yaşar mıyım diye
Teşekkür ederim stok yaptığım ojeyi de farkında olmadan bitirmişim o yüzden elimdeki bitmeye yakınmış biraz kuruydu yarım yamalak sürdüm bulaştı her yere kötü göründüğünü düşünüyordum 🥲
Ben de tiksinirim ayak görmekten ama ayağım iğrenç bi ayak değil emin olabilirsin tertemiz bakımlı bi ayak ama genel olarak ayaklardan iğreniyorsan ana sayfana düştüğüm için kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kırık, hemde morarmıṣ yani parmak daha ne yapsın?
gitmezsen parmağını keserler haberin olsun ṣakada yapmıyorum bu arada, kardeṣimin ayağı kırıldığında doktor demiṣti iyi ki hemen getirmiṣsiniz diye 1 ay iğne vurundu
Abartmayın :) kendide kaynar ama acisi olur hepsi bu :)
Oynat :)
Oynuyorsa çatlak oynamıyorum kırık:)
Hem mor hem sis ise gecmis olsun
Buz koy Bol bol
On dk tut 1 saat dinlendir 10 dk tut 1 saat dinlendir gerçi is isten geçmişte acini alir
İlk resimde ayağı nasıl öyle çevirip o şekilde tutabildin?
Hshshahs yetenek
Şişme ve morluk varsa, üstüne bastığında ağrı yapıyorsa kesin çatlak vardır.
Bastığımda ağrıtmıyor çünkü parmağımın o kısmı havada kalıyo ama elimle burkunca ağrıyo bir de yürürken hangi ayağı öne atarsak diğer ayak geride kalıyor ya o sıra parmak haliyle burkuluyor o zaman acıyor
Çatlak var işte.
Kirik olsa agrisindan duramazsin sadece doku zedelenmis sert biseye mi bastin?
Hayır ablam kucağına aldı sonra geri bıraktı ben de ayak tabanıma değil de parmak ucuma düştüm 57 kilo incecik bi kemik üstüne düşünce muhtemelen kaldırmadı bu arada sorunun sonunu okumanı tavsiye ederim
Simdi okudum kirik ta olabilir parmaginla kemigi tutunca bile hissedersin kirik olup olmadigini oraya buz kompleksi yap ama yarin bi ortopediye git rontgen cekilince anlasilir onden resmi yok mu oyle de belli olur kirik olup olmadigi?
Parmak kırık olsa bile yanındaki parmakla birlikte bir sargı bezine saracak. İstersen sende öyle yap dur 10 gün. Ama istersen git.
Ben önemsemiyorum hatta şu an bile kırıksa da kendi kendine kaynar geçer diyorum içimden ama fikir almak istiyorum gitmeli miyim diye bi yandan korkuyorum çünkü parmağım kırıksa ve yanlış kaynarsa yürüdüğümde sorun yaşar mıyım diye
Parmak kırıklarında alçı yapmıyorlar. Dediğim gibi sargı bezi ile öteki parmağa birleştirip saracak. Git yinede.
Morluk var kırık olup olmaması önemli değil doktora gitmelisin
Ezilmiş bir şey olmaz bi kaç günde geçer bebek ayağı gibi
haydaa, parmak kırık sanki, mosmor olmuş. ama kırık olsada, şişer 🤷♂️
Şiş aslında ama parmaklarım çok ince ve şişlik incelikleri doldurduğu için normal hali buymuş gibi duruyo
ozaman kırık olabilir.. acile gidersen daha çabuk müdahale ederler, p. tesiyi bekleme.. zaten kırık olsa sanırım alçıya alamıyolar, atel takarlar
morarmış, sabah hemen acile git, ya da şimdi
Kırık olabilir acı çekiyor duramıyor hareket ettirip ağrı sızı vs bir şey varsa kırıktır catlakta olabilir ama acilen ortopedi ye gitmelisin
Yanlış kaynama yapmadan mutlaka doktora git…
Morarma var git bence
Dünden beri atiyon doktora gittim kurtul
Parmak çıkmış gibi doktora git en kısa sürede
Eptin ezilmişde olabilir
Kiriksa hareket ettiremezsin acidan
Ojen çok güzelkk
Teşekkür ederim stok yaptığım ojeyi de farkında olmadan bitirmişim o yüzden elimdeki bitmeye yakınmış biraz kuruydu yarım yamalak sürdüm bulaştı her yere kötü göründüğünü düşünüyordum 🥲
Yok yok gayet güzel 😍
Doktora git emin ol
Kırık olabilir o parmak
Çatlak var sanirim
incinmiş
Röntgen mi cektirswn
Git tabiki
Parmak iptal aq
Morluk artmasa da gitmelisin
Öpeyim de geçsin
Kırık var
Nereye kusucaz
Ben de tiksinirim ayak görmekten ama ayağım iğrenç bi ayak değil emin olabilirsin tertemiz bakımlı bi ayak ama genel olarak ayaklardan iğreniyorsan ana sayfana düştüğüm için kusura bakma
Kırık değil
Dinliyorum
?
bisin yokta boy kaö
Niye
merak ettim ya
doktora git