Doktora gittik, enfeksiyon kapmışsın dedi ve 3 kutu damla yazdı ama babam ilaç pahalı diye almadı off ya. Gözümden sarı salya akıyor resmen. Bende bu gece uyumama kararı aldım. Çünkü uyuyunca o sarı akıntı gözümde birikiyor ve uyanınca açması da zor oluyor. Çay falan da sürdüm fayda yok, ne yapmalıyım?
Cay pansumanı ıle bır nebze ama eczaneden gentagut damla al kullan cok pahalı degıl. Uyumamak cozum degıl
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kral uyusamda dediğim gibi uyku esnasında o sarı sıvı, gözümün içinde iyice birikiyor ve uyandığımda gözümü açmak çok zor oluyor. Tamamen acamamaktan korkuyorum
Pahalı diye almadı ne demek, göz bu basit birsey mı sanki, kaç yasındasın kendi paran yok mu zaten ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor çok pahalı değildir mutlaka almalısın çok fazla evde bir şey sürme daha kötü olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cay pansumanı ıle bır nebze ama eczaneden gentagut damla al kullan cok pahalı degıl. Uyumamak cozum degıl
Kral uyusamda dediğim gibi uyku esnasında o sarı sıvı, gözümün içinde iyice birikiyor ve uyandığımda gözümü açmak çok zor oluyor. Tamamen acamamaktan korkuyorum
alakası yok uyumasan ıcerde kalacak o akıntı uyurken dısarı akması onemlı acılmama olmaz ıslatınca acılır
Vala o kadar bilgim yok kral korktum şu an nöbetteyim resmen şaka gibi
Yat uyu sen cok kırkuyorsan alarm kur ıkı saatte bır kalk gozunu yıka
Eyvallah
Pahalı diye almadı ne demek, göz bu basit birsey mı sanki, kaç yasındasın kendi paran yok mu zaten ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor çok pahalı değildir mutlaka almalısın çok fazla evde bir şey sürme daha kötü olabilir
Sabah aldım
İyi o zaman sevindim geçmiş olsun
Teşekkür ederim