Kalp çarpıntım vardı, ve rahatsızım kardiyolojiye gittim 2 gün önce devlet hastanesine ekg çekildi ve 2-3 dakika için ultrasonla kalbime baktı ilaç önerdi.
Gerçekten kalp çarpıntım olduğunda iyi hissetmiyorum. Acaba tekrardan üniversite hastanesine gözüksem saçma mı olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
geçmiş olsun yapman gereken kardolojisi olan bir hastaneden randevu alman dogru olan ve sanırım sana buda 24 saat ritim takibi için holter bence..
Tamam, ama eko ve aynı zamanda ekg çekti doktor bir sıkıntı olsa çıkardı değil mi?
Dideral içiyordum zaten buna devam etmem gerektiğini söyledi tekrardan gitmeme gerek var mı
yani bu kaz ağrısıda ola bilir ya da sen bunu biraz takıntı halinemi getirdin sakin ol kendi kendini taşi kardiye sokmana gerek yok.. yel girmiş derler bilirmisin.. o bakımdan bence biraz sakin ol ok.
Bir defa taşikardi geçirdim
Acilde müşadeyd alındı aslında sakin birisiyim. Gazla da alakası yok çünkü her zaman olan bir durum
Ağızda aşırı şekerli bir tat el ayak titremesi ve çarpıntı şeklinde hep
gaz demedim saten yel olayı giydiğin kıyavet ince şuanki hava salgın gibi bu durumda gögsünü üşütmen ve kasların soguktan gerilmesi gibi düşün o bakımdan kendine dikkat etmelsin sıcak tutmalısın herzaman.
Anladım da bu yazın da olan bir şeydi kışında oluyor
ozaman bir dr rendevu al kardiyoloji blümü..
Aldım, gittim eko çekti 2-3 dakika
Ekg çekti nabzım yüksek.
Ama Dideral yazdı tekrarı gitsem mi diye sordum işte
ilac fayda etmiyor ve seni kasıyorsa git. ama öncelikkaç gündür kulanıyorsun bu ilacı
1 hafta oldu dahiliye doktoru verdi bu ilacı, etki ediyor ama devamlı oluyor.
Ağzımda çarpıntı yanında şekerimsi bir tat oluşuyor hep
başka bir dr daha git bence oda görsün..
Tamam teşekkür ederim
çok geçmiş olsun ihmal etme sakın olur mu bende sağlıkcıyım 23 yyıldır ambulans ve tafsiye ediyorum git başka bir dr daha görsün seni
Ne bileyim, ekokardiyografi baktı ekg zaten nabız hızlı bir şey görmedi sanırım.
Ama içim rahat etmedi
Teşekkür ederim
cok geçmiş olsun.
saçma olmaz özele git ama devlet tam ilgilenmeyebilir kötü oluyomuşsun muhakkak git Allah şifa versin
Bri başka insanın hakkına geçmek istemiyorum aslında ama
özele git diyorum o yüzden
kalbin tatmin olsun bari
Özele gidemem şu an için üniversite hastanesine gidebilirim doktorları iyi.
o zaman git sağlık şakaya alınmaz
Tekrardan git bisey olmaz
Yas kaçki