Artık canımdan gerçekten bıktım. Evde birisi hasta oluyor herkes kul köle oluyor. Ama ben regl olunca herkes resmen üstüme yürümediği kalıyor. Her ay sancılı, ölüm gibi bir ağrı yaşıyorum. Bu da yetmezmiş gibi annem sürekli laf sokuyor gözüme soka soka temizlik yapıyor. Oysa 2 gün önce derin bir temizlik yapmıştım. Ablam denen cadaloz sırf alerji olduğu için kendine serum bağlattı iyi hissetmiyorum diyip ona halini hatırını soruyor benim karnım ağrıdan yürüyemiyorum. Ped almak için taa başka mahalleye gittim geldim yağmurda ıpıslak oldum yüzüme bile bakmadı en çok o kıymetli oldu. Rahmimi aldırayım da adet olmayım en çok o otursun! En çok o mutlu olsun!!! En çok diğerini ve çocuklarını sevsin ben de it gibi hizmet edeyim de rahatlasın artık. Yksye çalışıyorum onda bile huzur yok. Ev işi diyip duruyor. Bıktım artık canıma tak etti. Ölmek istiyorum artık ya. Üniversite sınavına gireyim de gideyim istedim. Çalışmama bile müsaade edilmiyor neredeyse. Asgari ücretle çalışıp milletin ağzının kokusunu çekmek yerine devlete atanayım istediğim mesleği olayım istiyorum. Reglken bana hiçbir şey yapmasınlar ama dokunmasınlar bari istedim onu bile çok gördüler. Yatağın altına girdim ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum artık.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya saçmalama bu yüzden annelikten mi vazgeçiceksin
Evet vazgeçeceğim. Adet olmaktan kurtulmak istiyorum artık rahatlasın onlarda. Her ay bıktım laf yemekten. Zehir zıkkım olsun ev işi de hastalıkta. Canıma yetti 😭😭
Hayatı kendine zindan etme! Okumayı ya da başka şeyleri amaç edin onları da çok takma ve en önemlisi o evden kurtulacaksın diye saçma sapan bir evlilik yapma
Ya anlamıyor musun abi. Ders çalışmama bile müsaade edilmiyor doğru düzgün! 5 ay kaldı ders çalışmama. Ama ev işleri benim geleceğimden daha kıymetli! Kaç aydır bu yüzden tartışıyorum. Konular yetişmiyor. Artık bıktım bıktım. Yüzüm stresten, sinirden, üzüntüden, düşünmekten sivilce bastı artık.
Bu gidişle intihar edeceğim
Ya alt üstü bir gün evi süpürmedim. Hastayım ya hastayım karnım ağrıyor. Hiç mi vicdanın yok senin ya. Laf anlatamıyorum ona.
İntihar falan deme şöyle şeyler sen elinden geleni yap kavga etmeye de devam et ama görüyorsun bir çözümü olmuyor. Elinden geleni yap çalışmaya devam et gerisinde allaha bırak
Arkadaşlarım oluyor buluşmama izin yok. Tvdeki bacım yüzünden herkes kötü herkes beter. İnternetten sevgilim oldu buluştum ettim konuştum diye polislik oldum ya. Sırf İnternetten tanıştım diye diğer kızı evde kıyamet kopardı evi terk etti geri geldi. Keşke doğmasaydım ya. Lanet olsun doğduğum güne. Keşke ölseydim
Bir arkadaşım bana inanmadı biliyor musun kaç yaşında kızsın yalan söyleme buluşmamak için bahane üretiyorsun diyip konuşmayı kesti. Doldum artık doldum
Sakin ol ya bak seni anlıyorum sakin ol maalesef anamızı babamızı kardeşimizi seçemiyoruz
Diğeri de sevgilisi ile tatil planları ayarlamış internetten tanıştığı adamla. Niye ben yapınca her şey suç. Benden bu kadar mı nefret ediyorlar.
Resmen yüzüme gülüp arkamdan düşmanlık besliyorlar. Ben artık buna inanıyorum
Akılları ve kalpleri çalışmıyor olabilir sen hedeflerin için elinden geleni yap sadece sadece bunu yap
Sakin olamıyorum alttan aldıkça daha çok üstüme geliyorlar.
Ben bir de kalp hastasıyım. Beni bu kadar üzmeye ne hakları var.
İçime atıyorum şişiyorum artık
Üzmeye hakları yok haklısın zaten ama şu an kızgın olmak sadece sana zarar veriyor
Ama artık patladım bende. Kızmamak bağırmamak için kendimi sıkıyorum ama yetti artık. Ayın 12 sinde endokrin randevum var kontrol için almıştım. Onu da iptal edeceğim gitmeyeceğim. Haplarımı da içmeyeceğim artık.
Beni bu hale getirene kadar canla başla didindiler. Ben bir insanım. Kalbim var, duygularım var. Bu kadar haksızlığa artık gelemiyorum.
akıllı ol akıllı ölünce sadece kendine zararın olucak akıllı ol
Akıl makıl kalmadı bende artık. Yıprandım. Annemin her şeyine ilk ben koşuyorum. Bana niye bunu yapıyor.
Allah için yap Allah a havale et
Jinekolojiden randevu aldım abi yarın gidiyorum. Bu işi kökünden hallediyorum. Ferahlasınlar artık
Saçmalama kızım yaşın kaç senin şu an bu davranışın çok ergence gülüm saçmalama sakinleş mantıkla düşün
Yoo abi her ay her ay aynı problemi yaşamaktan bıktım. Dedim ben abartıyorum ben abartıyorum diyorum ama belli ki bu işin tek çözümü bu olacak.
Yahu saçmalama canım saçmalama biraz bakkala çık markete çık git bir hava al
Yaşım 27. Evlenmekte istemiyorum zaten. Karşıma kim çıksa hep sahtekar, hep sapık tipler çıkıyor. Artık sevmek sevilmekte istemiyorum. Herkesten nefret ediyorum. Hep hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım zaten.
Yaşın daha 27 gencecik kızsın Allah aşkına sakin ol. Sabret her şey sabır kısmet işi çıkar karşına iyi birisi sabret
Çok seven birisi çıkarsa zaten çocuk için yanaşmaz sevdiği için yanaşır. Ya evlatlık alırız ya da beraber yaşlanırız
Ama emin ol çok seven birisi bu yaptığın saçmalığı duysa sevmekten vazgeçer öyle düşün
Kendi bilir
Sakin ol sakin ol
Geçti artık abi. Randevuyu aldım yarına.
Abi deme be yaşlı hissediyorum kendimi. Saçmalama saçmalama yahu saçmalama
Tamam. Saçmalamayı bıraktım. Daha fazla sizi de bunaltmayım. Yarın umarım doktor işimi görür
Bak bugün son kez kullanıyorum bunplatformu çünkü burası bir çöplük ! Hayattaki hedeflerine odaklan. İki saattir konuşuyoruz yani iki saat ders çalışabilirdik. İnsta vs istemeyeceksen özelden yazabilirsin konuşmak için ama dediğim gibi son günüm