Arkadaşlar Jinekolog istek üzerine rahimleri alır mı problem olmasa bile (Detay) ?

Artık canımdan gerçekten bıktım. Evde birisi hasta oluyor herkes kul köle oluyor. Ama ben regl olunca herkes resmen üstüme yürümediği kalıyor. Her ay sancılı, ölüm gibi bir ağrı yaşıyorum. Bu da yetmezmiş gibi annem sürekli laf sokuyor gözüme soka soka temizlik yapıyor. Oysa 2 gün önce derin bir temizlik yapmıştım. Ablam denen cadaloz sırf alerji olduğu için kendine serum bağlattı iyi hissetmiyorum diyip ona halini hatırını soruyor benim karnım ağrıdan yürüyemiyorum. Ped almak için taa başka mahalleye gittim geldim yağmurda ıpıslak oldum yüzüme bile bakmadı en çok o kıymetli oldu. Rahmimi aldırayım da adet olmayım en çok o otursun! En çok o mutlu olsun!!! En çok diğerini ve çocuklarını sevsin ben de it gibi hizmet edeyim de rahatlasın artık. Yksye çalışıyorum onda bile huzur yok. Ev işi diyip duruyor. Bıktım artık canıma tak etti. Ölmek istiyorum artık ya. Üniversite sınavına gireyim de gideyim istedim. Çalışmama bile müsaade edilmiyor neredeyse. Asgari ücretle çalışıp milletin ağzının kokusunu çekmek yerine devlete atanayım istediğim mesleği olayım istiyorum. Reglken bana hiçbir şey yapmasınlar ama dokunmasınlar bari istedim onu bile çok gördüler. Yatağın altına girdim ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum artık.

Arkadaşlar Jinekolog istek üzerine rahimleri alır mı problem olmasa bile (Detay) ?