AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cinsel rahatsızlığım olabilir demek istemiş, benden cinsellik bekleme demiş yaparsakta sana da bulaşabilir demek istemiş
Arkadaş zaten uzak mesafedeyiz görüşmemiz imkansız
Yani orasını bilemiyeceğim ve orasında siğil çıktıysa daha önce başka biri ile birliktelik yaşamış olabilir ama olmayabilirde
Olmayabilir dedin ya işte onun ihtimalini soruyorum biriyle bir şey yaşamadıysa bu siğiller nasıl çıktı çünkü birisiyle bir şey yaşayacak kadar düşmedi ayrıca işe gidiyor
Şöylede olabilir başka bir erkeğin giydiği boxerı giydiyse ordanda geçmiş olabilir, bende de mantar çıkmıştı mesela buda cinsellikle bulaşıbilen bir rahatsızlık ama ben hiç cinsellik yaşamadım. Benimkide boxerın kumaşından dolayı çıkmış mesela doktor demişti doktorun dediğide cinsellik ile ya da temizlik veya giymiş olduğun giyisinin kumaşından da olur dedi
Ama siğil çıkması başka bir şey kumaştan olmaz
İnternete baktım sadece cinsel ilişki dğeil bağışıklığın düşmesinden vücut direncinin düşmesinden de siğil çıkar diyor
Dediğim gibi başka bir şeylerdende olabilir bu kadar araştırdığına göre senin için önemli biri ciddi düşünüyorsun galiba
Benim için önemli birisi evet fakat ne yapmalıyım sence iletişimi kesip uzaklaşmalı mıyım ondan
Yani bunu ben bilemem ki ne kadardır konuşuyorsunuz
Ocak’ta tanıştık
Yani normal bence bu konulara girmesi 1 yıl olmuş
Biz bu konuları 3. 4. Ayda konuşmaya başladık zaten
Yani o da normal bence
Seks çağrısı yapıyor niye anlamıyorsun
Seks çağrısı derken
Libido artırmak
Hpv kapmış uzak dur benden diyor
Çalıştığı iş yerinde bir adamda da çıkmış da ben de aynı tuvaleti kullandıysanız ondan olabilir doktora git dedim. Söylerken çok utandığını söyledi kesin benden soğursun falan dedi
Tuvaletten nasıl bulaşacak kesin ayakta isiyor birinden kapmistir
Nasıl kapmış olabilir işte? Dediki iş yerinde çalışan bir adam var onda da siğiller varmış öyle söyledi
Bak kardeşim yüzde doksan başka bir kadından bulaştı eğer o adamda da varsa bunlar kesin aynı kadını becerdi
Ya o öyle birisi değil. Her gün işe gidip geliyor akşam yorgun düşüyor. Haftanın 6 günü işe gidiyor o öyle bir şey yapmaz
Benim tahminimce öyle yinede sen daha iyi bilirsin
Ya şey olamaz mı adam o bölgesine dokunmuştur ama elini yıkamamıştır mesela insanlık hali elini yıkamayı unuttu diyelim sonra ertesi gün ile geldi bir yere dokundu. Sonra geldi benim konuştuğum kişi geldi oraya eliyle dokundu diyelim. Böyle geçmiş de olabilir.
Ya bir insan niye orasında çıkan şeyi söyler ya söylenecek şey mi bu ya
Hpv öyle bir şey değil yüzde doksan cinsellikle bulaşır
Of deme ya nedir bir haltlar mı yedi bu çocuk acaba
Yüzde doksan
Nasıl bu kadar emin olabiliyon ya
Uzun hikâye
Ya şey olamaz mı adam o bölgesine dokunmuştur ama elini yıkamamıştır mesela insanlık hali elini yıkamayı unuttu diyelim sonra ertesi gün ile geldi bir yere dokundu. Sonra geldi benim konuştuğum kişi geldi oraya eliyle dokundu diyelim. Böyle geçmiş de olabilir.
Şu yazdığımı okumadın mı bu şekilde temas yoluyla da geçmiş olabilir
Hpv nemli ortamı sever cinsellik hariç
Hastalık kapmış herkezle yatmaktan
Seks
Sapik
Hpv mi
Çalıştığı iş yerinde bir adamda da çıkmış da ben de aynı tuvaleti kullandıysanız ondan olabilir doktora git dedim
Aranızda cinsellik olduysa seni de uyarmak istemiş olabilir. Ayrıca aynı tuvaletten bulaşmaz
Cinsellik konusunda mesajlaştık sadece başka bir şey olmadı aramızda o konuda özellikle. Nasıl aynı tuvaletten bulaşmayacak ya
Cinsel yolla bulaş gösterir hpv. Birinden kapmış yani arkadaş
Ya hpv değil siğil dedi
Birinden kapmış derken umarım düşündüğüm şey değildir Allah korusun
Siğil dediğin şey kondilom işte hpv yani
Yalnız ben doktor olarak söylüyorum bunları kafadan atmıyorum yani 😀
Dediki iş yerinde bir arkadaş vardı rahatsızlığını anlattı onda da siğil çıkmış dedi. Ben de tuvaletten geçmiş olabilir dedim
Kötü bir yönlendirme olmuş. Tuvaletten bulaşmaz yani. Cinsel yolla bulaşır
Ya şey olamaz mı adam o bölgesine dokunmuştur ama elini yıkamamıştır mesela insanlık hali elini yıkamayı unuttu diyelim sonra ertesi gün ile geldi bir yere dokundu. Sonra geldi benim konuştuğum kişi geldi oraya eliyle dokundu diyelim. Böyle geçmiş de olabilir. Mikrop sonuçta. Sonra elini yıkamadan da orasına dokunmuştur
Bu dediğin sadece filmlerde olur minik kız
nE
Bahsettiğin gibi bir bulaş olmaz onu diyorum
Ya internetten okudum baktım illaki olması için cinsel ilişkiden ziyade bağışıklık düşmesinden kaynaklı da olabiliyormuş
Doktor olduğumu söylemiştim değil mi
Nasıl yani şimdi bu çocuk birisiyle mi yattı diyorsun
Eğer bulaşdıysa birisiyle yatmıştır evet
Olamaz ya olamaz Allah onun belasını versin ya
Sevgilin miydi