Sağlık Bir bayan olarak cok kıllıyım, normal mi? minetugayhanim Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir bayan olarak g@t aramda kıl cıkıyo G0t yanagımda da aynı sekılde hormon testi yaptırmıstım normaldi ergenlikten beri boyle Güncellemeler+1 yıl Tüm kızların orası pürüzsüz mü dogustan? Bir bayan olarak cok kıllıyım, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hormon bozukluğu olabilir. Kadın doğumcular veya jinekologlar böyle durumlarda östrejeni yükseltmek için doğum kontrol hapı veriyorlar, 3 - 5 ay için. 👍🏻 0 2 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Gittim doktora baktırdım normal dedi doğum kontrolda kullandım 3 ay degısme olmadı Yorumla gokantemur +1 yıl Hımm. Geçmiş olsun. 👍🏻 Yorumla
garip2167 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani çoğumuzda varda bi kızın sesinden okuyunca hiç hoş olmadı 😅😅 1 15 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Erkeklerde normal baska kızlarda da var mı merak ettm Yorumla garip2167 +1 yıl Yok niye soruyorsun demedim yanlış anlama sorup öğrenebilirsin tabiki de sadece hoş gelmedi bana 😊😊 Yorumla minetugayhanim +1 yıl İlerdeki karında da olursa gorursun Yorumla garip2167 +1 yıl Ya foto senin ensen mi? Yorumla garip2167 +1 yıl Dalga geçmiyorum ki mk niye ilerde senin karında da olursa görürsün diyorsun Yorumla minetugayhanim +1 yıl Benim evet Yorumla garip2167 +1 yıl Valla lazerden başka bi çaren yok mine tugay gibi olmak istiyorsan önce lazer Yorumla minetugayhanim +1 yıl Ondan daha güzelim Yorumla garip2167 +1 yıl Bilmiyorum ama zor gibi gerçi o hep estetik yaptırmış. Estetiksiz hali kötüymüş ama şimdi 🤌🤌🤌 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Şimdide kötü Yorumla garip2167 +1 yıl Yooo taş gibi Yorumla minetugayhanim +1 yıl Gobek tası olur ondan olsa olsa Yorumla garip2167 +1 yıl Lan o zaman niye mine tugay yaptın 😂😂 senin ismin de mine tugay mı? Yorumla minetugayhanim +1 yıl Evet ismim? Yorumla garip2167 +1 yıl ? Bu ne alaka 😂😂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani yapacağın şey basit lazer Ve pürüzsüz kaymak gibi bir cildin olacak 0 2 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Utanırım olmaz para da yok kıllı g otumu acamam Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Sonuçta bir kişi görecek o kıllı g*** sonra görenler hep kılsız görecek ve iştahla yalayacak Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lazere götür halletsinler. Parlat g@tlü kızları severim :D 0 2 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Ekonomik olarak zor Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Sugar daddy bul. Yorumla
em8fb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her insanın farklıdır kimisi az kimisi de çok olur bu normaldir 0 0 Yorumla
Bill-Gaste Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Normal herkes kıllı, kılları aldiriyorlar epilasyona gidiyorlar wfendim 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bence normal. Hormon testi yaptır en iyisi, ayrıca kimseninki pürüzsüz değil. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. şunu kullan 😂😂 0 0 Yorumla
okyanusumsuu Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Normal bence doğallık sonuçta benim için hiç sorun degil 0 3 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Erkek gibi oluyor o kılları almayınca Yorumla okyanusumsuu +1 yıl Yani fazlaysa haklısın Yorumla okyanusumsuu +1 yıl Partnerinden karşı bir şey duydun mu bu konuda Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Polikistik sendromu veya generik olabilir 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lazere git 0 13 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Ver parasını Yorumla Flavendirel +1 yıl Ben niye veriyorum mk, karım mısın sevgilim misin Yorumla minetugayhanim +1 yıl Olsam da vermezsin Yorumla Flavendirel +1 yıl Bu kıllı halinle olamazsın zaten ^^ Yorumla minetugayhanim +1 yıl Sen önce kendine bak Yorumla Flavendirel +1 yıl Senden daha az kılım olduğuna eminim^^ Yorumla minetugayhanim +1 yıl Kılsız olsan neye yarar boyle bir kalbin varken Yorumla Flavendirel +1 yıl Benim sevgimi hakeden kadın bir daha unutmuyor beni Yorumla minetugayhanim +1 yıl Al sevgini de yürü git Yorumla Flavendirel +1 yıl Gud bay ^^ Yorumla nahrime +1 yıl Nasıl bi kıllılık merak ettim🤔 Yorumla Flavendirel +1 yıl @nahrime beni merak etmedin umarım jdjdd Yorumla nahrime +1 yıl Yok birader gay değilim 😉 soruyu soranı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genetik olabilir. 0 8 Yorumla minetugayhanim +1 yıl Köselik de var ailede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zamn sen tekrar hormon testi yaptır.Yas kac Yorumla minetugayhanim +1 yıl 21.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm hormonlar yavaştan dengeye gelmiştir bence yeniden test yaptır. Yorumla minetugayhanim +1 yıl 1 sene önce yaptım ztn o zamanda kıllıydım doktor her sey normal dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki başka yerlerde killlanma durumu nedir. Mesela goguslerde de var mj Yorumla minetugayhanim +1 yıl orada da var tüy sekılınde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm genel olarak mevcut. Bence sen bir kez daha doktora git Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende bile yok 0 2 Yorumla minetugayhanim +1 yıl İşte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lazer yaptir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Killi daha Seksi bence yaa 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl * nqsil oda cokmu killi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hormon bozukluğu olabilir. Kadın doğumcular veya jinekologlar böyle durumlarda östrejeni yükseltmek için doğum kontrol hapı veriyorlar, 3 - 5 ay için. 👍🏻
Gittim doktora baktırdım normal dedi doğum kontrolda kullandım 3 ay degısme olmadı
Hımm. Geçmiş olsun. 👍🏻
Yani çoğumuzda varda bi kızın sesinden okuyunca hiç hoş olmadı 😅😅
Erkeklerde normal baska kızlarda da var mı merak ettm
Yok niye soruyorsun demedim yanlış anlama sorup öğrenebilirsin tabiki de sadece hoş gelmedi bana 😊😊
İlerdeki karında da olursa gorursun
Ya foto senin ensen mi?
Dalga geçmiyorum ki mk niye ilerde senin karında da olursa görürsün diyorsun
Benim evet
Valla lazerden başka bi çaren yok mine tugay gibi olmak istiyorsan önce lazer
Ondan daha güzelim
Bilmiyorum ama zor gibi gerçi o hep estetik yaptırmış. Estetiksiz hali kötüymüş ama şimdi 🤌🤌🤌
Şimdide kötü
Yooo taş gibi
Gobek tası olur ondan olsa olsa
Lan o zaman niye mine tugay yaptın 😂😂 senin ismin de mine tugay mı?
Evet ismim?
? Bu ne alaka 😂😂
Yani yapacağın şey basit lazer Ve pürüzsüz kaymak gibi bir cildin olacak
Utanırım olmaz para da yok kıllı g otumu acamam
Sonuçta bir kişi görecek o kıllı g*** sonra görenler hep kılsız görecek ve iştahla yalayacak
Lazere götür halletsinler. Parlat g@tlü kızları severim :D
Ekonomik olarak zor
Sugar daddy bul.
Her insanın farklıdır kimisi az kimisi de çok olur bu normaldir
Normal herkes kıllı, kılları aldiriyorlar epilasyona gidiyorlar wfendim
Bence normal.
Hormon testi yaptır en iyisi, ayrıca kimseninki pürüzsüz değil.
şunu kullan 😂😂
Normal bence doğallık sonuçta benim için hiç sorun degil
Erkek gibi oluyor o kılları almayınca
Yani fazlaysa haklısın
Partnerinden karşı bir şey duydun mu bu konuda
Normal oldun ne olmuş ki
Polikistik sendromu veya generik olabilir
Normal herhalde bilmiyorum
Lazer çözer işi
Lazere git
Ver parasını
Ben niye veriyorum mk, karım mısın sevgilim misin
Olsam da vermezsin
Bu kıllı halinle olamazsın zaten ^^
Sen önce kendine bak
Senden daha az kılım olduğuna eminim^^
Kılsız olsan neye yarar boyle bir kalbin varken
Benim sevgimi hakeden kadın bir daha unutmuyor beni
Al sevgini de yürü git
Gud bay ^^
Nasıl bi kıllılık merak ettim🤔
@nahrime beni merak etmedin umarım jdjdd
Yok birader gay değilim 😉 soruyu soranı
Genetik olabilir.
Köselik de var ailede
O zamn sen tekrar hormon testi yaptır.
Yas kac
21..
Hmm hormonlar yavaştan dengeye gelmiştir bence yeniden test yaptır.
1 sene önce yaptım ztn o zamanda kıllıydım doktor her sey normal dedi
Peki başka yerlerde killlanma durumu nedir. Mesela goguslerde de var mj
orada da var tüy sekılınde
Hmmm genel olarak mevcut. Bence sen bir kez daha doktora git
Bende bile yok
İşte
Lazer yaptir
Killi daha Seksi bence yaa
* nqsil oda cokmu killi
Erkek misin