Bilen yardımcı olsun lütfen. İşe başlayacağım ve birtakım tetkikler istendi. Fotoğrafı da buraya bırakıyorum. Bir OSGB ye sorduğumda ise 810 tl gibi bir fiyat aldım. Bu tetkikler verem savaş dispanserinde yapılıyor mu, yoksa özel bir yerde mi yaptırmam gerek?
İşe giriş sağlık raporu için tektikler nerede yapılır?
Ağır iş raporu bu sağlık ocakları ve hastaneler çoğunu yapmıyor Yapsa da parça parça olucağı için uzun sürer ist genelinde 900-1100 tl arası oluyor fiyat olarak makul bence osgb'lerde yaptır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi saniye okuyorum..
Ağır iş raporu bu sağlık ocakları ve hastaneler çoğunu yapmıyor Yapsa da parça parça olucağı için uzun sürer ist genelinde 900-1100 tl arası oluyor fiyat olarak makul bence osgb'lerde yaptır
Hastaneden alsana sağlık raporunu 810 TL ne ayrıca yuh daha bi kaç ay önce 300 400 TL gibi bir şeydi
Hastanelerden alınıyor mu bilmiyorum ve bu fiyat cuma gününe kadar geçerliymiş sonrasında 1210 tl olcakmış
Hep aynı yalan hastaneden alabilirsin biraz uzun sürer 2 3 gün ama vaktin varsa kesinlikle hastaneden al
Cuma günü teslim etmem gerek
Hahahaha zammıda aynı gün ne tesadüf hep yalan dolan sana kurumu iş yeri mi önerdi
Tıp merkezlerinden de alabilirsin. Hastane şart değil.
Hayır devlet hastanesine git dahiliyeye gidiceksin sekretere sor dahiliyeci sen tüm orada yazanlara sevk ediyor. Bemde öyle almıştım
Devlet hastanesi yapıyor Allah sabır versin 1 haftada zor alırsın…
iş yerinin anlaşmalı olduğu yer vardır ve odmeeyi iş yeri yap. ali sen degil
ne işine gireceksin
Fabrika
hmm sağlığın elverişli mi diye kontrol edecekler
devlet hastanesi dahiliye