Arkadaşlar gözümün numarası sürekli artıyor. Doktor lazer önerdi. Lazerin zararları var mı? Lazer olduktan sonra geri eskiye donme ihtimali nedir? Eskişehir Acıbadem hastanesi lazer goz çizdirme fiyati ne? Ya da dunya goz hastanesinde ne kadara yapiyorlar? Guzel lazer yapan önerdiğiniz bor hastane var mi? Görüşlerinizi bekliyorum. 😊🌸
Güncellemeler
+1 yıl
Gözümü cizdirmek istiyorum yazacaktim yanlış yazmışım
Gözümü çozfirmek istiyorum lazerle. Fiyatı ne kadar?
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
göz kayması /şaşılık gibi bir sorunun varsa lazerle ameliyat olduktan sonra 3 ay boyunca 3d film filan izlemek yasak oluyor ilk bir iki hata boyunca damla kullanıyorsun ayrıca tv ve bilgisayar gibi ekran şeylerini olabildiğince bakmaman gerekiyor
Cizdirme bence hiç onermiyorlar cizdirenler memnun değiller ama illede yaptiricam diyorsan acı badem değilde dünya goze gitmelisin orası sadece göz üzerine bir hastane Dr larida gayet iyi
Muhtemelen o civarda olur arkadaşım baya zorlandı ilk zaman baya bı gün karanlik gördü sonra perdeleri kalkti ama şu an girmesinde bı rahatlasma olmadigini soyluyor hemen hemen aynı olduğunu düşünüyor henüz üç ay oldu belki ondan bilemiyorum ama on yıla aşkın olanlarında çok memnunum dedigini duymadım pek bı fark yok diyorlar geneli bende düşünüyordum buyuzden düşünmüyorum bende göz sonuçta yani ne bileyim bendede astikmat hipermetrop var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
göz kayması /şaşılık gibi bir sorunun varsa lazerle ameliyat olduktan sonra 3 ay boyunca 3d film filan izlemek yasak oluyor ilk bir iki hata boyunca damla kullanıyorsun ayrıca tv ve bilgisayar gibi ekran şeylerini olabildiğince bakmaman gerekiyor
Sen oldunmu
evet
Ne kadara oldun ve nerede oldun
10 sene önce Ankara'da bayındır hastanesinde olmuştum fiyat ise 6 bin tl idi
Şimdi gozlerin nasil memnun musun
evet memnunum Ankara'ya gelirsen Prof Dr Cumhur Şenerden randevu almanı öneririm işinde oldukça iyi bir hekim ancak ücretleri ne kadardır bilemiyorum
Tamam Cumhur Şener mi yapti lazeri sana
evet :)
Çizdirmeyi düşündüğün hastaneye git gerekli bilgileri ve ücret bilgisini orada alırsın.
Ben çizdirdim, yaşam kalitem arttı :D yaşın 21-22 iken çizdir tekrarlaması çok zor bu yaşlardan sonra
Cizdirme bence hiç onermiyorlar cizdirenler memnun değiller ama illede yaptiricam diyorsan acı badem değilde dünya goze gitmelisin orası sadece göz üzerine bir hastane Dr larida gayet iyi
Fiyat nasil orada
İşleme göre değişiyor arası miyop hipermetrop 54 64 arası arkadasim 3 ay önce oldu 52 ye olmustu o
Bende miyop astigmat var ben de heralde o civarda olur demi
Memnun mu arkadasin lazerden
Muhtemelen o civarda olur arkadaşım baya zorlandı ilk zaman baya bı gün karanlik gördü sonra perdeleri kalkti ama şu an girmesinde bı rahatlasma olmadigini soyluyor hemen hemen aynı olduğunu düşünüyor henüz üç ay oldu belki ondan bilemiyorum ama on yıla aşkın olanlarında çok memnunum dedigini duymadım pek bı fark yok diyorlar geneli bende düşünüyordum buyuzden düşünmüyorum bende göz sonuçta yani ne bileyim bendede astikmat hipermetrop var
Benimki çok yüksek değil senin derecen kaç
Bana doktor lazer dusunmuyor musun dedi dayimda olmus lazer o da pek memnun degil iyi bir yerde olursam kaliteli bir şekilde o zaman iyi olurum belkim
5 yaşından beri gözlük kulllandigim için derecem düştu bayabi yormadigim sürece sikinti yok bende gözlük lenste kullanmiyorum artık bazen takıyorum
Ben de ilkokuldan beri gozluk takiyorum Şu an 21 yasindayim gozlerim5-6 numara
Kaliteyle alakalı bir durum değil gözünü cizdiriyorsun ve bu risk iyide olabilir kötüde olabilir görmen sabitleniyor bana pek mantıklı gelmiyor
Sabitleniyor derken
Lazerle ciziyorya göz bebeğin mercegini yani bu şey gibi düşün lehimlemek
Hayırlısı bakalım
5 6 mi çok fazla sen cizdir bence benimki 0.75 digeride 1.25
Evet dedim ya cok fazla ilerisi cok kotu
İyice araştır iyi bir doktora git İstanbul dünya göz tercih edebilirsin