Güncellemeler
+1 yıl
Gözümü cizdirmek istiyorum yazacaktim yanlış yazmışım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
göz kayması /şaşılık gibi bir sorunun varsa lazerle ameliyat olduktan sonra 3 ay boyunca 3d film filan izlemek yasak oluyor ilk bir iki hata boyunca damla kullanıyorsun ayrıca tv ve bilgisayar gibi ekran şeylerini olabildiğince bakmaman gerekiyor
Sen oldunmu
evet
Ne kadara oldun ve nerede oldun
10 sene önce Ankara'da bayındır hastanesinde olmuştum fiyat ise 6 bin tl idi
Şimdi gozlerin nasil memnun musun
evet memnunum Ankara'ya gelirsen Prof Dr Cumhur Şenerden randevu almanı öneririm işinde oldukça iyi bir hekim ancak ücretleri ne kadardır bilemiyorum
Tamam Cumhur Şener mi yapti lazeri sana
evet :)
Çizdirmeyi düşündüğün hastaneye git gerekli bilgileri ve ücret bilgisini orada alırsın.
Ben çizdirdim, yaşam kalitem arttı :D yaşın 21-22 iken çizdir tekrarlaması çok zor bu yaşlardan sonra
Cizdirme bence hiç onermiyorlar cizdirenler memnun değiller ama illede yaptiricam diyorsan acı badem değilde dünya goze gitmelisin orası sadece göz üzerine bir hastane Dr larida gayet iyi
Fiyat nasil orada
İşleme göre değişiyor arası miyop hipermetrop 54 64 arası arkadasim 3 ay önce oldu 52 ye olmustu o
Bende miyop astigmat var ben de heralde o civarda olur demi
Memnun mu arkadasin lazerden
Muhtemelen o civarda olur arkadaşım baya zorlandı ilk zaman baya bı gün karanlik gördü sonra perdeleri kalkti ama şu an girmesinde bı rahatlasma olmadigini soyluyor hemen hemen aynı olduğunu düşünüyor henüz üç ay oldu belki ondan bilemiyorum ama on yıla aşkın olanlarında çok memnunum dedigini duymadım pek bı fark yok diyorlar geneli bende düşünüyordum buyuzden düşünmüyorum bende göz sonuçta yani ne bileyim bendede astikmat hipermetrop var
Benimki çok yüksek değil senin derecen kaç
Bana doktor lazer dusunmuyor musun dedi dayimda olmus lazer o da pek memnun degil iyi bir yerde olursam kaliteli bir şekilde o zaman iyi olurum belkim
5 yaşından beri gözlük kulllandigim için derecem düştu bayabi yormadigim sürece sikinti yok bende gözlük lenste kullanmiyorum artık bazen takıyorum
Ben de ilkokuldan beri gozluk takiyorum Şu an 21 yasindayim gozlerim5-6 numara
Kaliteyle alakalı bir durum değil gözünü cizdiriyorsun ve bu risk iyide olabilir kötüde olabilir görmen sabitleniyor bana pek mantıklı gelmiyor
Sabitleniyor derken
Lazerle ciziyorya göz bebeğin mercegini yani bu şey gibi düşün lehimlemek
Hayırlısı bakalım
5 6 mi çok fazla sen cizdir bence benimki 0.75 digeride 1.25
Evet dedim ya cok fazla ilerisi cok kotu
İyice araştır iyi bir doktora git İstanbul dünya göz tercih edebilirsin