Acil cevaplayabilir misiniz?

Günaydın herkese, göğsümde kahverengi bir et beni vardı. Bundan 2 hafta önce içi hafif kanlanmıştı bende endişe edip hemen cildiyeye gittim. Doktor bir aletle bakıp sıkıntı yok korkma, fakat böyle arada elin takılır kanar diye aldırabilirsin, fakat bir acelesi yok dedi. Bende şimdi emziriyorum diye erteledim ben aldırmayı. Fakat son zamanlarda ben sanki kurumaya ve kenarları hafif sökülmeye başlamış gibiydi. Birkaç gün önce kalktığımda yarısı sökülmüştü ve kanamıştı. belki gece oğlum emerken dokundu çünkü bazen eli o benime gidiyor. Bugün sadece çok küçük bir yer kalmıştı eğer o da sökülürse tamamen sökülecekti ben. nasıl desem böyle bir tarafı kalkık duruyordu sökülmüş ama bir tarafı da tam sökülmemiş olarak duruyordu. Altı da kanlı görünüyordu. Bugün de bebeğimin eli tekrar oraya takıldı ve beni tamamen söktü, biraz kanadı. tekrar randevu alıp doktora göstermek istedim ama hangi branşa randevu alsam bilmiyorum. Cildiyedeki doktor eğer beni aldırmak istersen genel cerrahi alıyor onlara gidebilirsin demişti. Cildiyeye mi tekrar randevu alsam ben söküldü ama yinede son halini muayene eder diye hemde belki ilaç falan verir diye düşünüyorum, yoksa genel cerrahiye mi gitsem?

Acil cevaplayabilir misiniz?