Günaydın herkese, göğsümde kahverengi bir et beni vardı. Bundan 2 hafta önce içi hafif kanlanmıştı bende endişe edip hemen cildiyeye gittim. Doktor bir aletle bakıp sıkıntı yok korkma, fakat böyle arada elin takılır kanar diye aldırabilirsin, fakat bir acelesi yok dedi. Bende şimdi emziriyorum diye erteledim ben aldırmayı. Fakat son zamanlarda ben sanki kurumaya ve kenarları hafif sökülmeye başlamış gibiydi. Birkaç gün önce kalktığımda yarısı sökülmüştü ve kanamıştı. belki gece oğlum emerken dokundu çünkü bazen eli o benime gidiyor. Bugün sadece çok küçük bir yer kalmıştı eğer o da sökülürse tamamen sökülecekti ben. nasıl desem böyle bir tarafı kalkık duruyordu sökülmüş ama bir tarafı da tam sökülmemiş olarak duruyordu. Altı da kanlı görünüyordu. Bugün de bebeğimin eli tekrar oraya takıldı ve beni tamamen söktü, biraz kanadı. tekrar randevu alıp doktora göstermek istedim ama hangi branşa randevu alsam bilmiyorum. Cildiyedeki doktor eğer beni aldırmak istersen genel cerrahi alıyor onlara gidebilirsin demişti. Cildiyeye mi tekrar randevu alsam ben söküldü ama yinede son halini muayene eder diye hemde belki ilaç falan verir diye düşünüyorum, yoksa genel cerrahiye mi gitsem?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu bi eczacıya sorarsanız onlar size en doğru şekilde cevap verecektir. Söz konusu bir Anne ve bebek sağlık bu herkafadan bir şey duymak sizi endişeye sokabilir.
Sen sanki kafana takmışın gibi bence tamamen geçmiş yeri kalmış doğal olarak kanar bir şey yok
Hafif kanadı ama durdu şu an. Yine de doktora göstermek istiyorum ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum
Ciddiye ye gitmişin zaten kötü bir şey olsa onlar renginden anlar
Eğer gideceksen iç hastalıklara git bide kan tahlili isterler için rahat etsin
Endişe etmeyin. Yüzeysel bir durum belliki.
Korkulacak bir şey de yok.
İyileşir 3 5 güne.
Bu kadar pimpirikli olmayın sakın olun
Yaa ama ben koparmak iyi bir şey değil diyorlar endişe ettim. Hangi branşa gitmeliyim sizce?
Cildiye
Dermatoloji yani.
Ya sen her denilene inanma. Bu şekilde senin sütünde kesilir ama.
Rahat ol biraz
Aynen o kadar stres oldum ki sütüm azaldı baya :( bebeğim olmasa bu kadar kafaya takmazdım inan ki
Bebek kaç aylık
Profili açtım sen bana yazrmsn ozldn
Takılma bu kadar kuruma başlamış düşecektik o yakında çoçuğa dikkat et sadece oladar
Evet kurumuştu ama keşke kendisi düşseydi, ben kopartmak iyi bir şey değil diyorlar o yüzden stres oldum baya
Annecim sorun etme bende var o et beninden kendiliğinden düşüyor kurudukça yok panik :))
Peki sonradan tekrar mı oluşuyor? Ya dediğim gibi kendi düşseydi panik yapmazdım ama bebeğim söktü, kanadı bay
Kanadı baya*
Anecim sitresini gidermen için bi görüşlim ulaş bana olur mu
Burdan yazsanız daha iyi olur
Uzun uzun yazmak zor geldiği için diyorumm
Ama özelden konuşmam uygun olmaz, yine de teşekkür ederim sağ olun
Size rahatsızlık vermek ismiyleum zaten yardımcı olmak için tahatsızlık duyarsanız zaten engellersini
Kopartmayın siz tabıkı genel cerrahıye gıdın
Bebeğim kopardı, şu an hafif kanlı orası
Ulaşabılırmısjnız
Gazlı bez ile temızleyın pamuk kullanmayın
Bırde bebegınıze dikkat edin oraya dokundurmayın
Tamam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. Korkuyorum ya ben koprtmak iyi bir şey değil diyorlar cok stres oldum :(
Hayır hayır korkmayın lütfen stresse yapmayın o kendısı kurur düzelir
İnşallah ya çok teşekkür ederim çok sağ olun
Rica ederim
Büyüklüğü ne kadar dı?
Cevap.