Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar diş hekimine gittim hiçbir şey yokmuş ağrı olması da normalmiş
cevaplarınız için teşekkürler
cevaplarınız için teşekkürler
arkadaşlar üzerinden bir ay geçti dün bir ordan yiyim dedim şimdi damağım ağrıyor daha önce hiç çektirmediğim için bilmiyorum yemek yerken ağrıması normal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal değil bence tekrar doktora gidin
Normalde iyileşmesi lazım çürük diş miydi diş parçalanmış olabilir bence röntgen çektir parça kalmış olabilir.
evet çürüktü de parça kalsa çok ağrımaz mıydı yemek yerken ağrımadı sabah çok çok hafif ağrıdı ve iki saatte de geçti
Normalde toparlar diş çekimi sırqsında incinmemişse çok , bende özel bir durumdan dolayı 2 ay boyunca toparlanamamişti
yani benim bir gün boyunca kanaması durmadı zor bir çekimdi ve 4 gün sonra fırçalarken yine kanafı acaba yara kapanmamış olabilir mi
Çok gecmiş olsun, bıhtı atmıştır siz genede fırçalar iken değdirmemeye calışın ben sumak suyu ile gargara yapıyordum biraz daha iyi oldu ama siz doktorunuza önermeden kullanmayin tekrar gecmiş olsun
Hassastır belki ama değil 3 gün geçtimi normale dönüyor bende.
çok hafif bir ağrı var iki saatte de geçti acaba yara tam kapanmamış olabilir mi
Değil kaç numaralı diş çekildi? Birde nasıl ağrı tarifler misin
çok şiddetli bir ağrı değil hatta çok çok hafif kaç numara olduğunu bilmiyorum... azı dişim çekildi ama
Ne yediğini bilmiyorum da sert bir şey denk geldiyse ondan olmuş olabilir iyileşmiştir ama doku hassastır devam ederse bu ağrılar şayet dentisyene kontrole gidersin
tamam tesekkur ederim ama anormal bir durum varsa ne olabilir ki onu anlamıyorum yani ağrı normal degilse sebebi ne olabilir
Yani çekilen dişin yerinde ki sinirlerde iyileşmiştir artık 1 ay olmuş köķte parça mı kaldı dicem düşük ihtimal yani ağrımamasi lazım ağrımasın söyle 😃
Normal degil belki de parça kalmıştır tekrardan bir film çektir.
Normal değil bence doktora görün
ya aslında çok çok hafif bir ağrı ve iki saatte geçti hani hassas olduğu için olabilir mi korktum şimdi herkes normal değil diyince
Daha iyileşmemiştir korkma
Evet. Diş hekiminize danışın
Normal değil diş hekimine tekrar görünün
Normal
asla değil
neden ya korktum şimdi çok çok hafif bir ağrı normal olamaz mı
hayır olamaz ki, diş yok bişey yok ne ağrı yapacak
Normal
Benim 2 sene ağırdı
Degil
Çok da normal değil