Tacize uğradığımdan %99.9 eminim hangi bölüm Dr una gitmeliyim kesin emin olmak için?

Bilen emin olanlar yazabilir mi lütfen? Jinekolog mu kadın doğum mu , Arkadan zorlamıs mı iğne yapıp + önden diye kontrol etmesi gerek durumum acil kalcam 2 sindede aci yanma var bel kuyruk sokumu da aynı şekilde acı yanma var sinirime zarar verdi hasar mı kaldı bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Uyanınca anladım , güvendiğim erkek arkadaşım uyurken yaptı srfsz olduğu için çok yanlış tanımışım 😒😔felç kalsın inş. hukkuki cezasını da çekecek bakire olduğumu kimseyle bir şey yapmadığını biliyor , insan olsaydı bir süre sonra ben kendi rizamla onunla birşeyler yapardım zaten. gerçekten sevip değer veriyordum.. ama yok artık kimseye acımak yok... Sarılıp güvenip uyuduğum adam beni en savunmasız anımda yakalayıp bunu nasıl yaptı anlamış değilim !.. bu kadar iğrençlik olamaz 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın doğum gittim Dr dedi ki polise gitmem gerek özel hayatin beni ilgilendirmez dedi hamilelik bakarım sadece dedi , ön arka kontrol falan yapmadı !!! Dediğim şey şu yenonerkek arkadasimls yaşamaya başladım ve birdy ysptogindsn şüpheleniyorum her şey yapmış plabilir benim kimseyle hocbir ilişkim olmadi dedi adam yine de hamilelik baktı sadece anlamadım? Özelde göstereceğim birazdan
Tacize uğradığımdan %99.9 eminim hangi bölüm Dr una gitmeliyim kesin emin olmak için?