Güncellemeler
+1 yıl
Uyanınca anladım , güvendiğim erkek arkadaşım uyurken yaptı srfsz olduğu için çok yanlış tanımışım 😒😔felç kalsın inş. hukkuki cezasını da çekecek bakire olduğumu kimseyle bir şey yapmadığını biliyor , insan olsaydı bir süre sonra ben kendi rizamla onunla birşeyler yapardım zaten. gerçekten sevip değer veriyordum.. ama yok artık kimseye acımak yok... Sarılıp güvenip uyuduğum adam beni en savunmasız anımda yakalayıp bunu nasıl yaptı anlamış değilim !.. bu kadar iğrençlik olamaz 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın doğum gittim Dr dedi ki polise gitmem gerek özel hayatin beni ilgilendirmez dedi hamilelik bakarım sadece dedi , ön arka kontrol falan yapmadı !!! Dediğim şey şu yenonerkek arkadasimls yaşamaya başladım ve birdy ysptogindsn şüpheleniyorum her şey yapmış plabilir benim kimseyle hocbir ilişkim olmadi dedi adam yine de hamilelik baktı sadece anlamadım? Özelde göstereceğim birazdan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ikisi de aynı olması lazım bence kadin doğuma gidin o sizi yönlendirir. Umarim oyle bir şey değildir cok geçmiş olsun uzuldum.
Ne olduki kim yapti nasil yapti
Uyanınca anladım , güvendiğim erkek arkadaşım uyurken yaptı srfsz olduğu için çok yanlış tanımışım 😒😔felç kalsın inş. hukkuki cezasını da çekecek bakire olduğumu kimseyle bir şey yapmadığını biliyor , insan olsaydı bir süre sonra ben kendi rizamla onunla birşeyler yapardım zaten. gerçekten sevip değer veriyordum.. ama yok artık kimseye acımak yok...
Yuh yani nasil yapar bunu sen hissetmedin mi uyurken
İğne vs yaptıki hissetmedim. Ama şu an etkisi duruyir kalcalrim belim kuyruk sokumu yanıyor !!! Haklsin erkeklerle uyumamız gerekti. bilerek uyumadım uyuya kaldım... Uykumda ağır zaten sabahına uyanincada diyorki istiyorsan git kızlık baktir diyor bu ne demek? Arkadan yapti kendi kendini ele verdi iyi ağzımı aradim.. görsem cok iyi biri çok iyi bir yalancı.. evindeki kadın pedini bile saklamayack kadar da aptal
Yani zaten amacı oymuş seni elde etmek birde bunu uyurken yapmasi kötü olmus ama sen peşini birakma gerekeni yap
Bilmiyorum hangi bölüm gidiyim.
Hapse girmek istemiyormuş birde , beni düt bunu dusundu mu acaba k. cuk beyniyle.
Girsin birak ceksin cezasini kadin doguma gideceksin onlar bilir ama hastanede hastane polisi tutanak tutacak bu konu hakkında
Nasıl hastane polisi tutanak tutacak bu konuda? şu an olayın yadandifi şahsın şehrinde değilim evimdeyim.
Olsun sen hastaneye bunun icin gideceksin doktora dedigin zaman hastane polisi bunu yapan kişi hakkinda bilgi alacak eger doğru çıkarsa tabi gercekten yapmissa doktor der zaten adresini yaşadığı şehiri isteyecek oranin polisine bildirecek
Anlamadım hiç bir şey
Kadın doğuma gitmen gerekiyor
Nasıl haberin yok mu yani
Uyurken nasıl yapıyor ya hissetmedim mi. Ayrıca bir erkekle niye uyuyorsun
İğne vs yaptıki hissetmedim. Ama şu an etkisi duruyir kalcalrim belim kuyruk sokumu yanıyor !!! Haklsin erkeklerle uyumamız gerekti. bilerek uyumadım uyuya kaldım... Uykumda ağır zaten sabahına uyanincada diyorki istiyorsan git kızlık baktir diyor bu ne demek? Arkadan yapti kendi kendini ele verdi iyi ağzımı aradim..
Uyuttu mu seni iğneyle yani. Ne abaza biriymiş ya
Bilmiyorum ne yaptığıni ama bana bir şey yaptığına eminim.. umarım hastane de sonuç alırım da avukatimla harekete geçerim.
İnşallah ya. Peki vücuduna baktın mı kızarma morarma var mı
Bilmiyorum ilk gün hoc aklıma öyle bir şey gelmedi usuttun dedi bende inandım üstüm scikti ciplaktim zaten... O yüzden öyle oldu diye düşündüm ama sonra 2 . gün 3. baktim geçmiyor belimdede oluşuyor sıkıntı dedim bir şey yaptı...
Kızarma vs değil 100 Dr a gözüküp gerekirse gerekli bıraktığı hasarı göstermem yeterli bedelini ödetmek icin... ben ona çok değer verdim cok güvendim bunu hakketmefim asla !!! Günlerdir düşünüyorum yapmamıştır yok diyorum ama her şey yaptığını gosteriyir kendiside tedirgin aşırı zaten 😡😒
Bir de çıplak mı uyudunuz ya. Yok aetık illaki sokmaya falan çalışır eder o şekilde
Anlamadım
Ben miyim suçlu? Uyuya kalmışım diye? Yoksa bunu fırsat bilip bana saldiran sapik mi?
O sapık tabiki ama senin de uyumaman bile lazımken çıplak uyumuşsun. Afedersin ama şeyin açık o şekildeyse illaki insan sürtünmek filan bile ister.
Ne alaka ben uyuyakalmisim !! suçlu ben miyim kendini tutamayan bir sapıksa beni evine almayacakti !!! Gel burası gucenli vs diye
Ya o suçlu zaten başlı başına ama keşke çıplak uyumasaydın yani
Bire dalga geçer gibi ilk gün usuttun dedi inandım. msl gibi 2. gun az sen bir yerden mi düştün dedi 3. gunde bana sapik mi diyorsun diyip triplere girip konuşmamaya başladı sonra hadi hastame gidelim de gidelim sonuç ortaya çıksın temiz cikacak diyor birde artık ne yaptı da emin bu kadar?
Belki sadece arkadan yapmıştır ondan güveniyordur kendisine
Aynen öyle ama benim kalcalarda belde sorun bıraktı küçük. beyincigiyle bunu kamitlayamayacagimi dudunuyor + amcam avukat bunuda biliyor ama aileden beni sahipsiz kodladigi için kafaya beni peçete gibi sikip atacagini düşünmüş demekki
Muhtemelen ölü sanmış. Kullanıp atacağını falan sanmış. Amcana bunu nasıl açıklayacaksın peki
Son gün diyorki benim hicvirseyimsin. bu hayatta tek kaldiramayacagim ve affetmeyecegim şey bana izinsiz birinin bir şey yapmaso!! Bunuda çok iyi biliyor !!
Ne saçma biriymiş ya tam bir abaza gerçekten
Bilemiyorum ben günlerdir belki itiraf eder özür diler bir şey yapar diye bekliyorum ama yok üstüne laf ediyor beni mal yerine koyuyor günlerce öyle başa böyle tıraş..
Öyle diyorsan haddini bildirmek lazım tabi. Ayrıca kendi istepiyle verecrkmişsin zaten niye zorla yapmış anlamadım
Bilmiyorum k. cuk beyinli olduğu için. ben ondan hızlanmıştım adam yerine koymuştum sevmiştim sefer vermiştim guvenmistim...😡😔
Kıyamam ya kötü olmuş gerçekten. sıkma canını boş ver
Neyi bosveriyim? Bedelini ödeyecek? Evime donerken bile cimrillik yapıp ihtiyacım olan borç para vermedi 😡
Kıyamam ya öyle demedim takma bu kadar dmeek istedim
Niye takmayim bedelini ödeyecek smkerln anal onundusunevekti
Ben o. ospuau kölesi degilimm
Sem biraz trollüyor gibisin ya
Senin gibi bu yorumu yazmak için yazıp boş yapacak kadar boş insan değilim !!! Actackitap oku faydalı yorumlar yap vs. kişi kendinden bilir işi
Hihi aynen
kadın doğuma
Ne diyeceğim çok korkuyorum ve interslerse kaç yaşında kızsın niye uyudun vs diye 😔
Sen anlamadın mı
Uyanınca anladım , güvendiğim erkek arkadaşım uyurken yaptı srfsz olduğu için çok yanlış tanımışım 😒😔felç kalsın inş. hukkuki cezasını da çekecek bakire olduğumu kimseyle bir şey yapmadığını biliyor , insan olsaydı bir süre sonra ben kendi rizamla onunla birşeyler yapardım zaten. gerçekten sevip değer veriyordum.. ama yok artık kimseye acımak yok...
Bozmuş mu
Nasıl oldu yaa haberin olmadan