Kanal tedavisinden hemen sonra dolgu yapılması normal mi?

Kanal tedavisi oldum, ardindan dolgu yapildi. Doktora bitti mi dedim evet dedi. Kullanabilir miyim dedim birkac saat sonra kullanabilirsin dedi.

Baska dis hekimime muayene oldugumda bana sureci anlatmisti ve şunu dedi. Kanal tedavisinden sonra gecici dolgu yapacagim sonra tekrar geldiğinde asıl dolguyu yapacagim demisti. Kendisine pek isinamadigimdan o hekimi tercih etmedim.

Simdi internette biraz araştırıyorum cogu kisininki boyle olmus. Kanal tedavisi sonrasi geçici dolgu yapılmış, araya pamuk vs koydu diyenlerde var. Biraz tedavinin iyilesmesi de bekleniyor galiba artik bilmiyorum.

Ama yaptirdigim doktor bana boyle bir sey söylemedi. Bu asil dolgu degil, tekrar geldiginde bir daha yapacagim falan demedi. Hepsini art arda yaptı. Normal mi bu sekilde? Bir sıkıntı olur mu?

Kanal tedavisinden hemen sonra dolgu yapılması normal mi?
Cevapla