genital bölge ve koltuk altı karrmsini nasl yok edv
ebilrz kızlarr düğünme az kaldii acılll yardmm
ebilrz kızlarr düğünme az kaldii acılll yardmm
Sayın Kübra hanım yapacağınız şey expigment %4 krem ve m-furo kremi bir kasede iyice karıştırmak içinede az bişey limon sıkmak bunu hergün uyguladığınızda 4 5 günde renk açılmaya başladığını görebilirsiniz..saygılar
bu dedğinz kremı ecznden alablıormyz yoksa dr mu yazmalı
Sayın Kübra Hanım Eczacı Olarak önereceğim şudur eczaneden normal alabilirsiniz öncelikle bir kaseye epigment %4 ü sıkın ardından m-furo kremi sıkın ve sonrasında limonun yarısını sıkın saf suyunu ardından iyice karıştırın biraz cıvık olacaktır ve bu kremi genital olmak üzre koltuk altına sürün yakıcak ve soymaya başşlıyacaktır ama her geçen günde iz rengini açıcakdır bu süre zarfında epilasyon vb. bir işlem yapmayın dayanamazsınız yanmasına ayrıca güneşede pek çıkmayın syagılar...
cıltte soyma yapck yanı anldm:(katlncz artk çok teşkr edrmmm
Sadece expigmenti kullansak olur mu
Ağdayı bırakıp özel kremler sürmelisin.
agdanin zararlari :-) omurboyu agda yapmaz. epilasyon aletine doner ve surekli bepantenle hucre yenilenmesini hizlandirirsan birkac seneye gecer.
god bless agda yapmamam.
ewlncm ve bu tur problemle karşılsrm dıe korkuorum pekı be pantenn yan etklerı olrmu acba cilde
mersıı canmm
link bunu öneririm ben kullandım baya açıldı rengi ama etkisi 2 ay sürüyor yani bu üründen 2 ayda bir alman gerekicek onun yerine lazerede başlayabilirsin açılr rengin.
Kremin ismi nedir acaba
genital bölge kararır mıııııı? :O neden kararıyo ki? anaaa bak bunu bilmiyodum söyle de bize de olmadan önlemini alalım :S ya da bilen söylesin ya.
he iyi o zaman :)
peki ama o zaman koltukaltı niye kararıyo? o ne alaka bu durumda
hımmm.anladım.çok teşekkür ederim :)
ben almıyorum hiç.bişey olur mu? çünkü benim daha yeni yeni tüycükler çıkmaya başladı sarı sarı.ama onuda bu sene lazerle tamamen kökten aldırtçam.yanlış anlama 15imde değilim fakat ben anne tarafına çekmişim.anne tarafıda çıkmaz pek koaly kolay.
epılsaynda dkkt kızlar batık yapablıo bazı hassas cıltlere
onun için beyazlatıcı kremler var. şimdi isim olarak bilmiyorum ama eczanelere soruduğunda sana veririler.
Ya peki tamam genitale limon surelm de kizlik zarina zararli olmicak mi?
Ben hiç sürmedim önermiyorumda çünkü zaten limon asidik bir şey ve oraya sürdüğünüzde yararlı bir çok bakteriyi öldürebilir altını çizeyim yararlı kelimesinin (ve bence gram kadarda işe yaramıyor:( .)
bi de düzgün yazsan :D seni sersem
belki telefondan yazıyor nereden biliyorsun ? sen de sırf puan kazanmak için sorulara cevap vermesen.
genital bölge peelinglerinden al
teşkrlerr
Koltuk altına bi çare yok.. Genital bölgen ile oynamazsan belli bir süre sonra azalır aynı zamanda daralır..
///saygılar
daralma?
Hep sürtünmeden oluyo bunlar. Karton gibi çamaşırlar giymeyin yahu
aşınmıştır orası yaa, giydiğin çamasırlara dikkat et artık, yapacak pek bişi yok sanırım.
filli beyaz boyayla bu iş halledılır
komk oldgunu mu söledler sana acba:D
Biz nabalım peki :)))
ığkkk
Yeni Duydum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar