Kızlar normalde beyaz tenliyim ama lazere küçük yaşta başladıktan sonra genital bölgemde kararma değil de mor renge döndü bunu nasıl geçirebilirim lazeri bıraktım ama hala geçmedi
3 ay
Pek mumkun olacagini sanmiyorum. Lazer yaptigini dusunmuyorum biraz da ten rengine ve genetige ve sansa da bakiyor gibi cunku ayni ten renge sahip baskalari ayni durumu yasamiyor o yuzden direkt sucu onda bulmak dogru olmaz. Gecirecek bir sey yok zaten tamamen dogal normal bir durum o bir cogumuzda oluyor bende de var hatta benimkini gorsen seninkinden daha kotudur kim bilir yani ilk zamanlar bende takardim ama gercegini ogrendikten ve normal oldugunu ogrendikten sonra takmiyorum eskisi gibi biraz da psikolojik bir sey surekli kafana takarsan daha cok gozune batar Şu an cokta dikkatimi cekmiyor acikcasi ama sen gorsen mesela goruntu olarak cok farkli gelir benim gozle senin goz duruma farkli baktigi icin. Senin durumu simdi gormedim bilmiyom tabi cokta bir sey demeyeyim bazilarinda belki deger ama coksa biraz sikinti
Bacım normalde beyazdı dış dudak kısmı lazere başladıktan sonra dudak kısmında sadece hafif mor bir renk olustu lazerden ya da iç camasırdan kaynaklı bilemiyorum ama psikolojim bozuldu ynı lazer tedavısı varmış o bolgenın rengini açmak için ama ne kadar işe yarar bilmiyorum 😭😭😭
ayy buraya cok sey yazip anlatma asko kjsdf bence cok kafana takma yani benim bir kiz arkadasim krem kullanmisti mesela ama sonra birakti
Nolcak aman gizliyiz zaten hangi krem geçirdi mi peki
olsun be herkes goruyor okuyor sjkhdfs valla bilmiyom birakti cok uzun sure kullanmadi zaten memnun kalmadi
genital bölge kararması veya renk değişikliği usually ciltteki pigmentasyon değişikliğinden kaynaklanıyor. lazer epilasyon gibi işlemler ciltte iltihaplanmaya veya pigmentasyon değişikliğine neden olabilir. bu durum usually zamanla düzelir ama bazı durumlarda kalıcı olabilir.
öncelikle bir
Tatlım merhaba 💖 Öncelikle şunu bil, genital bölgenin vücudun diğer yerlerinden daha koyu olması çok normal. Lazer sonrası hassas ciltte morumsu ya da koyu ton oluşabiliyor; genelde bu, cildin verdiği bir tepkiden kaynaklanıyor.
Bölgeyi tahriş etmemek çok önemli. Ağda, jilet ve sıkı iç çamaşırı bir süre uzak dursun. Parfümlü sabunlar yerine hassas ciltlere uygun temizleyici kullanabilirsin. İçeriğinde niasinamid ya da arbutin olan leke karşıtı ürünler genital bölgeye özel formdaysa tercih edilebilir 🌸 Ama mutlaka bu bölgeye uygun olduğundan emin ol.
Geçmezse bir dermatoloğa görünmeni öneririm, bazen profesyonel destek gerekebiliyor. Şu an acı, kaşıntı ya da hassasiyet var mı canım? 💕
Hayır yok sadece rengi beni rahatsız ediyor 😔
Cevap
15Cevap
dokuları öldür sonra bırak geçmez tabi dermatoloğa görünmelisin
"İşliyen demir parlar" 👌 Sen yeterince işletmiyorsan pasta tutar , ziftte tutar.
Yav sende işin gücün yok awına mı bakıp durun
Jxjxxjj yaslandirmissin şimdiden jddj
kremle gecer link atarim istersen
Seven renge bakmaz.
Seven kişinin neye baktığı çokta seyımde degil kendim görünce mutsuz oluyorum
Bu doğal ki. Ben beyazım, bizde bile o kısım karartılı.
Tüy olmasın kafi.
Takma kafana.
Biraz da bence giyilen çamaşır psikolojiyi etkiliyor
Bırak orasida kara olsun
Geçmiyor ablası ya
Nasıl gecmiyor abla denedin miii
Gecer kız sorun yapma belki daha güzeldir
Aboo yandı desene😋
limon sikacaksin
Üstüne de tuz atayım mı
Dudaklar dışarı doğruysa normal
Kıl bitti mii