Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar neden hiç cevap vermediniz sorumla alakalı 🥹
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Farklı meslekten olup da doktorla çıkan ya da evlenen var mı ben diş tedavisi görüyorum bi ara doktorumla yakınlaştım kızlar adam hoşuma gitti ama tedavi değişti doktorum da değişti nasıl olur bilmiyorum not olaya kesinlikle parasal yönden bakmıyorum keşfetmek istiyorum kişiliğini yani yakından tanımak istiyorum maddiyatla ilgili sıkıntım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soruyla acıklama birbirinden bağımsız
Yani kendime göre yorumladım olur mu bizden bilemedim doktorlar genelde aynı meslekten seçerler bayan da olsan madidyatının iyi olması lazım onda sıkıntı yok
Yakinlastim derken?
Yani farklı anlaşılmasın lütfen 🙏 göz göze geldik bi süre o sohpet etmek istedi ben baya utangaç olduğum için ilerletenedim
Etkilendin mi
Evet bayağı hemde tatlı bişey ama bana olmaz gibi geliyor nedense
Neden
Yani doktor olduğu için bence 😏
Sen ne iş yapıyorsn
Ev kızıyım 😅 üniversiteye devam etmek istemedim belki ilerleyene zamanlarda
Her hastası gibi normal karşılıyor bişeyler olsaydı olurdu çünkü aylar oldu bilmiyorum düşüncem böyle aktif olarak çalışmıyorum diye de olabilir
Ya bence hoşlanmış etkilenmiş olsa ne iş yaptığına bakmaz
Bilemiyorum cevaplar için teşekkürler
Rica ederim iyi günler
Teşekkürler cevaplarınız için ama sizce mesleğe önem verilmezmi çünkü ne iş yaptığımı sormuştu üniversite falan ben bi çekindim yanında asistanı da vardı ondan da çekindim heralde genelde ego bi yüksek olur doktorlarda maalesef. bi ara göz göze geldik sohbet te ettik ama devamı gelmedi üstelik bilmiyorum evli mi değilmi ya da belki sevgilisi vardır bilemiyorum ona göre sonra ayıp olmasın boşu boşuna da adım atmak istemiyorum açıkçası
Her insanın düşüncesi aynı olmaz ben mesela hoşlandım diyelim etkilendim mesleğine göre yargilamam yani oda benim gibi aynı düşüncede mi o önemli
2 gündür yorumlardan konuşuyoruz xper seviyem düşük yazamıyorum sen neden yazmiyosun konuşalım
?
Yani doğru tabi ego yoksa dediğiniz doğru ben burayı aktif kullanmıyorum sadece bunu merak ettim yazdım teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki rica ederim