Arkadaşlar ben fotoğrafta göründüğü üzere kulağımı deldirdim. İlk gün baya ağrıyordu. 3 gün oldu şu an. Hatta hareket etsem bile ağrıyordu. Teramycin kullanıyorum o zamandan beri ne zaman geçer tamamen ağrı acaba. şu an ağrı yok ama dokununca sızlıyor azıcık. Ne zaman üzerine yatabilirim ya da?
Kulak delme işlemi sonrasında bazen ilk günlerde ağrı, hassasiyet veya hafif bir sızlama olabilir. Bu durum genellikle birkaç gün içinde azalır ve iyileşme süreci başlar. Ancak, herkesin iyileşme süreci farklı olabilir.
Teramycin gibi antibiyotikli krem veya merhemler genellikle enfeksiyon riskini azaltmak için kullanılır. Eğer ağrı azalmışsa ve sadece hafif bir sızlama varsa, iyileşme sürecinin devam ettiği anlamına gelebilir. Ancak, iyileşme süreci kişisel faktörlere ve vücudun reaksiyonuna bağlı olarak değişebilir.
Eğer ağrı tamamen geçtiyse ve sadece hafif bir sızlama varsa, yavaşça üzerine yatmaya başlayabilirsiniz. Ancak, kulak deliğinizin etrafını temiz tutmaya ve enfeksiyon riskini azaltmak için doktor veya piercing uzmanınızın önerilerine uymanız önemlidir.
Eğer herhangi bir belirti veya ağrı devam ederse veya şüphelendiğiniz bir durum varsa, doktorunuza veya piercing yaptırdığınız uzmana başvurmanızı öneririm. İyileşme süreci kişisel faktörlere bağlı olarak değişebilir, bu yüzden spesifik bir zaman belirtmek zor olabilir. Dinlemek ve vücudunuzun size verdiği sinyalleri takip etmek önemlidir.
En İyi Cevaplar