İştah kesen bir şey söyleyin:D
Sigara ya da-Kesin çözüm Üropan isimli bir ilaç.Bu üropan idrar yollarını rahatlatmak için felan yazılıyor.Genellikle üroloji yazar ama başka bir ilacın böbreğe yaptığı yükü azaltması için değişik branşlar da verebilir.Tek numarası iştahı kesiyor yemek içmek istemeyerek sindirim sistemini rahatlatıyorsun.Bir tedavide elli gün için sabah akşam aç karna kullanılır.Tıp mıp beni bozar diyorsan uyanınca bir sigarayla başla güne normal yemek vakitlerinden önce de iç ki o da sağlıksız.İştah kesmektense yediğimizi yakabilmek daha iyi bir form tutma yöntemi:D
yemeği yavaş ye ve biraz yedikten sonra doymasan da 15-20 dk ara ver dokluk hissi beyne geç gider miden kötü olmazsa yemekten önce su da içebilirsin iştahı keser
beyaz peynir
gece acikinca bir parça ye bir daha canin birsey istemez
en azindan benim icin oyle
p.s. sade, ekmeksiz demeye gerek duymadim
kesip biçilen korku filimleri izle
3 gün yemek yemezsin
Cevap
21Cevap
bu sabah yediğim poğcanın içinden kadın saçı çıktı ve pastaneye dönemedim. ağzımda hala saç bakım kremi tadı var.
1 tane yumurtayı 1 kaba kır üstüne biraz nane ve kekik ekle çay kaşığı ile karıştır sonra ağazında gargara yap bir müddet yutmadan tükür :P
insanın eşiyle kavga etmesi:// hemde iftar vaktinde. nooolur biraz daha tutsa şu kadınlar çenelerini ::///
Bir adaya düşmüssün hiç bir yiyecek bir şey yok ve çok açıkmıssın ve o sırada tuvaletın gelmıs ..
Yeterli oldu mu ?
çikolata cips gibi şeyler iştahı keser yemek yiyemezin sonrasında
zencefil çayı. İçince yemek yiyemiyorum ama şekersiz bir şeysiz iç kanki
nescafe iç 3-4 pardak. çok etkisi oluyomuş bıraktıktan sonra aldığım 7 kiloyla anladım
benim iştah açıldı seni görünce :-) bol bol :-) :-) iştah kalmaz
tabağın içine bir sinek düştü.öldürseler yiyemem
yalaşma emişme yeme iştahını keser emin ol
Allah rızası için "Oruç"...
+ :)
<3
çikolata yersen yemek yemezsin.
yumurta ye domates sade ye
çöğrek otu yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı
Biz genelde dayak atıyoruz kesin çözüm :))
haşlanmış yumurta , simit tost , haşlanmış patates
Aklıma bi şey geliyor ama ?
Benim espriler iştah kesiyor :)
hamamböceği
mutsuzluk..
Yeşil elma.
su
SİNEK !
boşalma tatlım
Ananas. Kesin çözüm.
Yulaf..
çikolata ..