İlk defa esr*r içtim psikolojik etkisi ne kadar süre devam eder?

Arkadaşlar abilerim ablalarım. Çok genç bir çocuk olmama rağmen kendimce çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum.. Bundan ötürü 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendime yakıştıramıyorum işin içinden çıkamıyorum. Bundan tam 1 hafta 2 gün önce esr*ar deneyimim oldu 2 duman çektim bıraktım. Çektiğim saat 10 11 arasıydı en ufak belirtisi yoktu gayet iyiyidim. Eve saat 1 bucuk gibi geçtim gece geldiğimizden ötürü babamızda pek sakin karşılamadı strese girdim tabi. Her neyse yatağa yattığım anda inanılmaz büyük bir pişmanlık huzursuzluk stres kaygı bastı bünyeye. Gece saat 5 e 6 ya kadar devam etti belkide. Yaptıklarımdan çok pişman olup tevbe ettim.. o abdesti aldığım anda o namaza secdeye alnımı koyduğum anda çok daha huzurluydum. Bünyemi o kadar huzursuzluk o kadar stres basmıştıki uykudan titreyerek uyanmıştım. En sonunda bu böyle olmaz dedim gece saat 6 da annem telefonumu aldı. Aldıktan 5 dakika sonra hemen uyudum belkide yaşadıklarım psikolojikti bilmiyorum. Esr*rın bu boktan etkisi ne kadar devam eder? Bende kaygı bozukluğu denen merette vardı fakat tetikleyen bir şey söz konusu değildi her gün araştırdım hep baktım en son ben kafayı kı yiyorum dedim çünkü gördüğüm manzaralar hep beni boğdu işin içinden çıkılmaz hale geldim. Her şeye tevbe edip Allahıma şükürler olsun 3 gündür namazımı kılıyorum. Bu olaylar psikolojik olarak mı devam ediyor acaba çünkü takıntı haline getirdim huzursuzlanınca streste ardından geliyor yardımcı olursanız cok sevinirim..

İlk defa esr*r içtim psikolojik etkisi ne kadar süre devam eder?