Arkadaşlar abilerim ablalarım. Çok genç bir çocuk olmama rağmen kendimce çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum.. Bundan ötürü 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendime yakıştıramıyorum işin içinden çıkamıyorum. Bundan tam 1 hafta 2 gün önce esr*ar deneyimim oldu 2 duman çektim bıraktım. Çektiğim saat 10 11 arasıydı en ufak belirtisi yoktu gayet iyiyidim. Eve saat 1 bucuk gibi geçtim gece geldiğimizden ötürü babamızda pek sakin karşılamadı strese girdim tabi. Her neyse yatağa yattığım anda inanılmaz büyük bir pişmanlık huzursuzluk stres kaygı bastı bünyeye. Gece saat 5 e 6 ya kadar devam etti belkide. Yaptıklarımdan çok pişman olup tevbe ettim.. o abdesti aldığım anda o namaza secdeye alnımı koyduğum anda çok daha huzurluydum. Bünyemi o kadar huzursuzluk o kadar stres basmıştıki uykudan titreyerek uyanmıştım. En sonunda bu böyle olmaz dedim gece saat 6 da annem telefonumu aldı. Aldıktan 5 dakika sonra hemen uyudum belkide yaşadıklarım psikolojikti bilmiyorum. Esr*rın bu boktan etkisi ne kadar devam eder? Bende kaygı bozukluğu denen merette vardı fakat tetikleyen bir şey söz konusu değildi her gün araştırdım hep baktım en son ben kafayı kı yiyorum dedim çünkü gördüğüm manzaralar hep beni boğdu işin içinden çıkılmaz hale geldim. Her şeye tevbe edip Allahıma şükürler olsun 3 gündür namazımı kılıyorum. Bu olaylar psikolojik olarak mı devam ediyor acaba çünkü takıntı haline getirdim huzursuzlanınca streste ardından geliyor yardımcı olursanız cok sevinirim..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür şeyler içmek sizi intihara kadar götürür zaten kaygı bozukluğunuz varmış. Bi kereden bişey olmaz gecer ama bidaha yapmamaya odaklanın
Bir daha asla yapmayacağım çok büyük tevbe ettim cidden çok büyük pişmanım ben zaten kullanmadan öncede uyuşturucunun her türlüsüne karşı bir insandım ne yapalım büyüj konuşmamak gerekiyormuş demekki..
Kafandan silmeye bak etkisi çoktan geçmiş sen kafana takmissin hatırlamaya çalış başka uğrasa ver aklına ictigin geldiğinde
Kesinlikle haklısınız cidden takıntıya verdim takıntılık yaptım şu konuyu. Stresin asıl kaynağı o bile olabilir yani artık stresten ötürü buraya yazdım bunu..
Esrar bağımlılığı olan bir sey değil. İki duble rakı viski votka vb içtikten sonraki olan o tatlı kafanın sabit hali
Abi eyvallah alkol içerim hatta 11 shot teqilla shot attığım zamanları hatırlarım ama hiç birinde böyle bir şey yaşamadım. Uyudum uyandım yalnızca baş ağrısı kalmıştı..
Esrar ağrı yapmaz kardeş sana başka bir şey itelemisler. Esrar diye...
Abi zaten baş ağrısı yok. Yalnızca kendimi huzursuz ve stresli hissediyorum dediğim gibi. Ayrıca çocuklar sararken yanlarındaydım eroin met koymadılar kağıdın icine tütün ve esrar vardı yalnızca. Zaten bildiğim kadarıyla met vs. Eritilmesi gerekiyor taş kristal olduğundan ötürü
Esrar dışında tutmaz zaten. Eroine düşen kaşardir erkekliği bitier. Met desen lanet pislik bir kaç arkadaşı yalan etti bizim ondan ayarım. Bizde iste mazi de takıldık uyanıyoruz muhabbetlere de gerek yok esrar dışı. Yurt dışında çoğu yerde serbest mesela şifa niyetine 😂
Yani bunların hepsi kendi kendime getiriyorum takıntılık gibi.. abi vallahi bir şey de iyi hissetmiyorum kendimi stresten ötürü böyle bi insan değildşm yani
Dediğim gibi esrar antidepresan özelliğine sahip bitkisel bir ilaç. Yurt dışında tedavi için bir çok ülke de serbest. Sana farklı bir şey vermişlerdir veya sen bilmediğin için tribe girmişsindir. Kendini bulamadiyasan geç kalmışsın demektir
Yani farklı bir şey vermediklerine eminim çinkğ ben satın almadım onlar sararken izledim onları. Yeşil ottu yani ayrıca içerken tribe girdim sanırım o etkiliyor anladığım kadarıyla
Bro sen çok etiketsin. Senle hiç bir trafik ve iş yapılmaz arkadaşlarına sabır diliyorum yolun açık, 🖐️🖐️😂😂😂
15 gün devam eder.
Bu psikolojik etkisi değil mi abim. Yani şuanda tam üzerinden. 10 gün geçti 1 hafta daha geçmesini beklemem gerekiyo öyle mi..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!